Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni Turkcell Engelli Tarifesi

Konular
70
Reaksiyonlar
57
[FONT=Open Sans]Güzel bir tarife arkadaşlar

Turkcell Engel Tanımayan İnterneti Bol Paket

[/FONT]

• [FONT=arial]Engel Tanımayan İnterneti Bol Paket’ten yararlanmak için önce Engel Tanımayanlar Tarifesi’ne abone olunması gerekmektedir. [/FONT]
  • [FONT=arial]Engel Tanımayanlar Tarifesi’nden zihinsel engelliler hariç, yüzde 40 ve üstünde iş gücü kaybı olan tüm engelli müşterilerimiz, vazife malulleri, gaziler ve vefat eden gazilerin gazilik unvanı taşıyan eşleri yararlanabilir. [/FONT]
  • [FONT=arial]Engel Tanımayanlar Tarifesi’ne abone olmak için, maluliyet bilgilerinin yer aldığı nüfus cüzdanı, malul kimliği ya da yüzde 40 iş gücü kaybını belirten hastane raporu belgesi ile birlikte en yakın Turkcell mağazasına gelerek, belgenizin fotokopisinin alınması gerekmektedir.[/FONT]
  • [FONT=arial]TC Kimlik numaranız ile sadece bir kez Engel Tanımayanlar Tarifesi’nden yararlanabilirsiniz.[/FONT]
  • [FONT=arial]Fiyatlara %18 KDV ve %25 Özel İletişim Vergisi dâhil, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dâhil değildir. [/FONT]
  • [FONT=arial]Ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.[/FONT]
  • [FONT=arial]Paket aşımında yapacağınız yurt içi görüşmeleriniz Engel Tanımayanlar Tarifesi üzerinden ücretlendirilir.[/FONT]
  • [FONT=arial]Engel Tanımayan Tarifesi altında bulunan Engel Tanımayan İnterneti Bol Paket her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 4 GB içerir. Paket faydaları yurt içinde geçerlidir ve kullanılmayan faydalar bir sonraki fatura dönemine devretmez. Paket kapsamındaki kullanım, özel servis numaralarına doğru (yarışma, oylama, sohbet hatları vb) ve kısa numaralı servislere yapılan aramaları kapsamaz. Paket kapsamındaki dakikalar 3. şahıslara devredilemez. Paketiniz otomatik olarak her fatura döneminde yenilecektir.[/FONT]
  • [FONT=arial]Paket aşımında yapacağınız yurt içi kullanımlar Engel Tanımayanlar Tarifesi üzerinden ücretlendirilir, internet kullanımız 5 TL/100 MB olarak ücretlendirilir. [/FONT]
  • [FONT=arial]Paketinizdeki dakika hakkınızı bitirdiğinizde Engel Tanımayanlar tarifesinden 20 krş/dk olarak ücretlendirilirsiniz.[/FONT]
  • [FONT=arial]Paket kapsamındaki faydalar 3. şahıslara devredilemez. Aboneler iptal talebinde bulunmadığı sürece paketler otomatik olarak her fatura döneminde yenilecektir. [/FONT]
  • [FONT=arial]Engel Tanımayanlar tarifesine katılım 50,000 kişi ile sınırlıdır[/FONT]
  • [FONT=arial]Tarifeye geçen aboneler otomatik olarak Turkcell Engel Tanımayanlar Kulübüne üye olacaktır. [/FONT]
  • [FONT=arial]Engel Tanımayanlar tarifesindeki tüm abonelerimiz Turkcell Engel Tanımayanlar çatısı altındaki tüm ürün ve servislerimizden yararlanabilir[/FONT]

benimde turkcel engelli tarifesi. turkcellilerle 1.500 dkk, diger yöne 500 dk. 8 gb internet 40 tl :)

PTTCELL
200 dakika
250 SMS
sınırsız internet
kendi içinde 3500 dakika
14+1,5 =15,5 TL

ben çok memnunum öyle periyodu falan yok kaç saniye kullandın o saniye düşüyor

45 tl arkadaşlar,
ama daha ucuz tarifelerde sitede incelemenizi öneririm

hakanoncul PTT cell'in sadece engellilere kampanyası mı bu? İnternet sınırsız derken, belli bir kota yok mu?
Vodafone'dan 500 dk, 1000 SMS 2 gb internet için 23 TL ödüyorum, normal tarife(engel kısıtı yok).

Sky_Walker

Ptt ye fatura yatırmak için girmiştim baktım 14 tl yazıyor en ucuz tarifesi oydu bende formu imzaladım :D 1,5 TL de devlete ödüyorsun bana maliyeti 15,5 TL :D

Her ay yaklaşık 50 dakika konuşma ve 200 sms i ve hemen hemen internetin tamamına yakınını çöpe atıyorum bana yetiyorda artıyor bile

Kota derken sadece hızın düşüyor

Ben ayda en fazla 50 dk, hadi taş çatlasa 100 dk konuşuyorum telefonda, SMS desen o da bayramlarda, kandillerde :)
Asıl önemli olan internet benim için. 1-2 GB'tan sonra mı hız düşüyor? Sırf interneti için alınır bence :)

Sky_Walker

Tam anlamıyla bende kullanmıyorum :D daha doğrusu telefonum eski tiplerden :D :D :D kullanımına göre seninle aynı kafadayız

Bildiğim kadarıyla 3 gb den sonra galiba hız düşüklüğü oluyor deniyor ama ben oralara kadar gelemedim :D :D :D

hakanoncul PTTCell'i araştırayım, Vodafone'a da yeni geçtim, taahhüt bitince PTTcell'e geçerim artık :) 1 ay öncesinde öğrenseydim kesin geçerdim, benim tarifeyle arada 9 TL fark varmış :) Ayrıca internet kotası da daha iyi PTTCell'in :) Sadece interneti kullanan biri için büyük fark :) Bilgi için çok teşekkürler, yazdım kenara PTTCell'i :)

