Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

ımQ böle giderse biraz zor mezun olursun arkadasım :(

neden almıyosun:confused: kitapdaki sorular cıkıyo hep yanlıs yapmssın ama ilk sınav oldu icin normal dimi :cool:

acelem yok böyle iyiyim diyosan devam et 1 seferde 30 kredilik ders secmen lazım 8 dönem sonunda mezun olabiliyosun ama böyle 5 kredi 5 kredi sen hesapla artık kac dönemde mezun olursun kitaplara bakman snın yararına ünite sonlarındaki sorular cıkıyo genelde böyle devem ediceksen işin zor :) bence kitaplarını al onlara calıs zamanını bosa harcama

imQ;

net tarih senin çalışmana bağlı geçip geçmeyeceğini göremeyiz ya:)

hem bu ilk sınavındı geçtiklerin hakkında belki biraz bilgin vardı ama konular zorlaşacak daha madem bu kadar istiyorsun çalışman lazım

evet clısman lazım en azından göz at bosuna sınava girmiş olursun

ben 1999 girişliyim ama 2007 kadar hiç sınava girmemiştim ek sınavlarla 2009 mezun oldum ben eski ögrenciyim 40 kredilik des seçtim 3 yıllık sisteme dahildim
jon aöl 3 yıllık sistemden mezun olabilimek için en az 5 dönem sınava girmek zorunluydu
yine olmadı malesf tutturamadın:p
sen vazgeç atmaktan. burda cevap yazıp akıl vermek sınavda bilmediğin soruları kafadan atmaya benzemez:mad:

yeter artık jon ben pek fazla girmiyorum ama burayı takip ediyorum yaz mevsiminden beri yanlış bilgiler vererek insanları yanıltıyorsun o zaman melek hanım senin yanlışlarını düzelterek insanlara doğru bilgi veriyordu. şimdi melek hanım bir süreliğine giremeyip soruları cevaplayamayacağı için insanlar sanki sen çok biliyormuşsun gibi sana inanarak hareket ediyorlar .
lütfen jon artık insanları yanıltmaktan vazgeç bilmediğin soruları biliyormuş gibi cevaplama.

jon83

1 sene normal liseye gittim ordan dönem kredi eklendi bu sene mezun oldum müsade ette bitirdigim bölümü alan hakkında bilgim olsun yazdıkların senin ne kadar ön yargılı oldugunu gösteriyor tartışmaya gerek yok paylaşımın ruhuna uymaz saygılar jon83

jon83;

jonn biz senii burdanda mezun etmiştikkk teekrra neden geldinn:) hhakatenn sen yanlıss cevaplarr veriyonn bennmm cevappladıklarımıı yalanyıpp kendiini 70 yıllıkk bir deneyimm giib göstererkk cevaplarımı tersleyip cevap yazdınn....benim kredimm suann: alan kredim 55 ortak kredim 133:( sence bu sene mezun olcammıı

jonn senn 1 sene okulda sınıfta kalıpp 2 .senede okultan tekmeye yiiyip kovulan değilmiyidnnnn:) neden simdi oyle soylluyonn anlamdımm bennn:(

iki dönem 30 kredilik ders seçip onları vermen lazım ağustostaki sınavdan sonra olursun inş ama alan kredin tamamlanırmı bilmem öğrenci girişten zorunlu derslere bak alan tamamlanıyomu hesapla

işşallh şimdii biz 30 kredilik ders seciyoruz ya hepsinden geçtiğimizde sadece 30 kredimi kazanıyoruzz:(?

evet 2 dönem sonra alan kredin 80 oluyor mu hesapla onu

jon83

söyleyin bakalım nedir yanlış verdigim bilgiler benim yanlış bildigim sizin dogru bildiginiz nedir

bune kadar benimm bildiğim tek sey doğru bildiğimm seydirrr ..... bu birrrrrartı biz eskii sayfalarıı coktan gectikk ........bu ikiiibirdaha acmamız imkansızzz:(:(

1 sene normal liseye gittim ordan dönem kredi eklendi bu sene mezun oldum müsade ette bitirdigim bölümü alan hakkında bilgim olsun yazdıkların senin ne kadar ön yargılı oldugunu gösteriyor tartışmaya gerek yok paylaşımın ruhuna uymaz saygılar jon83
kusura bakma ama jon sürekli farklı bişeyler söylüyosun. aslında sen kendin bile ne yaptığını ya da ne söylemek istediğini bilmiyorsun keşke eski kayıtlar silinmeseydi çok bilgim var diyorsun ama daha önce benim ve diğer arkadaşların sorularına hep yanlış cevaplar verdin hep melek hanım seni uyararak yanlış bilgi vermemeni söyledi ama dinlemiyorsun hala yanlış cevaplar yazıyorsun seninle tartışmicam jon sadece seni uyarıyorum kaç yıllık okuduğun nerde okuduğun beni ilgilendirmiyor bilmiyorsun yanlış bilgi veriyorsun, eski sistemden bahsediyorsun eskide olan eskide kaldı ok. şimdi kimse eski sistemde okumuyo şu an okuyan herkes yeni sistem yani 4yıllık sistem bunları anlayacağını sanmıyorum ama yazık insanlara en erken nasıl bitirirm diye bir soru soruyorlar sen hemen atılıp hiç düşünmeden genel kültür diyorsun. hiç sonucunu düşünmüyorsun nasıl olacak, nasıl bitecek, ilerde ygs düşünülürse ne olur, o kişi genel kültür derslerini başarabilir mi bunları hiç düşünmüyorsun

