Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 kutu Ketiapin için 160 lira fark çıktı!?

Clonex ve seroquel kullanıyorum. Raporlu oldukları için fark ücreti ödemiyorum.

@Anti PSİKİYATRİ, sürekli gittiğim eczaneye sordum. Şöyle dediler: raporlu ilaçtan fark ücreti alınmaz ama muayene ücreti vs. olabilir. Bazen bende de çıkıyor.

Son düzenleme:
@Anti PSİKİYATRİ, Bazı ilaçlar raporlu olsa bile fark çıkabiliyor maalesef.

Bunlardan biride ketiapin içeren cedrina onda fazla çıkıyor ama ketiapin içeren başka ilaçlar var onlarda ya fark çıkmıyor yada az çıkıyor.

Eczaneye söyleyin fark çıkmayan hangisiyse onu versin aynı etken madde değişen bir şey olmaz doktorun başka marka yazmasıda önemli değil etken madde aynı oldukça başka marka alabilirsiniz.

@kara duman, ağabey. Ben de ketiapin kullanıyorum. Aynı etken madde olsa da Seroquel en etkili olanı diye düşünüyorum

@Descartes, Mantık olarak aynı etken madde olduğu için hepsinin aynı etkide olması gerekir ama sen öyle diyorsan öyledir🙂
Ayrıca Seroquel ve ketya fark çıkmıyor sanırım.

@kara duman, :giggle: Eyvallah abim. Aynı etken maddeyse Seroquel ve Ketya haricindeki ketiapin gurubu ilaçlarda neden fark çıkıyor?

@Descartes, Firmayla alakalı firma ilaca daha yüksek fiyat koyuyor sgk diyorki aynı etken maddeye sahip ilaçlar içinde en ucuzu hangisiyse onun ücretinin tamamını öderim daha pahalı ilacı alırsan arada ki farkı senden alırım.
Altta ketiapin etken maddeli ilaçların listesi var bazılarında fark 0 bazılarında ödeme çıkıyor.

Son düzenleme:
wpslfj.jpg

@kara duman, ağabey Zahmet oldu :giggle: Bu faydalı paylaşımınız için teşekkürler.

Benim eczacım sağolsun hangisinde fark çıkmıyosa bakıp onu veriyor. Fark çıkmayan yoksa en az fark çıkanı veriyor

Üst Alt