Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Maaşı 2014 Eylül Ayı (3.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri

mirhat;
benimkiyle senin doğum tarihinin son rakamı aynı yarın ptt den hangi gün yattığına dair bilgi alırsan burda paylaş olurmu?

An itibariyle E-devlet'te 849.39 TL görünüyor. Pazartesi giderim. Hayırlısı. Bu arada, ilk atamalarda atanırsak, sonraki ödeme dönemine kadar işe başlarsak, aralık ödemesini almamızda sıkıntı olur mu, yoksa işbaşı yapar yapmaz iptal mi ettirelim?

Tamam azad kardeş

3 ay süresi var goz kardeş benim bildğim

arkadaşlar maaş gününüz hangi gün olursa olsun Eğer PTT KARTInız varsa maaşınızı hemen alabilirsiniz

maaşlar yattı gözümüz aydın.maaş gününüz hangi gün olursa olsun ptt kartı olan şu an çekebilir.benim maaş günüm 8 eylüldü ama şimdi aldım :) :)

[FONT=Tahoma]1.274,07 TLyatmış ödememiz hazırdır diyor[/FONT]

1.374 tl alacaz bu ay.1.274 haziran maaşı

ptt atm lerinden alınıyo.diğer bankaların atmlerinde para gözükmüyo.ama ptt atmlerinde gözüküyo

ünal 1274 degilmi 1274 diyor

yatmış diyor e devlette

aynısı bende yazıyo ama 1374 tl gözüküyodu ptt kart bakiyesinde

ayriyatten 1.274 tl son ödeme miktarı.şimdiki ödeme miktarı yazmıyo e devlette.

senin rapor kacta kac ünal kardeşimmm benim yüzde 80 sen bugunmu baktın ptt karta yada almadıgın para falan varmı

rapor yüzde 92 .ptt karta 1 saat önce baktım .kartta almadığım para yoktu .eylül 2022 parasıydı bakiyedeki

hayırdır inşaallah iyi bakalım yarın bi bakarım yarın cekecem bende

unal 57 gecenin bu vakti şehirmerkezine gitim ptt kartım var atmeden denedim bakiye sıfır yazıyor? bu yaptığın çok ayıp günü saati gelmeden kimsenin maaşını vermiyorlar 2 ver 7 olanlar pazartesi alacak?

slm arkadaşlar bu gece 12 den sonra dogum tarihini son harfi 0 ve 5 olanlar ptt atemesinden cekebilirmi maaşını

Gerçekten yaptığın çok ayıp gecenin bu saati engelli halimle gittim zorla bakiye 0, Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.

unal57;
aalahtan kork be arkadaşlar unal57 ye inanmayın?

serhanas;

aynen serhanas kardeşim bende bu engelli halimle gittim bakiye sıfır yazıyor unal 57 allahtan korkbe 5 tlede yol param gitii ayıp beeeee:mad:

Yok kardeşim böylelerine en iyisi dayak ama bunlar dayaktan da anlamaz en iyi Allaha havale etmek bi heyecanla gittik ben biliyordum alamayacağımı ama bi şans dedim.

tekrar ediyorum alo 144 ten aldığım bilgi doğum tarihinin son rakamı 2 ve 7 olanlar pazartesi ptt kart ile veya ptt şubelerinden maaşını alabilirler?

8 olanları biliyormusun kardeşim o zaman onlarda ikinci günü alır?

serhanas;

unal57 dilim varmıyor sana küfretmeye beni engelerler diye allahtan korkmaz kuldan utanmaz hangi akla hizmet ediyorsun gecenin bu saatinde bizi yollara düşürdün

valla serhanas kardeşim bu gün alo 144 sürekli meşgul olduğu halde inat edip alo 144 ü sonunda düşürdüm benim doğum tarihimin son rakamı 7 olduğu için kendi bilgilerimi verip maaş alacağım günü pazartesi olduğunu söyledi çağrı merkezindeki memur 8 i bilmiyorum

Çok gerekmedikçe alıntı yapmadan yazınız...

sercan kardeşim alo 144 sürekli meşgul sende tekrar tekrar ara düşürürsün sabah vakti ara

azad kardeşim bu e devlette ödemeniz hazır diyor acaba hesaba yatıyoda karta ertesi günmü yatıyor

ercan kardeşim maaşlarmız ankaradan ptt ye gönderilmiş pttde ayın 5 inden itibaren doğum tarhimizin son rakamına göre günlere sıralamış? yanlış olmasam sen yarın alacaksın? una57 nikli üyeyede inanma!

abi bu ünal 1300 bahsediyor

evet yarın alcam 85 liyim

unal57 atmasyon? bu gün ben alo 144 ü arayıp bilgi aldım 1274 tl ayrıca e devlete ne yazıyorsa o? miktar unal57 ye sakın inanma

arkadaşlar şimdi ptt den geldim
pazartesi dedi ödeme memur 1977 lim

yarın çekebilirmiyim dedim merkez postaneden hayır dedi

yani 2 ve 7 olanlar pazartesi

mirhat kardeşim ben ne söyledim? ben sana demedimi pazartesi?

yok yani azad kardeş bende aradım 144 ü yönlendirme konuşması var memur çıkmıo
2022 maaşını ptt den alıcanız şifreyle e devlet ten öğrenebilirsiniz dio

Üst Alt