Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] 15 Haziran 2008: Boğaz'da kahvaltı ve sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir aksilik olmaz ise Eşimle bizde geleceğiz:))))))))

15 Haziran da Cenete biletin kesildi gelirsen Bülent Kardeş :lol:

arkadaşlar benide eklermisiniz bir aksilik olmazsa inş. bende geleceğim

arkadaşlar bir aksilik olmazsa ben+ eşim + bebiş gelicez..
yani ben + 2 kişi

yaşasın:)) yine dostluk türküsü soylenecek:)

vapur sefası da yaparız donuşte di mi vertigocum:)

fotografları gorunce valla içim gitti:)

ayyy hatırlatmasam haberleri yok kalem ablam bunların yahu:)

Vapur işi tamamdır:) Hele ekibi tamamlayalım da :wink:

kızlar kızlar canımıniçi kızlar...yine harika bir gün olucak inş.heyecan bastı beni şimdiden...

evet roaccım iyi oldu hatırlattığın tşk :)

vapur sefasıda yapıcaz inş.

yaşasın dostluk yaşasın biz :)

evet, yaşasın dostluk:)

ve bizi buluşturmak için çabalayan dostlarımız:)

saolasınız black, buyucu ve obrite:)

yaşasın yürekelrimizi buluşturacak bogaz keyfi:)

1 ) BLACK&WHITE
2 ) BÜYÜCÜ +1
3 ) OBRITE +1
4 ) LENİN
5 ) KRAL
6 ) ZEKAER
7 ) GÜÇLÜ ŞİRİN
8 ) ESRANAS
9 ) KARANLIKLAR PRENSİ
10 ) TARELİF
11 ) RAVZA54
12 ) ŞİRİNE
13 ) ABDO58
14 ) DURUDEHA +1
15 ) KALEM
16 ) OLMADIĞINHERYERGURBET
17 ) LEYDİİ +2
18 ) METEHANDRO
19 ) SULE-A
20 ) AHMETFARUK
21 ) SALİM52
22 ) ÇELİK +2
23 ) PRENSES 58
24 ) BLUESTEEL
25 ) YILDIZ2008
26 ) HAZAN68
27 ) F-F
28 ) PINARUST
29 ) MAYA +1
30 ) FAT_H291983
31 ) SEBEPSİZFIRTINA
32 ) CEMRE-54 +3
33 ) ŞENİZ
34 ) KARANLIKLAR_PRENSİ
35 ) ÖYKÜM +1
36 ) ELİFCAN
37 ) ABALI
38 ) POZİTİF +1
39 ) ROACCUTANE
40 ) YİĞİT34
41 ) ORKİDE
42) NEHİR
43) VERTİGO
44) ANTİ

bundan şüphem yok ablam:)

çünkü bizi buluşturan evrenin ta kendisi:)

Arkadaşlar boğazda kahvaltı, vapur sefası derken biz evde oturmuyacağız anlaşılan :)))))))))
Rooo katılamıyacağın bir organisazyon olursa haber ver senin yerini tutamazsam bile katılıp sandalyeni boş bırakmamış olurum :)))))))

Nursanıımm:) Bensiz organizasyon olmadı daha bu sitenin tarihinde :D Çook çook önemli bi mani olmadıkça kaçırmam dost sohbetini :wink:

Hazanı tanıdıktan sonra organizasyonları bende kaçırmıyor gibiyim roooo'cum:))))))))

aşkolsun buyucum:)

bizi bu buluşmaya "evren yonlendiriyor" demek istedim canım:)

asla tesadüf olamazsınız siz:)

emeğinize saglık...

NURSANCİM BENDE SENİ TANIYINCA ,VOLTRANI OLUSTURDUK VE TUTMAYIN BİZİ İSTANBUL SANA KOSUYORUZ DEDİK. VE HÖY LÖY LÖY GEZMEYE BAŞLADİK O ORGANİZASYONDAN DİER PARTİYE.:)))
YAŞASİN ORGANİZE EDENLER YAŞASİN GEZMEK VE YAŞASİN ENGELLİLER BİZ... BEKLE BİZİ İSTANBULLLLLLLLL....:)))
SEVGİLERİMLE...

[size=6]Arkadaşlar ben ve Selenayyı da eklerseniz seviniriz...Bekle bizi İstanbul... :D :D :D [/size]

[size=6]ablam ne derse odur :D demek ki kahvaltiya bizde geliyoruz; bekle bizi istanbul...

arkadaşlar istanbul'un köprülerini falan sağlama alın tokatlılar geliyor sarsılacak :D :D [/size]

bi aksilik olmazsa ben de aranızda olacağım

Hazancım kimsenin tutmaya gücü yetmiyor zaten gördüğün gibi :)))))))))))))))))))

Merhaba Arkadaşlar Herhangi Bir Engel Çıkmazsa Ben ve Ablam Geleceğiz. Özellikle 58. Sıraya İsmimi İlave Ederseniz Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

BÜYÜCÜM ARKADASIMIZ FREGIRL VE + BİR KİSİ DAHA İLAVE EDERMİSİN LİSTEYE... AKSİLİK OLMAZSA ONLARDA GELİCEKLER...
HAYDİ REKORAAAA :)))

Güncel Liste

Listenin güncelini buyucuden öğrenebilirsiniz.. :)

Hazınım rekora koşuyorsak eğer duymayanlar için ist. büyükşehir belediyesinden anons ettirelim diyorum :)

selenayy' Alıntı:

arkadaşlar istanbul'un köprülerini falan sağlama alın tokatlılar geliyor sarsılacak :D :D

Eltim sevindim gelmenize valla :) Kız tokatta görüşemiyoz İstanbullarda bulusuyoz yaa :D 3 tane Tokatlı olcak desene :D Yalnız ben geçtim kaç kere köprülere bişey olmuyo :D

roaccutane' Alıntı:
selenayy' Alıntı:

arkadaşlar istanbul'un köprülerini falan sağlama alın tokatlılar geliyor sarsılacak :D :D

Eltim sevindim gelmenize valla :) Kız tokatta görüşemiyoz İstanbullarda bulusuyoz yaa :D 3 tane Tokatlı olcak desene :D Yalnız ben geçtim kaç kere köprülere bişey olmuyo :D

ASIL O KÖPRÜLER TOKATLILARIN DEĞİL SİVAS'LILARIN GEÇTİĞİ ZAMAN SALLANIR ARTÇI GEÇİŞLERİMİZ KÖPRÜLERİN SALLANMASINA YETERDE ARTAR BİLE.

Bende geleceğim + 1 olarak ilave edermisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt