Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5 yıl önce babam asgari ücretten ceyrek fazla alırken ceyrek az almya düştü
Sgk batt sanırım para yok
Memur emeklisi bile kral Sgk emeklisi üvey evlat
Memura 30 bin tl yi aşan promosyon dağıtan devlet bankaları sgk emeklisine 5 bin Sene sonu Milyonlarca dolar kar acıkla
Devlet kendi parasına promosyon vermez zaten. Özel bankalar verme amacı ise müşteri kazanmak ve devletin sıcak parasını kullanmaktır. Emekli ödemeleri sgk tarafından maaş gününden 1 hafta önce gönderilir. Bankalarda bu ödemeyi kendisinde kullanır.
26 ocakta başlayan maaş farkı emekli sandığı ödemesi Sgk ve Bağkur'dan emeklilik farkı değil. Bugün veya yarın resmi gazeteye ilan verilerek açıklama yapılır..
%49.25 sgk ve bagkur emekli zamı oldu. Daha önce dediğim gibi seçim olmasa bunu asla yapmazdı. %37,5 zam %49,25 çıktı. Ocak zam farkı resmi gazete de yayınlandıktan hemen sonra hesaplarınıza yatacak. Ocak ayı bitmeden farklar ödenecektir.
Kök maaşı 7500 altında olanlar 10.000 almaya devam devam devam..
Dile kolay ya en az 5 milyon emekli ye ayıptır günahtır.
Babamın aralık 2023 de 7616.00 olan emekli maaşı %49.25 zam ile 11.334 oldu.
Benim aralık 2023 de 4685.00 olan ķök maaş %49.25 zam ile 6999.00 oldu...
1997 emekli babam prim gün sayısı 5000
2021 emekli olan benim prim gün sayısı 5258
Şimdi sana sorarım hakim bey suç kimde?
Unutmadan SGK ve BAĞKUR emekli zam maaş farkları 7 gün sonra ödenmeye başlıyor.
Bunlara oy vermeyin kardeşlerim, seçim gelince koşa koşa akp ye oy atıyorsunuz ve sonra gelip burada ağlıyorsunuz. Ne kadar emekli tanıdığım varsa akp ye oy atıyor ve şimdi hepsi pişman olup küfür etmeye başladı. Bizi bitirdi reis diye sövmeye başladılar. Aylık bağlama oranı abo %70 yapsa 2007 yılında böyleydi. En düşük emekli maaşı bugün 26bintl olacaktı.
Arkadaşlar kelime oyunlarıyla bizi kandırıyorlar Ağzımı za Bal Sürüyorlar
Patron siz sizsiniz Bu seçim de bunlara tokat atıp tepkimizi göstermesek 4 yıl elimize dizimize vurub 4 yıl Tren bekler gibi bekleriz Hükümet Bu yıl Emekli ye Zam verecek mi vermiyecek mi Öyle Bakar Dururuz
Patron sizsiniz
Devlet vermesin ama baskı yapsın Sgk emelileri sendikamız olsun
Devlet bankalarından memura verilen 30bin tl uş aşan promosyon Sgk emekliside alsın Eft ücetsiz olsun
Maaşım yakındı emekli olduğumda şirket maaşınla ama 5 yılda yarı yarıya düştü
Devletin şirketi Thy den son seneler hastalanmışken 39 yaşımda atıldım 19 yaşımda başladığım çalıştığım tek şirket
5 yıldır devletten yardım arıyorum yok
En azından bundan sonra memur maaşına endekslenecekmiş bir nebze iyi
5 yıl önce emekli olduğumda yakın maai bağlanmıştı yarı yarıya düştü şirkettekilele maaş
Sgk hep az aldık
Secim olmasa bu kadar feryat eden emekli yapmazlardı
Birde Memurlara 30bin tlyi aşan promosyonu veren devlet bankalarına bastırıp Sgk emeklisinede alsalar eft ücretsiz olsa
Merhaba,Malülen veya Erken emeklilik sistemi ile Emekli olmuş güncel maaş bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz emekli olunan prim ve sigorta giriş yılına göre saygılar.
1995 ilk işe giriş 2017 emekli tarihi 6380 gün 252.676 tl kazanç la Ocak ve temmuz zamlarından sonra Maaş 1.362 tl Arkadaşlar ben ce çok az itiraz ettim ama bi sıkıntı yok dendi Ne yapmalıyım
Bu eyt myt olayı bizi bu işleri iyice bozdu yakında kademeli emeklilik çıkarsa o zaman iyice b.kunu çıkar emin olun. Emeklilik sistemi en güzeli rahmetli ecevit döneminde güzel yapardır.