Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2024 Sgk ve Bağkur Emekli maaşları kaç TL olur?

Merhaba e devlette malülen emekli aylığı zammına bakan arkadaşlar burdamısınız

ssk emekli zammı e devlette 37.57 olarak yatmış görünüyor. ancak malülen emekli maaşı daha farklı görünüyor. konuya hakim olan varmı

ssk için refah payı hariç hesaplandı

Sitemizin bakımda olduğu günlerde emekliler ne durumda 😁😁 Herkes beddua okudumu küfür ettimi...

Son düzenleme:
Gülüyorum artık.. seçime yakın biraz daha iyileştirme ve bayram ikramiyelerinde artış yaparlar diye düşünüyorum.. ama sadece düşünmekle kalıyorum..

Maaş 21 inde gece yatıyordu. Dün saat 18.00 gibi geldi. Herhalde erken yatırıp gönül almaya çalışıyorlar.

5 yıl önce babam asgari ücretten ceyrek fazla alırken ceyrek az almya düştü
Sgk batt sanırım para yok
Memur emeklisi bile kral Sgk emeklisi üvey evlat
Memura 30 bin tl yi aşan promosyon dağıtan devlet bankaları sgk emeklisine 5 bin Sene sonu Milyonlarca dolar kar acıkla

Adaletmiş Allah büyük kimsenin yanına kalmaz

@soneman,

Devlet kendi parasına promosyon vermez zaten. Özel bankalar verme amacı ise müşteri kazanmak ve devletin sıcak parasını kullanmaktır. Emekli ödemeleri sgk tarafından maaş gününden 1 hafta önce gönderilir. Bankalarda bu ödemeyi kendisinde kullanır.

Emekli memur maaş zam farkları neden hala yatmadı ne zaman yatacak bilen var mı ?

@akar_ahmet,

26 ocakta başlayan maaş farkı emekli sandığı ödemesi Sgk ve Bağkur'dan emeklilik farkı değil. Bugün veya yarın resmi gazeteye ilan verilerek açıklama yapılır..

%49.25 sgk ve bagkur emekli zamı oldu. Daha önce dediğim gibi seçim olmasa bunu asla yapmazdı. %37,5 zam %49,25 çıktı. Ocak zam farkı resmi gazete de yayınlandıktan hemen sonra hesaplarınıza yatacak. Ocak ayı bitmeden farklar ödenecektir.

Kök maaşı 7500 altında olanlar 10.000 almaya devam devam devam..
Dile kolay ya en az 5 milyon emekli ye ayıptır günahtır.
Babamın aralık 2023 de 7616.00 olan emekli maaşı %49.25 zam ile 11.334 oldu.
Benim aralık 2023 de 4685.00 olan ķök maaş %49.25 zam ile 6999.00 oldu...
1997 emekli babam prim gün sayısı 5000
2021 emekli olan benim prim gün sayısı 5258

Şimdi sana sorarım hakim bey suç kimde?

Unutmadan SGK ve BAĞKUR emekli zam maaş farkları 7 gün sonra ödenmeye başlıyor.

Son düzenleme:
Ben ölüm maaş alıyorum 4064 TL 100/4925 zam geldi maaşm ne kadar olmuş tur

Bunlara oy vermeyin kardeşlerim, seçim gelince koşa koşa akp ye oy atıyorsunuz ve sonra gelip burada ağlıyorsunuz. Ne kadar emekli tanıdığım varsa akp ye oy atıyor ve şimdi hepsi pişman olup küfür etmeye başladı. Bizi bitirdi reis diye sövmeye başladılar. Aylık bağlama oranı abo %70 yapsa 2007 yılında böyleydi. En düşük emekli maaşı bugün 26bintl olacaktı.

Arkadaşlar kelime oyunlarıyla bizi kandırıyorlar Ağzımı za Bal 🍯 Sürüyorlar
Patron siz sizsiniz Bu seçim de bunlara tokat atıp tepkimizi göstermesek 4 yıl elimize dizimize vurub 4 yıl Tren bekler gibi bekleriz Hükümet Bu yıl Emekli ye Zam verecek mi 🙄 vermiyecek mi Öyle Bakar Dururuz
Patron sizsiniz

deasn12

Devlet vermesin ama baskı yapsın Sgk emelileri sendikamız olsun
Devlet bankalarından memura verilen 30bin tl uş aşan promosyon Sgk emekliside alsın Eft ücetsiz olsun
Maaşım yakındı emekli olduğumda şirket maaşınla ama 5 yılda yarı yarıya düştü
Devletin şirketi Thy den son seneler hastalanmışken 39 yaşımda atıldım 19 yaşımda başladığım çalıştığım tek şirket
5 yıldır devletten yardım arıyorum yok

Devlet secim harici karışmıyor

Bu gelen zammın en düşük ücrete bir etkisi yok sanırım yine 10k alacak en düşük alan emekli...

En azından bundan sonra memur maaşına endekslenecekmiş bir nebze iyi
5 yıl önce emekli olduğumda yakın maai bağlanmıştı yarı yarıya düştü şirkettekilele maaş
Sgk hep az aldık
Secim olmasa bu kadar feryat eden emekli yapmazlardı
Birde Memurlara 30bin tlyi aşan promosyonu veren devlet bankalarına bastırıp Sgk emeklisinede alsalar eft ücretsiz olsa

Merhaba,Malülen veya Erken emeklilik sistemi ile Emekli olmuş güncel maaş bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz emekli olunan prim ve sigorta giriş yılına göre saygılar.

Bu eyt myt olayı bizi bu işleri iyice bozdu yakında kademeli emeklilik çıkarsa o zaman iyice b.kunu çıkar emin olun. Emeklilik sistemi en güzeli rahmetli ecevit döneminde güzel yapardır.

Üst Alt