Merhaba arkadaşlar.
Ben en az 15 yıldır oturarak uyumaktayım.Hastalığım nedeniyle yattığımda hareket edemiyorum.Bu nedenle
oturarak uyumak benim için en iyi çözüm.Tabi oturarak uzun uzun uyumak yok zaten bacaklarımda sık sık
oluşan kramplar ve orta şiddetteki ağrılar uyutmuyor beni de.
gün içinde sürekli radyo dinlerim bir kulağımda kulaklık hiç eksik olmaz.Sürekli radyo
dinlerim.Gece uyumak için trt 1 radyoyu dinlerim trt 1 radyo konuşma ağırlıklı program yapar dinlerim de dinlerim.
Özel radyolarda da yine konuşma ağırlıklı programları dinlerim.Çoğunlukla şarkı çalan radyolardanuzak dururum.
Aşk şarkıları dinleyip uyunmaz değil mi.Eğer konuşma programları bittiyse, diğer alternatifim klasik müziktir.
Sözsüz caz müziği dinlerim,orkestra müziği dinlerim. Operayı sevmem.
Kulaklığın sesini az açarım.Yüksek sesle radyo dinleyip uyunmaz.
Radyo dinlersem biraz da olsa uyuyorum,dinlemezsem vücudumdaki ağrı ve krampları dinlemek zorunda kalıyorum
ve uyuyamıyorum.
Sizler de radyo dinliyerek uyumaya çalışın.Şimdi aklıma bir fikir daha geldi sesli kitaplar var.Usb veya hafıza kartını
okuyan radyolar var.sesli kitabı flaş belleğe yükleyip dinleyerek te uyuyabilirsiniz belki.
Ben okay temiz in müziklerini flaş belleğe yükledim gerekirse dinleyerek uyumaya çalışıyorum bazen dinleyecek
program bulamadığımda.
Ama kulaklığın sesi duyabileceğiniz kadar olmalı yüksek sesle radyo dinleyip uyunmaz.
Buyrun deneyin.