Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] İzmir Piknik Organizasyonu 31 Ağustos 2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok güzel geçen günün yorgunluğu çöktü mü evet :) Ama görünen o ki uzun soluklu arkadaşlıklar ve dostlukların başlangıcı bir gündü :) Ne azimler ne güzel yürekler varmış aramızda, sevgiler saygılar gönderiyorum tekrar görüşmek üzere..

Ayrıca birkaç resim çekmiştim onları da göndereceğim :)

Odaya da bekleriz Murtaza abi ile birlikte :D

Resimleri bende görmek istiyorum tüh cok seyler kacirmisim :(

Keyifli, güzel bir gün geçirdim , gelen tüm arkadaşlarımıza tşk ediyorum , yeni arkadaşlıklar kurduk devamının gelmesi dileğiyle :)

herşey için çok ama çok teşekkür ederim kendi adıma büyük keyif aldığım ve uzun soluklu arkadaşlıklar kurduğum bir gün idi en kısa zamanda görüşmeyi ve bu buluşmaları sıklaştırılması ümidi ile ..

Jem abi, piknik fotoğraflarınızı beklemekteyiz :)

Hepinize çok teşekkür ediyorum. Organizasyonu düzenleyen ve gerçekleşmesinde emeği geçen Jem, Liljan ve Babi'ye ayrıca teşekkür ediyorum. İlk defa böyle bir buluşmaya katıldım güzeldi.

Değerli arkadaşlarım,
Tanıdığım tanımadığım arkadaşlarla güzel bir pazar günü geçirmek çok mutlu etti beni.Çok ta keyif aldım doğrusu.Birde yeni arkadaşlar tanımak en güzel yanı.Emeği geçen sevgili kardeşlerime çok teşekkür ederim. herşey çok güzeldi.Daha güzel günlerde buluşmak dileği ile....

Son düzenleme:
abi bizde seni tanımaktan çok memnun olduk :) ayağına sağlık, iyiki geldin :)

Bi daha ki İzmir buluşmasına gelmek farz oldu, o kadar güzel vakit geçirilmiş ki Egenin incisinde, Kekova'yı seçtiğime pişman olmuş durumdayım :( :(

Allahim ya neler kacirmissim ya inanamiyom

uyumsuz nesne ;

şipşak çekerken iyiydi en çok resim belki de senin elinde bekliyomuşmuşş :D dökül bakim şunları :)

incir altında kaybolduk yolumuzu bulamadık kurtlara kuşlara yem olmaktan son anda kurtulduk :)

Z2lN6k.jpg

evet arkadaşlaaaaar delal bize burada ne anlatmak istemiş :=)

y2kdYL.jpg

Arkadaşlar Merhaba. Burada yeniyim bu tür organizasyonlardan nasıl haberdar olurum.saygilar

çok güzel keyifli,değerli dostlarla tanıştığm,bol müzikli fasıllı,muhteşem birgündü başta jem abi olmak üzere bütün herkese teşekkür ederiz,enkısa zamanda tekrarını rica ediyoruz.

d4944D.jpg

Her durumda itina ile fotoğraf çekilir :)

Z2l16a.jpg

9vjpBN.jpg

Denizli nin güzelleri izmirden rüzgar gibi geçtii :)

onJzoR.jpg

Bunlar hep dedikodu kokan hareketler :)

nY4Gz5.jpg

[FONT=Times New Roman]Öyle sarhoş olsam ki [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Bir an seni unutsam [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Unutsam bugünleri [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Yarınları unutsam

[/FONT]
AZj060.jpg

sana okadar dedim lili okadar dalma bak yüzmeyi bilmiyon sonra boğulcen diye emme bende ne saç nede sakal var yapacak bişi yok :)
bu arada subliminal reklamda yapmış olduk​

Son düzenleme:
tüm çirkin fotolarını yayınlayın :D Erken gelseydim ben çekerdim gerçi :b

1jR21B.jpg

bu akıllı telefon çok fena bişi adamı koparıyo dünyadan

Ldj2oa.jpg

2vpy4L.jpg

PvjpJb.jpg

nY4kj0.jpg

Bu resim biri bizi cekiyor oldu :D

Güzel kareler yakalamissiniz

Hepiniz ayrı güzelsiniz :) Dostluğunuz imrenilmeyecek gibi değil, maşallah diyorum. :)

EQjV8q.jpg

nY4kng.jpg

mq0GnP.jpg

bu son fotoğraftan sonra izmire veda ettik öncelikte böyle güzel bi buluşmatı ayarlayan cem abiye barbie lili ye ve emeği geçen herkeze çooook teşekkür ederim ..

Fotolar güzel olmuş.yüreğine sağlık nesne.ama dahası var sanıyorum

vay arkadaş hiç haberimiz olmadan neler ne güzel çekimler bunlar :) makinalarınız güzeldi ama ustasından kareler ayrı güzel tebrik ederim seni uyumsuz nesne emeğine sağlık :)

(ayrıca dedikodu da neymiş yok öle bişi :) )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt