Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 21-22-23 Aralık Geleneksel 4. Clup Falcon - Antalya Organizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam.ordanizsazyonu yapan arkadaşlarımıza çokteiekkür ediyorum.bizde katılmak isitiyoruz hataydan.hataydan marbiling+ 11 yazabilirmisiniz.nasip olursa cumartesi sabahı silere katılacagız.4 tanede tekerlekli sandalyede arakadaşımız gelecek .listeye eklerseniz sevinirim.teşşekkürler.

bekliyoruz sizleri kardeşim.

oo hatay maşşallah valaha antalya ya çıkarma yapunuz ha :D

maşşalah nerde nekadar sakat varsa heralde geliyo :D otelde olan turistler ilkdefa bukadar sakat görecek heralde :D:D

bu sefer falcon oteli sallıcaz galiba serkanım.

sakat değil abi arkadaşlık nasıl olur onu görecek onlar :);)

aynen fatihim katılıyorum sana .. :)

baba 36 günümüz kaldı inşallah 36 gün sonra koklaşcaz :) ben senin kokunu özledim abiii :D ayrıca bütün dostlarımın kokusunu özledim :)

baba 36 günümüz kaldı inşallah 36 gün sonra koklaşcaz :) ben senin kokunu özledim abiii :D ayrıca bütün dostlarımın kokusunu özledim :)

ne 36 günü serkanım laa sende uzatıyon günleri ŞAFAK 34 diyomm . bende özledim dostlarımı az kaldı nasipse hep beraber olacagız.:)

Antalya sakatlar derneği üyelerinden 4 kişi ekleyebilirmiyiz...

33 gün sonra ordayık canlarrr :) bekle bizi antalya geliyoruz kopmaya :)

selam çok güzel bir organizyon olacak inşallah konya ali kılıça +bir kişi eklermisiniz hayırlı günler dilerim

kaldııı 30 gün der serkan gider yarın nöbetteyim şafağı siz sayın hep bana bırakmayın :) ahmet babaaa kavuşmaya 30 var :) özledim dostlar sizleri....

merhaba. bana bir kişi ekler misiniz? :)

selam çok güzel bir organizyon olacak inşallah konya ali kılıça +bir kişi eklermisiniz hayırlı günler dilerim

eyvallah alim en kısa zamanda eklenecek artın . bekliyoruz ..

70 inci sıradaki ali kardeşime 1 kişi daha ekleyebilirmiyiz.

kaldııı 30 gün der serkan gider yarın nöbetteyim şafağı siz sayın hep bana bırakmayın :) ahmet babaaa kavuşmaya 30 var :) özledim dostlar sizleri....

eyvallah serkan baba.. az kaldı kavuşmaya eskimeyen dostlarla ve yeni dostlarımızla.. :)

Alanyadan bi kaç arkadaş bizde gelmek istiyoruz günübirlık.
.

takip ediyorum, eşim isterse gelebilirim.....

Abi geceden hep hile yapıyorsun şafak daha şimdi oldu 27 :cool:

cemil babaaa safak 25 kaldııııı :)): özledim abila senidee laa

Sakatların özveriyle yaptığı buluşmaların hepsi çoooook güzel olur.Serkan sen bi gül la!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt