Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] 16-17-18 Mart 2012 - 3. Adana buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun :) Haydi Adana'ya. Sıcak ortamımıza, hoş sohbete az kaldı... Şafak 7 :)

Sizin adınıza sevindim. Her şey güzel olacak. Benim yerimede eğlenin..

Tılafsınlı, Adana'ya ilk giden o gülü alacakmış. Bakalım kim olacak?

Ayşegül canım çok teşekkür. Ömür sen üzülme, ben veririm sana.

Perşembe, cuma, cumartesi, gelen herkes gül zaten. Gönlü güzeller, Adana gülle dolacak....

Evet hersey hazır :) Sizleri çok özledik. Az kaldı az, son anları saymak güzel. Zaman çabucak geçiyor ve bir bakmışız dönüş yolundayız. Ama en güzel anılar ve mutluluklarla..... :):):)

Allah kazasız belasız bir buluşma nasip etsin, 6,5 gün kaldı :cool:

Arkadaşlar müjdeler olsun Adana'ya bahar geldi. Eksik olan çiçekler, sizde geldinizmi mevsim tamamdır. Gözümüz yolda, günlümüz sizde. Allahım bizi bize kavuştursun, Amin.

6.... [FONT=Verdana]Burası Adana'nın yalnız[/FONT]
[FONT=Verdana]Suskun sokakları[/FONT]
[FONT=Verdana]Sağ tarafta sevda acıları[/FONT]
[FONT=Verdana]Sol tarafta aşkın saflığı[/FONT]

[FONT=Verdana]Yapa yalnız duyguları[/FONT]
[FONT=Verdana]İnanılmaz vefasızlığı[/FONT]
[FONT=Verdana]Bilinmez yakınlığı[/FONT]
[FONT=Verdana]Görülmez yaklaştığı[/FONT]

[FONT=Verdana]Bir masaldır bunun adı[/FONT]
[FONT=Verdana]O hep benim içimde saklı[/FONT]
[FONT=Verdana]Yine düşündüğüm gördüğümden farklı[/FONT]
[FONT=Verdana]Yinede, seni seviyorum[/FONT]

[FONT=Verdana]Saf yüzlü Adana'lı.[/FONT]

6 Gün sonra Adana'lıyık İki gün Allah'ın izniyle. Konya'dan selam olsun.

Haydi gençlik heyecan dorukta, inşallah her şey cok çok güzel olacak:) Şimdiden yüreklerdeki mutluluk atışlarını, gülen yüzleri görebiliyorum. Hepinizi Adana'ya bekliyoruz, haydi Adana'ya:)

Tamı tamamına beş gün kaldı, saatler 24 gösteririken ;) Haydi Adanaaa kalmadıı...

İyi geceler. Acaba boş yer var mı? Konya'dan bir arkadaşımda katılmak istiyor. Bizim ismimiz zaten listede var, 1 kişi daha ekleyebilmemiz mümkünmü?

İyi geceler. Acaba boş yer var mı? Konya'dan bir arkadaşımda katılmak istiyor. Bizim ismimiz zaten listede var, 1 kişi daha ekleyebilmemiz mümkünmü?
Telefonda da konuştuğumuz gibi Aliye Bacım gelebilirsiniz, sizleri Adana'mızda görmek bizleri mutlu eder. Herkese sevgiler.

O günlerde bende Adana'da olacağım. Cumartesi tiyatromuz var, sizi oyundan sora ziyarete gelebilirim:rolleyes:

Ben cuma günü sabah 09.00 da bineceğim. Öğle sonu 14.00 te Adana'da olacağım, otele ulaşımı nasıl sağlarım :confused:

Tılafsınlı arkadaşım, ilk sayfadaki taksici Kenan abinin telefonunu kaydedersen ulaşımı sağlarsın arkadaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt