Herkese selam, konuşmak isteyip fikirlerinizi merak ettiğim bir konu var. Yıllar önce madde kullanımından sonra bana panik atak ve obsesif kompulsif bozukluk tanısı koyuldu. (Hastalandıktan sonra madde kullanmadım) Buraya kadar hiç birşey yok. Fakat panik atağın ve obsesif kompulsif bozukluğun dışında bende bazı başka sorunlarda vardı. Mesela en yakın arkadaşımın benim canımı alacağını zannediyordum ve ondan hep kaçıyordum. Çeşmenin Allah olduğunu düşünüyordum. Bildiğimiz kapılar var ya salon kapısı ev kapısı falan o kapıların Azrail olduğunu düşünüyordum ve korkuyordum. Bazen kapıya istemeden odaklanıyor aşırı derecede ölüm korkusu yaşayıp acil bir şekilde hastaneye gidiyordum. Kapıya odaklanınca beni içine çekiyordu, kalbim hızlanıyor Halüsinasyon gibi kapının etrafında efektler görüyordum yansıma gibi tam anlatamıyorum orayı. Parıltı gibi birşey oluşuyordu kapının etrafında. Yıllarca bu problem bende devam etti. Yaklaşık 3 senedir hiç böyle sıkıntılar çekmiyorum. Geçti gitti. Ama ileride tekrar bu problem alevlenebilir mi? Bu ne olabilir? Fikirlerinizi çok merak ediyorum.
Son düzenleme: