Akrabam daha önce bir başka markanın bayisi idi o markayı bırakıp bu marka tüpü satmak istedi ancak kendi adına açarsa bıraktığı marka dava açarmış aradan 1 yıl falan geçsin dedi. Hatta soyisim bile tutmasın o bırakacağı marka bişey tutturamasın diye benim üzerime yaptı fakat ne o markayı bıraktı nede benim üzerimden bayiliği aldı yani işin açığı bana üçkağıt açmış bunu şimdi anlıyorum. Sahtekarlıktan dava açmak istedim hersey kılıfına uygun yapmış. ama yinede yaramadı acaip bir borç batağında kaçtı gitti.
yakınlık derecem ise halamın oğlu olmaz olsun halamı aradım ben kalp hastasıyım canımla uğraşıyorum bana bişey deme diyor benimse kimsem yok ailemden başka bu işin peşinde koşacak
Almanyada kız kardeşi var onu aradım hiç yanaşmıyor ya ben kendimi size anlatamıyorum galiba gerçekten elim kolum bağlı.
Akrabam olacak akrebin cep nosunu buldum arıyorum ya açmıyo yada param yok ödeyemem bişey yapamam gibi şeyler diyo.
İsterseniz o cep numarasını yazabilirim buradan
yakınlık derecem ise halamın oğlu olmaz olsun halamı aradım ben kalp hastasıyım canımla uğraşıyorum bana bişey deme diyor benimse kimsem yok ailemden başka bu işin peşinde koşacak
Almanyada kız kardeşi var onu aradım hiç yanaşmıyor ya ben kendimi size anlatamıyorum galiba gerçekten elim kolum bağlı.
Akrabam olacak akrebin cep nosunu buldum arıyorum ya açmıyo yada param yok ödeyemem bişey yapamam gibi şeyler diyo.
İsterseniz o cep numarasını yazabilirim buradan