Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 Maaşı 2014 Eylül Ayı (3.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri
E-devlet'te miktar ayın 5'i gibi görünür sanırım. Pazartesi gideceğim. 10'u görünüyor ama hep 6-8'i arası alıyorum şubeden kartsız. Önceki dönem 829'du niyeyse. Bakalım şimdi kaç olacak?..
Arkadaşlar ödeme günü cumartesiye denk gelenler, yani doğum tarihi 1 ve 6 olanlar, cumartesi günü açık olan bir ptt şubesinden maaşını çekebilir mi? Yoksa pazartesiyi mi beklemek gerekir.
Arkadaşlar ufak bir sorum olacak 2022 aylığına bende başvurdum sonuçlandı e devletten baktığımda görünüyor fakat bu donem alabilir miyim ? 01.08.2014 te sonuçlandı olarak görülüyor
Exelim aynı durumu yaşıyoruz. Bizim de 10 gün önce bağlandı. E devlet kısmında şunlar yazıyor. Bu durumda eylül maaşını alabilir miyiz. Bilen kişiler cevap verirse sevinirim.
144 ü aradım her saniye meşgul nedense bir türlü ulaşamadım...
başvuru yaptıgımda SYDV daki memur bana numara vermişti onlara sordum memur durumun aktif olduğunu bu donem alamayacağımı soyledı ama 11.ayda alabilirsin dedi nedense..yeni olduğum için pek anlamadım nedenini bilmiyorum...dönem aralık olmasına ragmen neden kasımı soyledi pek anlam veremedim dogrusu
arkadaşlar bişe sölicem
ben 1977 lim haziran maaşım cumartesi gününe dekgelmişti
ayın 6 sında aldım yani cuma günü
yani demek istedim cumartesi gününe dekgelenler cuma günü bi urasınlar ptt ye
Sistem öyle bi sistemki atm ye gitmeyeli 3 ay oldu ben kart Şifremi unuttum tabi dalga geçer gibi 3 aydan 3 aya para verirlerse Şifremi de unuturum kendimi de
E devlette yazdı maaşlar ama ödeme hazır diyo benim 9 unda alabiliyorum kart olduğu halde böyle devlet olmaz olsun, verdikler 1274 lira para onada şükür ama yani yabancı ülkelerin engelli hizmetlerine baktığımda gerçekten üzülüyorum