Peki gelecek kişi beni ekler misin yazmayacak mı? Peki nasıl katılacak bu arkadaş slm yazmak kötü birşey mi mesela günaydın yazmak tmm birşey paylaşmayın artık
Eklermisiniz diye yazacak tabii ki... Eklemeler bu mesajlarla oluyor zaten. Listeye eklendiği belli, aradan günler geçmiş ve mesaj işlevini görmüş.
Beni eklermisiniz
Bana +2 eklermisiniz
Beni silermisiniz
Şafak 25
Şafak 24
Şafak 23
Şafak 22
Bu mesajlar ve "sohbete gel" "Günaydın" gibi konuşmalar 15 sayfayı doldurmuş, bunlar silinince "rakı gönder" mesajını silme planım gerçekleşmiş oldu sizin suçlamanıza göre demi?
Arkadaşlar, bizim düşmana ve kötü insana hiiç ihtiyacımız yok bence. Her yapılanda karşı tarafı dinlemeden direk suçlayıp infaz ediyorsunuz. Hemen karar verilmiş, asıl amaç rakı-bira sözünü sansürlemek, gerisi bahanemiş.
Tebrikler Galip Derviş arkadaşım, asıl amacımı şıp diye buldunuz.
Ben, organizasyon başlığı için tamamen "iyi bir düzenleme" yapmak isteyip, yaptığımı da sanıyorken çamur atmak için parmaklar çalışmaya başlamış.
Benim alkol sansürcüsü olduğu idda edene 2 sözüm 1 fotoğrafım olacak.
Alkola karşı bir gıcıklığım olmadığı gibi, ortam olursa rakı içmeyi seven birisiyim.
Bunu engelliler.biz organizasyonlarında bizzat yaptım, bir sürü "site üyelerinden" şaitim var, sorun söylesinler.
Bakın resimde, bizim mangal organizasyonunda gizli saklı değil alenen rakı da tüketilmiş.
Kafanıza göre suçlayıp senaryo yazmadan önce "acaba adamın günahına girermiyiz" diye düşünseydiniz keşke.
* Silinen mesajları tamamen sadeleştirme adına yaptım
* Amaç alkol kelimelerini sansürlemek iddasına; öküz altında buzağı aramak diyor ve kabul etmiyorum
Bende üyelerin takdirine bırakıyorum, saygılar...
Not: Benim resmimi neden koydun diye yeni bir suçlama gelmemesi için benim dışımdaki üye arkadaşlarımın yüzünü kapadım.