Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 Maaşı 2014 Eylül Ayı (3.Dönem) Aylık Tutarları ve Tarihleri
An itibariyle E-devlet'te 849.39 TL görünüyor. Pazartesi giderim. Hayırlısı. Bu arada, ilk atamalarda atanırsak, sonraki ödeme dönemine kadar işe başlarsak, aralık ödemesini almamızda sıkıntı olur mu, yoksa işbaşı yapar yapmaz iptal mi ettirelim?
unal 57 gecenin bu vakti şehirmerkezine gitim ptt kartım var atmeden denedim bakiye sıfır yazıyor? bu yaptığın çok ayıp günü saati gelmeden kimsenin maaşını vermiyorlar 2 ver 7 olanlar pazartesi alacak?
Yok kardeşim böylelerine en iyisi dayak ama bunlar dayaktan da anlamaz en iyi Allaha havale etmek bi heyecanla gittik ben biliyordum alamayacağımı ama bi şans dedim.
unal57 dilim varmıyor sana küfretmeye beni engelerler diye allahtan korkmaz kuldan utanmaz hangi akla hizmet ediyorsun gecenin bu saatinde bizi yollara düşürdün
valla serhanas kardeşim bu gün alo 144 sürekli meşgul olduğu halde inat edip alo 144 ü sonunda düşürdüm benim doğum tarihimin son rakamı 7 olduğu için kendi bilgilerimi verip maaş alacağım günü pazartesi olduğunu söyledi çağrı merkezindeki memur 8 i bilmiyorum
ercan kardeşim maaşlarmız ankaradan ptt ye gönderilmiş pttde ayın 5 inden itibaren doğum tarhimizin son rakamına göre günlere sıralamış? yanlış olmasam sen yarın alacaksın? una57 nikli üyeyede inanma!
yok yani azad kardeş bende aradım 144 ü yönlendirme konuşması var memur çıkmıo
2022 maaşını ptt den alıcanız şifreyle e devlet ten öğrenebilirsiniz dio