Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Eylül Ayı (3.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

Loris Çok tşk ederim benımde aylık gunum 6 eylül pazartesi gelıyo pazartesi en geç dediğine görre allah nasip ederse çekerizz

mrvinl_;

Hiç birşey olmaz bildirmene gerek yoktur maaşını alabilirsin

Lütfen çok gerekmedikçe alıntı yapmadan yazınız...

cuma günü başlıyor maaşlar acaba perşembe akşamı saat bir civarı ceksem veriyormu atm

Valla ben de cuma deneyecegim kart ile bakalım olur inşallah

Uysal027 inşallah öyle olur teşekkürler

son 5 gün

sabaha kadar bekleyemiyonmu dua
bune acele

benimde pazara dekgelio büyük ihtimal
cumartesi merkez postaneden çekerim

çekemessek pazartesi

arkadaşlar 100 de 40 69 rapor olanlar
yanınızda 65 kuruş götürün verin 850 tam alın

gerçi geçen maaştan bakiye kaldısa gerek yok

E-devlet'te miktar ayın 5'i gibi görünür sanırım. Pazartesi gideceğim. 10'u görünüyor ama hep 6-8'i arası alıyorum şubeden kartsız. Önceki dönem 829'du niyeyse. Bakalım şimdi kaç olacak?..

evet geri sayım sürüyor
son 3 güne girdik

niye 829 goz kardeş

Bilmiyorum. E-devlet'te öyle görünüyordu, öyle ödemişlerdi 829

alla alla ben 850 küsür aldımdı
küsür derken çok ufak bi küsür

Arkadaşlar ödeme günü cumartesiye denk gelenler, yani doğum tarihi 1 ve 6 olanlar, cumartesi günü açık olan bir ptt şubesinden maaşını çekebilir mi? Yoksa pazartesiyi mi beklemek gerekir.

@eygayli;

sorduğun sorunun içinde cevabıda var.. :)

son 2 gün yarınlan tek gün kalıyor 85liler cuma günü alacak

alınır malcolmx cumartesi merkez postaneler açık
yani şehir merkezindeki postaneler

Evet yarından sonra başlıo idareli harcayın

Benim oran düşük oldu için bi ay idare edebiliom
850 tl

Arkadaşlar ufak bir sorum olacak 2022 aylığına bende başvurdum sonuçlandı e devletten baktığımda görünüyor fakat bu donem alabilir miyim ? 01.08.2014 te sonuçlandı olarak görülüyor

Odeme emri vs gelmedi henuz bu sorun olur mu peki ?

Exelim aynı durumu yaşıyoruz. Bizim de 10 gün önce bağlandı. E devlet kısmında şunlar yazıyor. Bu durumda eylül maaşını alabilir miyiz. Bilen kişiler cevap verirse sevinirim.

2vdpz2.png

144 ü aradım her saniye meşgul nedense bir türlü ulaşamadım...
başvuru yaptıgımda SYDV daki memur bana numara vermişti onlara sordum memur durumun aktif olduğunu bu donem alamayacağımı soyledı ama 11.ayda alabilirsin dedi nedense..yeni olduğum için pek anlamadım nedenini bilmiyorum...dönem aralık olmasına ragmen neden kasımı soyledi pek anlam veremedim dogrusu :D

illegal benim başvuru tarihi 24.07 ;)

arkadaşlar bişe sölicem
ben 1977 lim haziran maaşım cumartesi gününe dekgelmişti
ayın 6 sında aldım yani cuma günü
yani demek istedim cumartesi gününe dekgelenler cuma günü bi urasınlar ptt ye

düşürene kadar arıcan 144 ü ücretsiz zaten

Sistem öyle bi sistemki atm ye gitmeyeli 3 ay oldu ben kart Şifremi unuttum tabi dalga geçer gibi 3 aydan 3 aya para verirlerse Şifremi de unuturum kendimi de

arkadaşlar hiç maaş günü pazara dekgelipte cumartesi
merkez postaneden alan oldumu

mirhat? alo 144 ü aradım doğum tarihinin son rakamı 2 ve 7 olanlar pazartesi alacaklar?

144 e inanma azad

en doğrusu sabah ptt ye gidip sorarım belli olur ne zaman alcam

benim tahminim ya yarın yada cumartesi alırız

şimdi bende aradım azad yönlendirme var e devlet şifresiyle öğrenebilirsin diolar
sana kim dedi pazartesi die merak ettim
memur çıkmıo telefona

Eğer ölese 4 gün var daa geçermi 4 gün

Neyse sabaha az kaldı
1 lira bile param yok

E devlette yazdı maaşlar ama ödeme hazır diyo benim 9 unda alabiliyorum kart olduğu halde böyle devlet olmaz olsun, verdikler 1274 lira para onada şükür ama yani yabancı ülkelerin engelli hizmetlerine baktığımda gerçekten üzülüyorum

E devletten bakabilirsiniz

Üst Alt