Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi Başvurusu sorgulama siteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeş toplan %23 başka hastaya tek fizk tedavi uzmanı %43 vermiş avanda vermedik ondan mı oldu

Kahramanmaraş vergi dairesine geçen hafta başvuruda bulundum ama bütün linkleri deniyorum ulaşamıyorum. sonuçlandığı zaman mı çıkıyor yoksa durum sorgularken dosya ne durumda göremiyor muyuz?

kolay gelsin ocak 15de yüzde 52 engelli raporu alıp vergi dairesine basvurdum ev adresime mart ayında cevap geldi 15 ocakdan intibaren vergi indiriminden yararlanabilir diyor ama hala maasımdan vergi kesiliyor nerden ve nedenıni nasıl ögrenebilirim tesekkürler

vergi indiriminden faydalanabilmek için hakem hastaneden %43 oranında rapor aldım kardiyo vasküler sistem üzerinde koroner arter hastalığı+hipertansiyon+LVH TEŞHİSİ yazıyor raporum sürekli tek oran%43 deftardarlık kanalıyla ankaraya gönderildi oranımda düşme olurmu.cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

ENGELLİ VERGİ İNDİRİMİ SORGULAMA SERVİSİ

Girmiş olduğunuz TC Kimlik Numarası kayıtlarımız arasında yoktur!!

kocaeli benimde çıkmıyor burda vergi indirim yazım elimde

Kafayı yicem nasıl kaydım olmaz 1 sene oldu vergi indirimini alalı

eviss.ivdb.gov.tr' de kayıt

Vergi indirim oranı almak için maliye başkanlığı engelli servisine müracatımı yaptım.
2 hafta oldu. İnternetten başvurumu kontrol için girdiğimde (eviss.ivdb.gov.tr) herhangi bir kayıt görünmüyor.
Oraya kayıtlar ne kadar zamanda düşüyor acaba bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.

Bende saglik kuruluna girdim 2 gecti ama hala gorunen bisey yok ne yapmamiz lazim akibeti ne oldu merak ediyorum

iyi günler bende 11,05,2015 de müracaat ettim hemen hemen aynı zamanlarda başvurmuşuz bilgi alırsanız banada bildirirseniz sevinirim teşekkürler

Bir hafta sonra bir ay olack eviss te hiçbişey yok normalmi arkadaşlar?

Bende 26.06.2015 heyet raporum maliyete gitti sonucu merakla bekliyorum ankarayı aradım henüz ulaşmamış onlara rapor

Dün aradım ankaraya ulaşmış ama karara baglanmamış dedi ordaki sinirli abla.

@ALİRİZA

Hayırlı olsun heyet tatildeymiş bayramdan sonra karara bağlanacak mış ulaştığında nodaki memur söyledi benim rapor daha ellerine geçmemiş

Raporum ankaraya ulaşmış on güne kadar sonuçlanır dedi telefona çıkan bayan

Merhaba biz.2 hafta önce eski aracımızı takasa vererek yeni bir araç aldık..5 yaşındaki kızımın engelli raporunu kullanabildiğimizi bilmiyorduk..ne yapabiliriz

Vergi indirimi sonucunu internet ten ögrenemezsiniz demişti tlf daki öemur.şimdi eviss hiçbişey yok bu normalmi?

diidem
Aldığınız araç için artık birşey yapamazsınız.
Ancak en az zararla atlatmak açısından aldığınız aracı az bir zararla satıp, aynı aracın yenisini ötv muafiyetiyle alırsanız eli,nize biraz para kalmış olur.

Sayın OturanBoğa ya da Sayın Ufukalp Bey. AVDB-EVİS sadece Ankara ilinden başvuranların sonuçlarını mı gösterir? Ya da tüm iller için bir internet sitesi yok mudur?

Evet sadece Ankara için geçerli.
Tüm Türkiye için geçerli sorgulama sitesi yok malesef.

Her gün arıyorum raporum ankaraya ulaşmış ama daha sonuçlanmamış rapor yeni gelmiş diyor 2 haftadır

Dün banada haftaya sonuçlanır haftaya arayın dedi.inş.olumlu olsun geç olsun güç olmasın.

Ankara maliye sağlık kurulu haftada kaç gün toplanıyor ve hangi günler güncel bilgisi olan varmı

Sayın ALİRİZA benim de raporum şu an Ankara'da. Haftaya mı sonuçlanır? Geçen hafta Pazartesiden bu yana raporum orada

sibis izmir sorunu

Arkadaşlar izmir den vergi indirimine baş vurdum fakat takibini yapamıyorum sibis te sorun var site açılmıyor başka bir siteden yada telefon numarasından bilgi alabilirmiyim yardimci olursaniz cok sevinirim

Bülent bey Balıkesir Bandırma'dan başvurdum,nasıl sorgulayabilirim acaba?

eviss ankara da arızamı var bir haftadır sorgulama yapmıyor eviss egiren varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt