Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ögrenci gelmek zor gibi geliyor bana nasıl olacak ordaki üniye kayıt yaptırması lazım oda ücretli olur altından kalkamaz benim bildigim böyle okumakla nasıl geliniyor anlatırmısın
@sleeping beauty
kübada öyle bişey yok birezilyada olabilir küba çok güzel sosyalist oldugu için gidecegim devlet bakıyor orda ayda 2 kilo kırmızı et tavuk sınırsız evsiz kimse yok devlet evini veriyor pirincini bulgurunu veriyor en önemlisi bir temizlikciyle doktor cumhurbaşkanı aynı maaşı alıyor orda herkez devlet memuru mülkiyet yok eşitlik var sosyalizm var
dünyanın her yerinde türk mutlaka vardır,ben taylandda bile gördüm adamlar lokanta filan açmıştürk kazansın diye girdik birde kazık yedik yaniparanoyanında dedigi gibi ülkemzde şartlar çok kötü,halkı beleşe alıştırdılar,çok haksızlık adaletsizlik var,özelde çalışan insanlar asgari ücrete 17 saat çalışıyorlar,çogunun sigortası bile yok,işine gelmiyorsa çık diyo işveren,yazık yani memleketi ne hale getirdiler
istorika avrupada yaşasa şimdi iyi bir şirkette dolgun maaşla çalışıyor olurduama burda üniversite bitirmiş meslek sahibi olmuşsun,kalifiye elemansın bir degerin yok,hadi iş buldun diyelim ondadaa en fazla asgari ücret çalışırsın,allah herkesin yardımcısı olsun inşallah,zor yani insan üzülüyor.
ebruhanım,birşey sorucamda musadenizle?? ben 6 aylık vize almıştım,vizem donduruldu şuan,pandemi bitince tekrar başvuruya gerek yok onaylı vizeniz geçerli olacak diyorlar ama herhangi bir avrupa vatandaşı istedigi ülkeye giriş çıkış yapabiliyor diye biliyorum şuan,yani siizn için sorun yok,ama ben beklemek zorundayım.sanırım bunlar türk vatandaşı olduguum için zaten konsolosluktanda öyle ima ettiler,dogrumudur? önceden vize aldım bir çok bir sorun olmadı,sanırım yaza kadar bekleyecem bu durumda
Lisans mezunuyum,Ekpss ye girdim. Bu sınavdan umudumu kestigim için yurtdışını düşünüyorum zaten..
Ikinci üniversiteyi düşünüyorum. Bununla da Avrupaya gitmeyi..
sleeping beauty
okuma sıkıntılı bir süreç sen en iyisi bitane hans bul istorikaya evlensin en saglamı bu yol
@İstorika hangi bölüm lisans pipolarmısınız
Bedensel %68 engelliyim Avrupa'ya gitmek istiyorum.
2.Yıllık Ön Lisans mezunuyum?
Bir kaç sorum olarak iş konusunda ve oturum izinleri vs. bu konuda yardımcı olacak biri varsa memnun olurum.