naznaz12 merhaba.biraz geç cevap yazıyorum ama belki de amaliyati olmuşsunuzdur.revizyon amaliyatlari daha sıkıntılı ama başarısız diyemeyiz.cok üzüldüm başınıza gelenlerden dolayı.fahri hoca işinin ehli biri ama bence amaliyat sonrasi çok da ilgilenmiyor,zaten bı sure sonra yaklaşık 45 gün sonra basmaya başlayınca basının çaresine bakmayı öğrenecek, umarım herşey yolunda gider.
Durumum daha iyi,bı sure fizik tedavi gördüm, kaslarım henüz tam esnemedi.ama benimle kıyas yapmayın çünkü her yazımda belirttim,benim durumum çok farklı yani ağır iki operasyon geçirdim.evde desteksiz zor da olsa yürüyorum,ama sanki her bacağımda 100 kilo yük taşıyorum,spor yaptıkça (ki fizik tedavi ve spor süreci benim kas gerginligim nedeniyle hayli zorlu ve kas ağrılı geçiyor) bacaklarimdaki o 100 kiloluk yükler 80 70 vs... Diye azalmaya başladı
merdiven çıkmakta çok zorlandım ben, düşük ayak da olduğu için mücadelem çok büyük.dusuk ayak yavaş yavaş gelmeye başladı bu sevindirici kısmı ama o da çok ağrılı oluyor.anlicanix amaliyat öncesi 2 yıl ,6 ayda amaliyat sonrasi desek yaklaşık 2 buçuk yıldır çok çeşitli ağrılarla mücadele halindeyim. Bı çok kişi benim yaşadıklarımı yaşamıyor merak etmeyin o nedenle... 24nisanda iş başı yapicam ,kendim fizik tedaviye evde devam ediyorum ki zaten sanırım artık sporu hiç bırakmam, çok güçsüz hissettiğim zamanlarım oluyor ama hemen önüme 1 ay önce bunları yapamıyordun bak şimdi yapıyorsun diye kendi gözüme sokarak motivasyon sağlamaya gayret ediyorum.biliyorum ki basaricam ama çok da yıpratıcı olduğunun altını çizmek isterim.eskisine kıyasla kalcamdaki o çılgın ağrılarım yok tamam bitti,ama onun dışında daha henüz bir artısıni ben göremedim... Fahri hoca İstanbul'da ben Ankara dayım,hastasını öldun mu kaldın mı durumun nasıl vs... Diye bı kez bile sormadı,beklentim belki yüksek ama hasta takibi sıfır gerçekten bu konuda çok muzdarip duruma düşüyorum,bir de biraz sorun yaşanınca garip bir tavır alıyor, amaliyat sonrasi düşük ayak oluştu sanki amaliyati ben yapmışım gibi böle bir trip entresandi gerçekten.yani amaliyatta elinden geleni yapıyor çok da başarılı da ama benim gibi zor vakalarda bazen başarısızlıkları oluyor... o da sanırım beni amaliyat ettiğine pişman oldu ,çok zorlandigini her seferinde belirtti. olabilecek herşeyi deniyor denemiştir de eminim bu konuda ve o nedenle gene de biri sorsa öneririm hocayi.... Amaliyat sonrası yalnızsın , herşey sana kalmış oluyor .benim yasadiklarim bunlar açıkça yazıyorum ...geçmiş olsun...