Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

beyazgeceler acı çektirmek hoşlarına gidiyor galiba iş takviminde kocaman bi yazı sınav sonuçları 19 şubat 2010 açıklanma tarihi aynı tarihte bakıyoruz ki sınav sonuçları açıklanmamış resmen dalga geçme bu

bu ne yaa 1 sene sonra mı açıklamaya niyetleri var böyle şey mi olur yaa hem tarih veriyolar hem de açıklamıyolar oh vallaa

sınav sonuçları için meb in sayfasını takip edecekmişiz bu hafta içi açıklanacakmış burda yazdıgım sorunun cevabını da aldım öğrenci girişindeki zorunlu derslerin hepsini vermek mecburiyetindeymişiz yada muaf olmak gerekiyormuş kredimiz 192+80 de olsa zorunlu ders kaldıysa mezun olamazmışız

o kitabı nerden alablirım.?

dijle;

sınav zor değil kitaba iyi çalışırsan ve çıkmış soruları çözersen tabi :) bazen ayrıntı soruyolar o zorluyo biraz o kadar :d

doğru diyosun cinnet geçirtiriyolar adama:mad:

o katabı nerden alabılırım.?

sınav sonuçları için meb in sayfasını takip edecekmişiz bu hafta içi açıklanacakmış burda yazdıgım sorunun cevabını da aldım öğrenci girişindeki zorunlu derslerin hepsini vermek mecburiyetindeymişiz yada muaf olmak gerekiyormuş kredimiz 192+80 de olsa zorunlu ders kaldıysa mezun olamazmışız

eğer tamamlamanız gereken kredilerinizi tamamlarsanız ek sınavla mezun olabiliyorsunuz arkadaşlar

dijle;
kayıt olduysan eğer ilk dönem ders seçilmiyo zaten sana verilen dersler var onların çıktısını alıp halk eğitime gidiyosun sana kitaplarını veriyolar sonra çalışmaya başlıyosun iyi çalış amaaa hatta yazarak çalış konu testlerini çöz mesela tarih kitabını çalıştın su gibi yaptın ya aöl sitesine gir geçmiş sınav sorularını çöz o şekil çalış sonra sınava gir sorularıda tıkır tıkır çözzz:)

bugünde açıklama yok en azından bu saat e kadar açıklamadılar acaba pc leri virüs kaptıda çamaşır suyuna mı bastılar iş takvimi çıkartmışlar sınav sonuçları açıklanması 19 şubat diyor ama 23 şubat oldu daha açıklayacaklar offf offff gülermisin ağlarmısın melek hocam sizin bir bilginiz var mı ne zaman açıklayacaklar sonuçları

melek hocaa terk mş ettş acabaaa bir bilginiz varmııı?:( bu arada sınav sonuçları biz sınav olduğumuz ayın ve gününne bakılarakk gelecek ayın aynı gününn de acılanaıyorr yanii bu nedenle biz 23 ve 24 girdiimiz icn bugunü bekleyecezzz:) ......:( artıkk gülermisn ağlarmısn sen buna kaar verr..... alt üst 2 günlük iş hadi 1o gün olsunn uzuatmamlarınnı sebebinii anlamıyorumm ....acaba herif ttuupp onlramıı baktıryorlarr formlarımızı:(

hahaha:D bu hafta icinde acıklancak sabrediin biraz xD

işşllahhh ....yokkssa tazminat davasıı acammm 150 bin tl likk zattenn cağrıı merkzine kızgınımmm 1 ay evell bir soru sormuştumm evet olur dediler aynııı soruyuu bugunn soruyomm hayırr olmazz dediler simdii mailler ellerimdee kesinnlikle tazminat davasıı acamm onlar yuuzndenn masraff cıkardımm bos boss:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

alahh onlarııı beton yapsımmmm

ya dur şimdi beton olmasınlar sonuçları açıklasınlar önceeee:)

bu arada

Yaşadığım bir sağlık sorunu nedeniyle bir süre başlığa yanıt yazamayacağım. Bu süre zarfından herkesin cevabını bildiği sorular hakkında paylaşımda bulunması iyi olur.
demiş melek hoca ilk sayfada görmeyen olur diye söyledim

hocam geçmiş olsun yaaa inş en kısa zamanda iyi olursunuzz

kesin açıklanıyo öğrenci girişi error veriyoo:D:D:D

şimdi de mebin sayfası açılmıyo yaaaa çatlıcam:mad::mad::mad::mad:

asi bende açılıyor meb de ö.girişide snn internette sorun vardır daha yükleme başlamadı ö.ğirişinde hala sınava giriş bilgileri var cuma günü açıklanacak bence amanın tahtalara vuralım öğrenci girişi yapılmıo

ya ben açılmıyo diye yazdım sonra tekrar girdim açıldı:eek: ama öğrenci girişinden bilgilerime bakamıyorum yarın açıklanacak galiba inş yani:) internettede sorun yok kiiii:)

vayyy yarın acıklanıcak sanırım:)))) bendede acılmıo xD

:(:(yaaaaa o kadar heveslenmiştim açıldı işte aynı şeylerrrr ufffffffffff:mad::mad::mad::mad::mad: beyaz geceler çabuk davanı aççç şahit olcammm:D

amannn bende sayfa eror verince sonuçları giriyolar sandım heyecan yaptım boşuboşuna yaaa :( açıldı şimdi bişey yok bu kadar zormu bu sonuçları açıklamak yaaa gelelim biz yapalım bari vaktiniz yoksa :)

katlanmam kabullenmem inanmammm uleeeeen masalrını yıkarım haaa:D:D:D:D

nedne böyle uzatıyorlar anlamdımmm:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: alt üst 10 günlük iss bilgisyardann geciiryorlarr..

offff buugnn ayınn 24 ve halann cıtt yokk yerinn dibine girsinlerrrrr:mad: bidahada cıkmasınlarrr asfalltt olrakk yollara yapıssınnlarrrr ......:mad::mad:

yarın açıklarlar belki geçen cumaydı sonuçlarda bi hafta ertelendi galiba görende bişey sancak bi açıklayamadılar gittii yaaa

Açık lise sonuçları açıklandı..saat 18:45 itibari ile...(ben hepsinden geçtim:))) )

ben oyle bisey gçremdimm daha :(

Açık lise sonuçları açıklandı..saat 18:45 itibari ile...(ben hepsinden geçtim:))) )

eminmiisnn bidaha bakk belkii hayall görmüüsndürr :(
ianmıyorumm yaaavvvv 2 derstenn kalmısmm hemmde en basitt olanlardann din kültür halak bilgisi 7 ve mat 7 ..... :(:(:( hemde 1 soruyla kalmısmm 2 sindne dee :( off offfffffffffffffffffffffffff ahlaksızzz larr vicdansızlarr ianamdılarr hepsindne geçmişim diyeee 2 derstenn bıraktılarr alahh sşzede bırakmasınnn

zaten acıklandı diye bildiri yok dönem derslerine bakarsanız görürsünüz...

bi tek geometri 2 denn kalmışımmm yaaaa allahımm çoooooooook şüküüüüüüüüüürrrrrrrrrr:)

Üst Alt