Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vikingler / Yabancı Dizi

Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Nellas'ın da öğrenmesi iyi oldu, şu bir kaç bölümdür konuyu bilerek izlemek keyifli olmuyordu...:eek:

selda , Nellas :D ikinizde spoiler yapmayı öğrendiğinize göre problem kalmadı değilmi? Şimdi dizinin keyfini çıkartın gerisini boşverin..:D

@selda ilk sataşma senden geldi @Nellas da cevap verdi..Bende de haydi dizi keyfi yaşayın diyorum boşverin sataşmaları..:D Devam ederseniz velilerinizi çağırırım..:D

O değil de o kadar azalmışlarken Parise nasıl saldıracak bu Ragnar

Ben de onu merak ediyorum..neredeyse tamamı öldü yahu...

Bence de az bi eleman kaldı ..O kadar kişiyle alırsa yuh derim..:D

Hahaha Odin Flokiyi ters köşe yaptı ama :D

Ben size diyeyim o halde, Pazar gününü bekleyecek herkes dua ederken saldıracak. Tek taktiği bu adamın ;)

Hıı Askerlerde mi kliseye gidcek ..:D

Bir sezonun daha sonuna geldiiiik ..:Dşaka gibi bitişte reklam vardı "Coming soon"..:D 2016 nın neresi kaming suun lan :D

2016 ne zaman diye düşündüm ciddi ciddi. Yani seneye mi başlayacak yeni sezonu ya, çok bekleyeceğiz desene erci abiceyizim :(

Dizinin sezon sonu bölümlerine bayılıyorum. Tüm bir sezona bedeldi yahu müthişti:))

Genel olarak bence vasat bir sezondu...Kıvanç Tatlıtuğ olayı da herhalde dizi ile hiç alakası olmayan kızları çekmek için uydurulmuş bir
şeydi :p....Sevgili vikinglerimizi seneye daha nereleri yağmalayıp, adam gırtlayacak bakalım merakla beklicem :D

Vasat falan değildi daha ne bekliyorsun anlamış değilim Nellas :p Kıvanç tatlıtuğ kim vikings kim ne işi var onun vikingste ! Balon haber olduğu çıktı ortya işte :D

Üst Alt