Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011'de emekli maaşlarına ne kadar zam gelir?

konu başlığı ne kadar zam olur diye maaşlara seyyanen verildimi diye soru yazmışım...ocak subat farkları ödenmiş hali maaş alanlar varmı..varsa maaşım 915 değil 60tl seyyanen 2*60 toplam 120 tl düşürüp 795 tl civarında maaşım oluyor..geçen ay maaş bağlanmışdı 3 aylık birikmiş maaş aldım 2.750 tl idi,aylık kaç maaş olduğu sonraki ay mart da belli olacakdı bu sefer net değil yahu..

mayruk kardes pırım gunun kactı pırımlerın askerı ucrettenmı yoks ustumu benım gunsayım 4560 aylıkyatan 897.46 toplam kazanc 71 mılyon senınkınden dusukmu yoksayuksekmı cevapıcın saol

cavusae buradan yazdım.
evet arkadaşlar daha önce emekli olanlar ocak şubat 60tl farkları maaşına eklenmişlermi.saygılar

Ya bir doğru dürüst yazan olmadı 2010 ocak mAaş neydi 2011 mart maaşı nedir diye

bravo biyo kahrından öleydim:)..sormak istediğim bu işte,maaşınız kaç para aldınız diye merak ettiğim yok farkları ödenmişmi...saygılar

Gecen ay 703 lira olan maaş, bu ayki mart maaşı 833 lira aldım .Bu ay 130 lira farklı aldım.e-devlet şifresiyle aylık bilgilerime girdiğimde 803+30 lira ek ödeme görünüyor.

paranoya : arkadaş sizin bana vermiş oldugunuz aralık2010 maaşı 610 tl yazmış dınız . benim hesabımda bir yanlışlık yok. ama emin olmak isdiyorsanız maaşınızdan . ! hasdane katgı bayı veya ilaç kesindisi olmuşdur.
edevlet şifresiyle maaş durumunuzu ögrenebilirsiniz veya bağlı bulundugunuz sgk müdürlüğüne maaşınızın yazılı olarak haretetlerini isdiyebilirsiniz.
ayrıca benim yapmış oldugum ocak .şubat mart maaşlarıydı 757 tl nisan maaşınızı alın bakalım 670 tl olacakmı en dorusunu edevlet şifresiyle görebileceğin maaşdır ......bu aralar forma giremiyorum internet kısıtlı.....

Gecen ay 703 lira olan maaş, bu ayki mart maaşı 833 lira aldım .Bu ay 130 lira farklı aldım.e-devlet şifresiyle aylık bilgilerime girdiğimde 803+30 lira ek ödeme görünüyor.

Faruk bu ay 733 lira alaçaksın ,şaka yapmıyorum türkiye gow dan istersen bak.Bende 100 lira bu ay eksik görünüyor, herhangi bir kesinti yok, diğer arkadaşlarda durum nasıl bu ay.

arkadaaşlar sürekli iş görmezlik maaşı alanlar sakatlık oranı kadar zam alıyorlar:

Üst Alt