jon83

bana şuan genel kolay açıklise bitirme taktigini söyle bakalım hangi alandan açıklise daha çabuk biter genelkültür alanında 80 ortak kredi toplama zorunlugu var bunu ayrıca alıyorumusunuz yoksa ortak dersleri verdikce her iki tarafada yazılıyormu söyleyin bakalım bu iki sorunun cevabını

hayy azına sağlıkk jonn işte bende bu konuyuu unutmmaıştımmm iste sen benii bu soruylaa yalanlamıştınnnvevapp veriyomm eskii cevabıı cevabımm hala değişmedii cünküüacıkk lisede genel kültür le mezun olmak artıkk alan ve ortakk krediyi 2 sinii birden istiyorr daha evelkii siistemde ortak laızmm dı alan laızm değildii anltabildimii:)

jon83

genelkültürde 80 ortak kredi isteniyor eski sistemi bırak şimdiki sistemde genelkültürde ortak 80 krediyi ayrıca almak gerekirmi gerekmezmi bunu söyle benim okudugum sistemde yokdu ama şuan takip ettigim arkdaşların sisteminde hala ortak dersleri geçtikce diger tarafada yazılıyor şuan halen böyle degilmi yani genelkültürde 192 krediyle mezun olunmuyormu istenen 80 ortak krediyi ayrıca almak gerekiyormu gerekmiyormu ders seçerken genelkültürde halen seçmeli ve ortak olarak 2 katagari varmı yokmu

genel kültürde 80 alamk gerekiyorrr ayrıca seçmeli ortak alan katagarilerii mevcuturrr.... arkadasına oyle soyle okumuu ..... burnu 2 deliklii jonnn:)

jon83 bende kolay şekilde bitirmek istiyorum ama genel kültür hiç de kolay görünmüyor genel kültürde de 192 doldurmak gerekiyorsa seçmeli derslerden 192 toplamak için matematik falan seçmek gerekiyor dil anlatım 2 kredi sosyal bilimmlerde 4 5 kredi zaten bana dil anlatım türk edebiyatı coğrafya bunlar kolay geliyor sizin bitmiş daha önce kolay olabilir ama şimdi aynı diyorlar (beyaz gecelerle)aranızda bi karar verin hangi bölüm daha kolay size bir soru daha öss ye girecekseniz de genel kültür seçmeyin deniyor siz ne yaptınız yada hangi bölümü seçeceksiniz
haydaaaa bu ne yaaaa eski kurtlar çekişiyor diycem ama kapışırken kafa karıştırıyorsunuz benim karışmıyor ben jon83 arkadaşıma bu soruları sorarken sorularımın cevabını biliyordum ama ikide bir iki yerede yazılıyor demesi sıktı zaten sorularıma cevapta alamadım bütün alanların çıktılarını aldım hesap kitap yaptım buradaki yorumlardan da ögrendigim çok şey oldu ama yanlış şeylerde vardı saglama yapmak lazım herzaman genel kültür de avantaj falan göremedim

biraz çalışıcam net bi tarih ykmu?
17 yaşını dolduranlar liseyi 2.5 yılda bitirebilirler.Ama çalışırsan her sınavdan tam kredi alırsan geçerli bu.

yoksa her sınavdan 30 yerine 5 kredi alırsan kaba bir hesapla 10 yılı geçer senin mezuniyetin...

ben hiçbir zamn görmedimm artıı bir arkadaşş ünüversite düşünmüyor lise mezunu olmak istiyor o sırad genl kültür konuusnda da değişiklik olmuştuu sozel bölümünde hic bir farkı yoktuu bende arkadasa sozel sec hemm daha avnatajlı hemde aynıı konularıı iceriyor dedimm hemn hemen ama sen arya giirp alt üzt ettin neymis canımm genel kültür alan istemiyoor kendinii 70 yıllık profesor zannetinn beni yalancı cıkardınn adamıda genel kültüre soktunnnnnn:(

mancer;
yoksa her sınavdan 30 yerine 5 kredi alırsan kaba bir hesapla 10 yılı geçer senin mezuniyetin...[/quote]

valla arkadas boyle gidersen okuma daha iiiiii .... yanii cokk kotuu 40 dönemde mezun olursunnn 10 senede mezun olursun boyle gidersennn:( sana verlenn kştaplara muhahkak calıs sorular ordan cıkıyor helle hele kitaptaki testleri muhhall cozz o srularda nncıkıyor aynısı ... yani zor biseyy değill ben sınava 2 veya 3 hafta kal calışmaya baslıyorumm ayet güzell giidyorumm hemde 30 kredilkk ders seciyorumm ama sen son 3 haftaya bırakma daha taze olduğunicin işin zorr :)

Benimkinin de ilk sınavıydı.Hepsini verdi 30 krediyide aldı.Darısı kalan sınavların başına inşallah...

benim 133 kredim var alan 76 alan kredim var ama alan derslerim bitti nasıl 80 olcak bu yaa ortaktan alana 4 kredi verirlermi acebaaaa

beyaz geceler size bir sorum olacak 3. sınav hep ağustos ayında mı oluyordu bu sene mi böyle oldu herkesin tatile çıktığı dönemde mi yapıyorlar ocak ayında 1 hafta sonrasına ertelemişlerdi keşke bunuda erteleseler ileri bir tarihe yada gidecegim yere geçici olarak adres değişikliği yaparlar mı siz hiç denediniz mi yada deneyen var mı

Üst Alt