Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Anti PSİKİYATRİ, sürekli gittiğim eczaneye sordum. Şöyle dediler: raporlu ilaçtan fark ücreti alınmaz ama muayene ücreti vs. olabilir. Bazen bende de çıkıyor.
@Anti PSİKİYATRİ, Bazı ilaçlar raporlu olsa bile fark çıkabiliyor maalesef.
Bunlardan biride ketiapin içeren cedrina onda fazla çıkıyor ama ketiapin içeren başka ilaçlar var onlarda ya fark çıkmıyor yada az çıkıyor.
Eczaneye söyleyin fark çıkmayan hangisiyse onu versin aynı etken madde değişen bir şey olmaz doktorun başka marka yazmasıda önemli değil etken madde aynı oldukça başka marka alabilirsiniz.
@Descartes, Mantık olarak aynı etken madde olduğu için hepsinin aynı etkide olması gerekir ama sen öyle diyorsan öyledir
Ayrıca Seroquel ve ketya fark çıkmıyor sanırım.
@Descartes, Firmayla alakalı firma ilaca daha yüksek fiyat koyuyor sgk diyorki aynı etken maddeye sahip ilaçlar içinde en ucuzu hangisiyse onun ücretinin tamamını öderim daha pahalı ilacı alırsan arada ki farkı senden alırım.
Altta ketiapin etken maddeli ilaçların listesi var bazılarında fark 0 bazılarında ödeme çıkıyor.
@Descartes, Rica ederim
Bu ve buna benzer ilaçlarla alakalı çok sayıda bilgiye ulaşılabilen bir program var benim çok işime yarıyor bu bilgileride oradan aldım yüklemek isteyenler için.