Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaş küçültmek için dava açılsa sonuç alınabilir mi? [Hukuk]
Bana da yardımcı ola bılır mısınız lütfen bırsuru arastırtım net cevap alamadım,nasıl bır yol ızlemelıyım neler yapmam grekıyor.Ev de dogmusum kımlıkte 15.08.1991 dgumluyum benım ıcın onemlı bır sınav var bu yıl elendıgım ıcın seneye yas sartına uymuyorum.yasımı nasıl kuculte bılırım yardımcı olurmusunuz lutfen.
Merhaba bende bir sey sormak istiyorum benim dogum tarihim normalde 1989 ama bnden once doğup daha sonra vefat eden ablamin kimliğini kullaniyorum o ise 1986 ve hastanede doğmuş.
Bunu duzeltme sansim varmi yoksa sorun sıkıntı yasanirmi yardımcı olursanız cok sevinirim.
tryy13 ben evde doğmuşum ve yaş küçültme davası açmak istiyorum yardımcı olabileceğinizi söylemişsiniz doğum tarihim nüfus cüzdanımda 09.12.1978 ve babam 2 gün sonra nüfusa kaydettirmiş, ne yapmam gerekiyor ve maliyeti ile olumsuz sonuçları neler olabilir yardımcı olursanız sevinirim bu arada 86 doğumlu kardeşim var