Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ücretsiz maske temini PTT üzerinden başladı

enes75

Aktif Üye
Konular
69
Reaksiyonlar
14
Devlet ücretsiz Maske gönderiyor,bu linkteki formu doldurun eptt.maske maskeler ücretsiz size gelsin. Hanede kişi başı 5tane haftalık

Link https://maske.epttavm.com/

Sanırım henüz sistem açılmamış ben formu gönderemedim

Onay aldınız mı peki? Ben sürekli sayfayı yenilediğim halde bir türlü onay vemiyor

Site çok yoğun o sebepten tekrar tekrar deneyin.

Evet sipariş takip numarası çıktı,ekran görüntüsü aldım.

Ben de yapamadım onaylanmiyor buton calismiyor :)

Peki çok teşekkür ederim cevapladığınız için.İyi akşamlar.

En son sipariş ver linkine defalarca tıklayın, tekrar tekrar giriş yaparak deneyin, ben 45 dakika uğraşmam sonucu sipariş verdim

3 kez arkaya arkaya bastim siparis oluştu.takip nosu almadim msj gelmezmi.

Bana mesaj veya e posta gelmedi, ben hemen ekran görüntüsünü kaydettim

Bilgileri veriyoruzda guvenilirmi gerçekten devlet işimi beş paralık maske için pişman olmayalım sonra

Yoğunluktan dolayı site çöktü, epttavm iptal.
Siparişler e-devlet üzerinden alınacak açıklaması yapıldı. Şu anda e-devlette bir hareket yok, ne zaman başlar belirsiz.

e devlete taşınmış konu ama nerden maske isteniyor ben bulamadım bulan birisi varsa link atsın....

dün gece zar sipariş verdik ama edevlet üzerinden şipariş verilecekmiş inş verdigimiz şipariş silinmez

Sipariş verenler silinmez , yeni siparişler e detlet te olacak

Herzamanki dandirik işleri.Alt yapı hazır degil, millet tepki veriyor, muhalif belediyeler tam gaz dagıtıyor diye alalecele dagıtmaya kalktılar.Ne oldu ?Tırt.

Merhaba,

Bilgilendirme için teşekkürler, sipariş verdim, bakalım kaç günde gelecek :)
HakanEs26

İlk gun verdim 1 haftada gelir heralde bu yoğunlukta.

Ne zaman geleceğini bilmiyorum ama 1 haftayı bulur tahminimce..

Basvuru yaptım ama 1 ayda ancak gelir tahminimce ptt zaten her şeyi geç getiriyor

ilk gün siparaiş verdim daha bir haber yok zorro kardeşimiz reisin iyi çalışıyor

Eczaneye gideceksiniz kayıtlı olanlara eczane veriyor

e devlet üzerinden maske için kayıt oldum kaç günde gelir acaba bilgisi olan varmı

e devlet üzerinden maske için kayıt oldum kaç günde gelir acaba bilgisi olan varmı arkadaşlar

Eve gelmeyebilir eczaneler aracılığı ile dağıtılacakmış

Üst Alt