Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2024 Emekli aylıkları zam farkı ne zaman ödenecek?

Şubat ayı emekli maaşlar güncellendi.
E-devlet sisteminde kafa karışmasına sebeb Ocak zam fark ekleme yapılmış.
Net aylık tutardan almış olduğunuz zam fark tutarı düşerek net aylığınızı görebilirsiniz.

emekli maaşım şimdi yattı hayır oolsun bu saatte ? normalde gece 12 den sonra yatması gerekirken...

Sitenin forumu emekli başlıklarıyla işgal edilmiş duruma. Engelli forumu mu, yoksa emekli forumum mu belli değil?
Her platformda, her kanalda yok emekli aylığı, yok bayram seyran ikramiyesi ağlaşmaları gırla...

@Sessiz Dünyalı,
Hayırdır zoruna giden ne oldu??
Engelli olmayan insanların girişi yasak mı?
Emekli olmak isteyen engelli insanlar sgk uzmanına para ödeyerek mi yardım alsın??

Hmm. Senin profil inceleme yaptım biraz ve senin derdin işin gücün emekli aylığı alanların emekli olanların zoruna gitmesi.. Hayırdır başına bir iş mi geldi?
Engelli aylığı alıyorsun sanırım ve engelli aylığı düşük olduğu için ağlıyorsun ve emekliler zoruna gidiyor.
Neden ???

Son düzenleme:
Koca ülkede emekli forumu yok mu? Mesken edecek başka site bulamadınız mı? Burası engelli sitesi, meşgul etmeyin buraları.
Yutubta "Kadınlar sex ve yatakta ne istiyor" başlıklı videolarda bile ilgisiz alakasız "emekli aç perişan" ajitasyonlu yorumlarıyla karşılaşıyorum. Bu ne iştir?! Yetti bea!! :mad: Akıllarınca kamuoyu oluşturup seçim rüşveti olarak avanta koparma peşinde bencil bir kesim...
Başka yerde ağlayıp zırlayın!

@Sessiz Dünyalı

Engellilerin en doğal hakkı olarak erken emeklilik ve bu konu ile ilgili bir çok konu açılması, araştırma yapması ve paylaşım yapılması neden zoruna gidiyor. Engelli vatandaşın genel gündemi emeklilik, rapor işlemleri ve ÖTV indirimi hakkında oluyor. Forumda bir çok konu başlığı mevcut istediğin yerde zaman harcayabilirsin okuma mecburiyetin mi var alakan olmayan konuları. YouTubede ne tür başlıklı videolar izlediğin de ortada kendin yazmışsın orada takılmaya devam edebilirsin.

Çok boş ve gereksiz bir yorum.Sitede o kadar başlık altinda gelip burada yorum yapmak en basit tabirle lüzumsuzluk.Bu site sayesinde vergi indirimi ile emeklilik te neler yapabilecegimi,nasıl başvuru yapıp ne gibi işlemler yapabileceğimi ogrendim.Okuyarak bütün işlemlerimi hallettim.Ben öğrendim yanımda başka bir engelli arkadaşımı malullük denen illet işlemlerden geri çevirip vergi indirimi ile emekli olurken yol gösterdim.Ne istiyorsun sıkıntın nedir

İsmi herşeyi özetliyor ;
Sessiz dünya = SESSİZ GEZEGEN...

Son düzenleme:
Üst Alt