Turkcell dışında hepsi uygun ama her yerde de turkcellden başkası çekmıyor ne anladım o zaman bende 1500 dk turkcel 500 dk her yöne 2 gb net 31 tl ödüyorum sadece mesaj yok ona da gerek yok artıkın

Yahu arkadaş bu PTT pazarlama stratejisini hiç bilmiyor, beni kaybetti :D 1 yıl beklemek zorundayım, üstüne her ay fazladan 9 TL ödeyeceğim :)
Senin adına sevindim, benim adıma da kullan o interneti :D bol bol youtube'da eğitici videolar izle :) Seneye bu zamanlarda ben de PTTcell'i olabilirim :)

İstanbulda olan için neredeyse hepsi aynı, ama İstanbul dışı Turkcell açık ara önde.
Tecrübe:
Yıl 2012
Yer Bursa - Karacabey Körfezi,
Olay Taka üstünde balık tutarken, Vodafone ve Avea normal hat bile çekmezken, Turkcell'i olan 3. arkadaş telefondan görüntülü görüşme yapıyordu, bize nazire yapar gibi :)

YIL 2015 ve İletişimin bu kadar ilerlemiş olmasına rağmen halen yüksek fiyatları gömüyorlar! ayıp valla...

İlla buraya gelin diye bir dayatma yapmaya elbette hakkım yok fakat 1997 senesinden beridir cep telefonu kullanırım o gün telsimdi :D ve şehir içinde çekmesi için elimiz kolumuz havada çeken yer arardık hatta şimdi selfi çekenler ellerini kaldırıp foto çekme hareketini nerden buldu sanıyorsunuz :D :D :D 2000 li yıllarda turkcell e geçtik daha sonra vodafone daha da sonra avea yaklaşık 1 yıldır bu hattı kullanıyorum 15 gün önce izmir e gidip geldim sadece 7 adet tünelden geçerken sinyal kesildi onun dışında hiç kesinti olmadı.

Tabi ben pttcell den ücret alan çalışanı değilim ama bulunduğum yerde hizmet alabildiğim ve ucuz kullanabildiğim tek hat diyebilirim.Hatta ben katıldıkdan yaklaşık 2-3 ay sonra 12 TL lik aboneliği de çıkmıştı .Sizde bulunduğunuz ilin sinyal çekim kalitesini araştırıp sorup ondan sonra operatör değişikliği yapın derim ,burda iyi olan sizin orada iyi olmayabilir

45 tl ise turkcell paketi iyiymiş...

40 tel. 8gb internet demedim. hepsi dedim. 8 gb internet 20 tl. turkcelle 1.500 dkk, diğer hatlar 500 dkk bunun da fiyatı 20 tl. toplam 40 tl dedım yanlış anlamışsın mustafa :)

ptt cel sınırsız ama 250mb dan sonra hız dusumu oluyor

Turkcell bayisinden geliyorum 45 TL'lık engelli tarifesinden adamların haberi yok? Sistemde de çıkmadı...Bu tarifeyi kullanan var mı ? (1000 dk & 1000 sms & 4 gb net)

[FONT=Arial]Vodafone: 39,90 TL'ye [/FONT]
[FONT=Arial]Her Yöne 1000 dk, [/FONT]
[FONT=Arial]Her Yöne 1000 SMS, [/FONT]
[FONT=Arial]5 GB, [/FONT]
[FONT=Arial]Vodafone'lularla ve sabit hatlarla sınırsız

Engellilere Özel Red 2015[/FONT]

Vodofonede 4bin dakika 4bin sms 7 gb 50 tl..çok iyi değil mi rahat.rahat konuş. Bitmez bu dakika

40 TL 50 TL falan ciddi rakamlar arkadaşlar, Firmaların çıkarttığı paketleri çok iyi inceleyin Telefon rehberinizde en sık aradığınız kişiler hangi operatörde öğrenin 2-3 günlük kazancınız bir aylık Telefon faturanız olmamalı.

Şu daha avantajlı bu daha uygun diye bilmemiz için dediğim gibi kimi nekadar aradığınızı çıkartın. Çoğumuz Asgeri ücret alıyor birazımız 1200 TL civarlarında çok nadir kişi sayısı 2000 TL geçiyordur maaş konusunda.

1000dk 1000sms 1gb 25 tl vodafon akıl küpü 5 yıl sabit fiat garantili daha ne olsun

Kalite olarak söylemiyorum, şahsen ben çekmeme sıkıntısı yaşamıyorum çok şükür. Avea'nın tarifesi bence çok avantajlı.
Avealılarla sınırsız diyor ama karınca yazısıyla 10.000 dakika ilen sınırlı.
500 dk her yöne
500 sms her yöne
100 mms her yöne
1 gb sınırlı internet

Vergisi dahil 23,5 TL

500 dk her yöne ,1 gb internet 19 tl +1,5 devlete, Vodafone.

Türkcele geçmiştim 400 dk 15 tl iki yıl önce, fakat bukadar dolandırıcı bir firma görmedim, zaten fazla konuşmam ay ortasında 350 dk konuşma hakkım olmasına ramen bir iki gün konuşmalar birden ücret kesiliyor, daha sonra hiç bir şey olmamış gibi tarife devam ediyor.
bu olay bir kaç defa olunca bende vodafona geçtim.

batı-34

Bu hangi tarife yaa. Acaba senin ayrı bir kampanya dahilinde olma ihtimalin mi var. Eski Turkcell'li olmak gibi v.s

Üst Alt