Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ücretsiz maske temini PTT üzerinden başladı

Özgürumut
uzulme, uyus benim mka icin. biz birbirimize takiliriz.
bu arada gordugum herkes maskeli ama korona maske dinlemiyor...

GRAHAM BELL
Tamam sıkıntı yok.Evet haklısın, maske tam koruma saglamayabilir fakat maskesiz hiçbir işinizi halledemiyorsunuz.Ne market,ne kurum nede pazara gidebiliyorsunuz.Bu arada bana hala ne msj. nede kod geldi.

-mka
rahmetli kibris fatihi ECEVITI burda doveceksen o rahmetli olsa bile ben seni doverim kafede bak...

ben aldım bu alımlar her hafta otamatikmi verilecek eczaneye gidecem
yoksa başvurumu yapacagız tekrar

GRAHAM BELL
dövebilirsin eyvallah ama bana kıbrıs fatıhı karaoğlan deme.aç oku dönemın genelkurmay başkanının anılarını.senın fatıh dediğin ingiltere iken harekat emrını erbakan verdi.belkıde şuan kıbrıs derdı kalmıcaktı tamamını alacaktık ama ambargodan korktu senın fatıhın ve ateşkes imza edıldı.ambargo gene uygulandı.o sıralar tek destek olan ülke libya idi.kaddafi Türkiyede okuudugu için Türkıyeyı severdı ve ben ve ordum emrınızde demıstı.hanı bazıları baldır çıplak bedevı dedıklerı kaddafı.konu uzar gider.en güzel kapatmak.
not: haçlılar (birLEŞmiş devletler kendılerı önde ıken bişi etmez ama müslüman tam öne geçerken barış yapılsın der durdururlar bilirlerki savaşla durduramayacaklar. yakın tarıhte bosnadada oldu aynısı)

Paranoya
Hayır artık başvuru yapmayacaksınız. Kendilerine kod gelip de o kodlarla eczanelerden maskelerini alanlara 10 günde bir tekrar kod gelecek.
Kod geldiği halde maskelerini almayanlara artık kod gelmeyecek.

-mka

uyus. ozgure ne soruyosun madem. iki gundur kafa patlatmis, arastirmissin kendince. hic olmazsa rahmetli erbakan diyebilmissin. kucuk ortak bahceli demeden:eek:ssun.enin dedigin olsun on paralik maske icin rahmetliler rahat uyu

biz egelmedi kaç defa başvurdum..
devletimiz ingiltereye fransaya yollayana kadar önce bizlere dağıtsın....

GRAHAM BELL
araştırmadım.önceden bılıodum.sadece sordum.
alakası yokken kıbrıs dıeno idi.

-mka
gel seninle anlasalim mka.sagcisi solcusu birlik olmus, turklugu yluceltmis eski politikacilarimiz. ne guzel.simdi burun teli bile olmayan moktan maskeler icin senimi kiricam sen ben kavgasiylada olsa onu bile dagitmayi becermek marifet diyelim kendi istedigini alamadikta...

ilk gün başvurdum 2 kişilik başvurduk ama 5 tane gelmiş nedense ama bunada şükür sonunda aldkya bulup

Paranoya

10 günde bir alınıyor tele mesaj geliyor kod ile tc no isim soyisim tel no felan alıyorlar

GRAHAM BELL

ortalıgın karısması birazda .ptt dağıtacakken eczanelerden verılısn dıe yaygara koparanlar ve destek olan odalardır.

Bu işle kim ilgileniyorsa görevden alınması gerekir.Bu iş gereğinden fazla uzadı.

başvuru yapmadıgm halde bana mesaj geldı eczaneden maskenı alabılırsın dıo kod numarasıda vermısler.

ablam da başvurmadığı halde onada kod geldi sistemsel sıkıntılar var

95139937_1924573824339379_6044881188802265088_n.jpg

telefonlarına kod gelmeyenler,eczaneden kimlik kartları ile gidip alabilirler.sistemden kimlik no sorgulaması yapılıp kendilerine maske veriliyor.

ilk eptt den başvuru alındığı zaman zor bela başvurmuştum dün geldi :)

Üst Alt