Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni Turkcell Engelli Tarifesi

Vodafone Red 10 paketi var son bi hafta süresi kaldı 2000 DK Heryöne 10 GB internet 1000 SMS ve sabit hatlar ve Vodafone ile sınırsız 45 Tl engelsiz tarife değil ve sadece numarasını taşıyanlar katılabilir

bende engelliyim türkcelin engellilere verdigin tarife hiç uygun deil gibi 4gblı tarifyeyi 45liraya veriyor numara taşıyarak ama turbo akıllı bitmeyen tarife var 1000dakika 7gb internet oda 45lira yani engelliye sunmuş 2 tarife alakasız şey vodafone gibi yapsaya belirli bir mesela redin bütün tariflerinde engelliye yüzde 43 indirim var bende çok ücret ödeyemedigim için engelsiz tarife turktelekom hy 1000dakika 1000sms 8gb internet 29tl t,rkcel kalite olarak iyi olabilir ama 45 liraya vermeye degmez şayet platinum tarifelere engelliye indirim yaparsa kullanılşabilir bu benim görüşüm

Engelli için ayrı tarife ve şartlar olması engelliye bir engeldir. Normal vatandaşa uygulanan tarifeler üzerinden indirim yapılması gerekir. Yoksa interneti ya da süreyi kısıtlayıp fiyat düşürdüm demek engelliyle alay etmektir. Merak etmeyin engelli sizden daha akıllı ve zekidir. fiziksel eksiklikler beyni etkilemez

arkadaşlar başka bir konu hakkında sizi uyarmak istiyorum,zira benim başıma geldi,LIVETV denen bir dolandırıcı şirket var,cep telefonunda video izlerken birden çıkıyor siz kapatsanız dahi sizi üye yapıyor,cep telefonunuza mesaj geliyor,eğer o mesajı anlamayıp üyeliği iptal etmezseniz her ay telefon faturasına 56 tl üyelik ücreti ekleniyor,üyeliği iptal etseniz dahi 14 tl anında kesiliyor.telefon faturanızda da özel içerik ücreti diye sacma sapan bir tanımla yazılıyor,ben vodafone kullanıyorum,netten baktım en çok vodafone de böyle oluyormuş,gerçi diğer operatörlerde de var ama en çok vodafone de şikayet var.dikkatli olmanız için uyarmak istedim,sizden ricam sosyal medyadan da yayabildiğimiz kadar yayalım,bu dolandırıcı çetesine paramızı kaptırmayalım...

Turkcell engelli tarifeye geçmek istedim sizin devam eden taahhütünüz bitmeden yeni paket alamazsınız dediler.2018 i bekleyin dediler.

Engelli olmak için sanki tarihi ben belirliyorum....

Türk telekomda 2gb 500dk 1000sms 15 tl 4gb li ise 22 tl

Ben vodafondayım bu tarifeye nasıl geçeriz 500dk 1000sms 2gb 15₺ iyiymiş aynısına vodafone 22₺ ödüyorum internet berbat

Hocam bizim şirket geçen hafta Turkcell den Telekoma geçti internet 2 kat kötü.bilgi vereyim istedim.
MUR37

Telekom eski adıyla avea kullanıyorum. Şebekesi çok kötü. Bazı yerlerde internet zayıf. Daha önce geçici görevle yikob da çalışırken içişleri kamu megaya geçtim. 1000 dk 1000 sms 4 gb 35 tl. Tarifemi değiştirsem sonra kafalarına eser engelli tarife şartlarını değiştirirlerse görev yerim asli kurumumda olduğu için eski tarifeme de geçemem. Zaten kendi kurumumda da 2 gb daha düşük ücretle. Şu an adam gibi tarife yok engelliler için.

Sugaremro

Hocam merhaba. Taahütünüz var sanırım oda 2018 de bitiyor. Oim den bi kontrol edin derim. Cayma bedeli Taahüt süresi v.s. görebilirsiniz.

muratoto Hocam selamlar,

Hiç gerek görmedim.Kullandığım tarif 26 TL.Engelli tarifesi 20 TL.Bu kadarcık fark için uğraşmak istemedim açıkcası.

Arkadaşlar üç operatörde ne yazık ki bizim isteklerimizi karşılamıyor. En iyisi kullanış alışkanlıklarınıza göre işlem yapın. Örneğin Ben Türktelekom 1000dk / 1000 sms / 10gb internet kullanıyorum. Fiyatı 39.00 TL. Sizde bu şekilde bakabilirsiniz. selamlar

royal

Bende bu tarifeye geçtim taşıma yapmadım ama direk hat aldım vergiler dahil 49 TL ödüyorum çokta memnunum.

TahaAY

Taha eğer %40 ve uzeri engelli isen vodofon da kullandığın faturalı tarifeyi %43 indirimli kullanırsın bilginize

Arkadaşlar benim şuanki kullandığım vodofon faturali Red L 2000 dakika konuşma 12 GB internet 1000 SMS vodofon ve sabit hatlarla sınırsız konuşma tarifenin normal fiyatı 100 tl engelli indirimi %43 = 57 fatura ödüyorum

vodofon yeni bir tarife çıkarmış belkide baya oldu bu kampanya cikali ama ben daha yeni gördüm red 15 tarifesine geçiş işlemleri için uğraşıyorum tarifenin içeriği 2000 dk görüşme 1000 SMS 15+3gb internet fiyat 89 biz engellilere %43 indirimli hali 50.73 tl

numarasını başka operetorden vodofona taşıyanlar gönül rahatlığında red tarifelerinden istediğine geçebilir benim gibi vodofonda olupta verilen haklardan yararlanmak isteyenlerde numarasını 1 haftalığına başka bir operetore geçirip tekrardan vodofona Geri gelecekler umarım faydalı olmuştur saygılarımla

aliozdemir_57

%60 Engelliyim indirimi nasıl uygulattırıyoruz acaba? Ben vodafone bayisinden alırken kesinlikle öyle bir şey yok birini beğenip alırsın ödersin dediler.

o dediğin %43 engelli indirimi bütün tarifelerde geçerli değil. düşler kulübü kampanyasından seçtiğiniz 3-5 tarife var

Düşler Kulübü Kampanyası

ben şuan yukaridaki verdiğim linkte olmayan red l tarifesindeyim vodofonda faturali ona her engelli %43 indirim alıyor bunu kucuk bayiler bilmiyor yada yetkileri yetmiyor ana bayilere giderseniz gerekli bilgiyi alabilirsinjz

Üst Alt