Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Organizasyonu] 17 Şubat 2007 CUMARTESİ: Ankara Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katılmak istiyorum

ankara buluşmanıza katılmak istiyorum bir ankaralı olarak....

OO BÜTÜN GÜZEL İNSANLAR TOPLANMIŞ... :p

HEPİNİZE İYİ EĞLENCELER DİLİYORUM .. :p :p UMARIM ÇOK GÜZEL VAKİT GEÇİRİRSİNİZ.... :p :p

BEN O TARİHTE İŞ NEDENİYLE İSTANBULDA OLACAĞIM....VE EN ÖNEMLİSİ HAYATIMDA EN DEĞER VERDİĞİM VARLIĞIN DOĞUM GÜNÜNDE ONUN YANINDA OLACAĞIM... :p :p

[size=6]bence şöyle güzel yemekli bir yer olsaydı, daha iyi olurdu...[/size]

merhaba

GELMEYE ÇALIŞALIM ARKADAŞLAR

merhbaa

gokhan bey kesin buluşcaz (Allahın izniyle herşeyden önce) buluşmada veya yerde sorun yok... rahat olun :)

Günün cumartesi olması çok uygun olmuş. Bir aksilik olmazsa bende katılacağım.

Aslında bende katılmayı çok istiyordum, ancak kızım doğum gününü o gün kutlamaya karar verdi.... Sizlere iyi eğlenceler....

geliyoruz geliyoruz tamam..kerdesimle geliyoruz inşallah..yalnız ben yeni üyeyim ya şimdi,bu yeni üye nasılsa diye beni dışlayıp da benimle konusmazsanız darılırım walla :D

zele1453' Alıntı:
geliyoruz geliyoruz tamam..kerdesimle geliyoruz inşallah..yalnız ben yeni üyeyim ya şimdi,bu yeni üye nasılsa diye beni dışlayıp da benimle konusmazsanız darılırım walla :D

biz birbirimizi zaten tanıyoruz. maksat yeniler tanışıp kaynaşsın. dışlamakta neymiş aşk olsun :D

BAKIN ARKADAŞLAR BU ÇOK KÖTÜ BİR ORGANİZSASYON OLMUŞ BU KADARI DA PES YANİ BEN KENDŞMİ PAZARA GÖRE AYARLADIM C. TESİ ÇALIŞIYORUM.AMA SİZ ARANIZDA KARARI VERMİŞSİNİZ BİLE AMA ORGANİZSASYONU BU KADAR RAHAT KAFANIZA GÖRE DEYİŞTİRE BİLKİYORSANIZ BUNA DA YUH. ASLINA BAKARSANIZ BUNA HİÇ HAKKINIZ YOKTU AMA.SİZE İYİ EYLENCELER ÇOK KIRGIN BİR ARKADAŞINIZIM.

MERHABA

ORKUN-06' Alıntı:
BAKIN ARKADAŞLAR BU ÇOK KÖTÜ BİR ORGANİZSASYON OLMUŞ BU KADARI DA PES YANİ BEN KENDŞMİ PAZARA GÖRE AYARLADIM C. TESİ ÇALIŞIYORUM.AMA SİZ ARANIZDA KARARI VERMİŞSİNİZ BİLE AMA ORGANİZSASYONU BU KADAR RAHAT KAFANIZA GÖRE DEYİŞTİRE BİLKİYORSANIZ BUNA DA YUH. ASLINA BAKARSANIZ BUNA HİÇ HAKKINIZ YOKTU AMA.SİZE İYİ EYLENCELER ÇOK KIRGIN BİR ARKADAŞINIZIM.

KARDEŞ ARKADAŞLARIN BİR ÇOGU CUMARTESİNİ UYGUN GÖRDÜ... ELİMİZDE OLAN BİŞEY DEĞİL LÜTFEN KIRILMA....

saol roaccutane..takılıyorum zaten..ben kendimi garantiye alayım da :p :D

Ne yazık gelemicem ama gönlüm sizle iyi eylenceler

merhabalr

ankaralı arkadaşlarımızla ve diğer arkadaşlarımla tanışmak beni çok mutlu edecek tabi banada yer varsa :)

belirli bir menü varmı özellikle alkol :evil: alma imkanı varmı

Saygılar...

merhaba

menu olarak: yiyecekler var ancak içecek olarak kola v.b. meşrubatlar var içkili yer değil bilgilerinize!

merhaba

ARKADAŞLAR FOTOGRAF MAKİNESİ OLAN GETİRSİNNNNNN UNUTMAYIN TERCİHEN DİJİTAL OLSUN Kİ SİTEYE KOYABİLELİM :D

DIJITAL FOTOGRAF MAKINESİ GETIRIN KIMDE VARSA ARTIK UNUTMAYIN
YOKSA SITEDE RESIM OLMAZ MEŞHUR OLAMAZSINIZ BAK DIYIM SIZE

arkadaşlar özür dilerim.beraber geleceğim doktor arkadaşımı acil hastaneye çağırdılar.kayseriden geri döndük.tekrar özür

tüh üzüldüm şimdi ben :((( uzun süredir bakmıyordum buraya ve bu cumartesi kızılaydaydım üstelik tam sakarya civarında kurstaydım nasip değilmiş umarım iyi eğlenmişsinizdir tekrarına inşallah herşey gönlünüzce olsun

Nerdeeee Nerdeeeee??

Merhaba Organizatör kardeşler (Efekt, ABDULLAH)
Yahu bas bas bağırdınız organizasyon organizasyon diye. Eşim bu çığlıklarınıza kıyamadı ve Kırıkkale'den katıldı. Ama ne bir foto var ne bir yazı. İnsan eğlencenizin nasıl geçtiğini yazar. :evil:

Gerçi CİMCİME'nin bulunduğu organizasyonlar mutlaka bol kahkahalı geçer; ama yine de resimlerle kanıtlarsanız sevinirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt