Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kahramanmaraş vergi dairesine geçen hafta başvuruda bulundum ama bütün linkleri deniyorum ulaşamıyorum. sonuçlandığı zaman mı çıkıyor yoksa durum sorgularken dosya ne durumda göremiyor muyuz?
kolay gelsin ocak 15de yüzde 52 engelli raporu alıp vergi dairesine basvurdum ev adresime mart ayında cevap geldi 15 ocakdan intibaren vergi indiriminden yararlanabilir diyor ama hala maasımdan vergi kesiliyor nerden ve nedenıni nasıl ögrenebilirim tesekkürler
vergi indiriminden faydalanabilmek için hakem hastaneden %43 oranında rapor aldım kardiyo vasküler sistem üzerinde koroner arter hastalığı+hipertansiyon+LVH TEŞHİSİ yazıyor raporum sürekli tek oran%43 deftardarlık kanalıyla ankaraya gönderildi oranımda düşme olurmu.cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Vergi indirim oranı almak için maliye başkanlığı engelli servisine müracatımı yaptım.
2 hafta oldu. İnternetten başvurumu kontrol için girdiğimde (eviss.ivdb.gov.tr) herhangi bir kayıt görünmüyor.
Oraya kayıtlar ne kadar zamanda düşüyor acaba bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.
Merhaba biz.2 hafta önce eski aracımızı takasa vererek yeni bir araç aldık..5 yaşındaki kızımın engelli raporunu kullanabildiğimizi bilmiyorduk..ne yapabiliriz
diidem
Aldığınız araç için artık birşey yapamazsınız.
Ancak en az zararla atlatmak açısından aldığınız aracı az bir zararla satıp, aynı aracın yenisini ötv muafiyetiyle alırsanız eli,nize biraz para kalmış olur.
Sayın OturanBoğa ya da Sayın Ufukalp Bey. AVDB-EVİS sadece Ankara ilinden başvuranların sonuçlarını mı gösterir? Ya da tüm iller için bir internet sitesi yok mudur?
Arkadaşlar izmir den vergi indirimine baş vurdum fakat takibini yapamıyorum sibis te sorun var site açılmıyor başka bir siteden yada telefon numarasından bilgi alabilirmiyim yardimci olursaniz cok sevinirim