Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Turkcell sosyal destek kampanyası 2019

kenan91

evet ben çok memnunu. ayrıca uygulama içinden çok fazla internet paketi hediye geliyo o yüzden net bitti mi derdi olmuyo

Kotan

Gerçekten iyiymiş ev internetinin taahhütü bitsin kapatıp bunu alırım ev internetine gerek yok valla

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu anda vodafone kullanıyorum aylık 50 tl ye 15 gb internet 2 bin dakika her yöne 2 bin sms veriyorlar eşimin hattını telekoma geçirdim 5 gb internet 500 dakika her yöne 1000 sms 15.50 tl veriyorum engelli paketi türkcell de 5 gb internet 1000 dk konuşma her yöne türkcelilerle bedava 250 sms 40 tl sizin için ne uygunsa onu seçin bence.. Bu arada her şebekede 1 hat hakkınız var haberiniz olsun

Turkcell sosyal destek kampnaya yüzde 25 indirim kullanıyordum. Superonnline superbox 3 ayımda iptal ettiler.

Üst Alt