Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
jon aöl 3 yıllık sistemden mezun olabilimek için en az 5 dönem sınava girmek zorunluyduben 1999 girişliyim ama 2007 kadar hiç sınava girmemiştim ek sınavlarla 2009 mezun oldum ben eski ögrenciyim 40 kredilik des seçtim 3 yıllık sisteme dahildim
toplam=186 alan=93arkadaslar herkes alan ve ortakk krediler,ni yazzsa bii
kusura bakma ama jon sürekli farklı bişeyler söylüyosun. aslında sen kendin bile ne yaptığını ya da ne söylemek istediğini bilmiyorsun keşke eski kayıtlar silinmeseydi çok bilgim var diyorsun ama daha önce benim ve diğer arkadaşların sorularına hep yanlış cevaplar verdin hep melek hanım seni uyararak yanlış bilgi vermemeni söyledi ama dinlemiyorsun hala yanlış cevaplar yazıyorsun seninle tartışmicam jon sadece seni uyarıyorum kaç yıllık okuduğun nerde okuduğun beni ilgilendirmiyor bilmiyorsun yanlış bilgi veriyorsun, eski sistemden bahsediyorsun eskide olan eskide kaldı ok. şimdi kimse eski sistemde okumuyo şu an okuyan herkes yeni sistem yani 4yıllık sistem bunları anlayacağını sanmıyorum ama yazık insanlara en erken nasıl bitirirm diye bir soru soruyorlar sen hemen atılıp hiç düşünmeden genel kültür diyorsun. hiç sonucunu düşünmüyorsun nasıl olacak, nasıl bitecek, ilerde ygs düşünülürse ne olur, o kişi genel kültür derslerini başarabilir mi bunları hiç düşünmüyorsun1 sene normal liseye gittim ordan dönem kredi eklendi bu sene mezun oldum müsade ette bitirdigim bölümü alan hakkında bilgim olsun yazdıkların senin ne kadar ön yargılı oldugunu gösteriyor tartışmaya gerek yok paylaşımın ruhuna uymaz saygılar jon83
haydaaaa bu ne yaaaa eski kurtlar çekişiyor diycem ama kapışırken kafa karıştırıyorsunuz benim karışmıyor ben jon83 arkadaşıma bu soruları sorarken sorularımın cevabını biliyordum ama ikide bir iki yerede yazılıyor demesi sıktı zaten sorularıma cevapta alamadım bütün alanların çıktılarını aldım hesap kitap yaptım buradaki yorumlardan da ögrendigim çok şey oldu ama yanlış şeylerde vardı saglama yapmak lazım herzaman genel kültür de avantaj falan göremedimjon83 bende kolay şekilde bitirmek istiyorum ama genel kültür hiç de kolay görünmüyor genel kültürde de 192 doldurmak gerekiyorsa seçmeli derslerden 192 toplamak için matematik falan seçmek gerekiyor dil anlatım 2 kredi sosyal bilimmlerde 4 5 kredi zaten bana dil anlatım türk edebiyatı coğrafya bunlar kolay geliyor sizin bitmiş daha önce kolay olabilir ama şimdi aynı diyorlar (beyaz gecelerle)aranızda bi karar verin hangi bölüm daha kolay size bir soru daha öss ye girecekseniz de genel kültür seçmeyin deniyor siz ne yaptınız yada hangi bölümü seçeceksiniz
17 yaşını dolduranlar liseyi 2.5 yılda bitirebilirler.Ama çalışırsan her sınavdan tam kredi alırsan geçerli bu.biraz çalışıcam net bi tarih ykmu?
esi;
3 ders bi puanla mıııı sinir bişeyy yaaa
benim 133 kredim var alan 76 alan kredim var ama alan derslerim bitti nasıl 80 olcak bu yaa ortaktan alana 4 kredi verirlermi acebaaaa