Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu psikiyatristlerin sosyallik zorlamasına ben de anlam verememeye başladım. Benim çevremdeki insanlar bana kalırsa beni anlamıyor, benimle aynı derinlikte değiller vs. sürekli aynı yüzeysel sohbetleri onlarla gerçekleştirmekten sıkıldım ve negatif enerji alıyorum, bana iyi gelmiyorlar. Şimdi bir süre içe çekildim, doktora söylesem bunu anormal karşılar. ._.
Bende zamanında çok çevresi olan biriydim, zamanla bu azaldı. Şu an ailemden başka bir iki dost dışında görüştüğüm yok. Sırf arkadaşlarınla görüşmüyorsun diye ilaç yazması mantıklı gelmedi ama şöyle bir durum var; arkadaş çevren iyiyse sosyalleşmek iyi geliyor. Bir iki saat güzel bir sohbet muhabbet her şeyi unutturur. Ama çevren kötüyse…. O zaman uzak durman en iyisi.
@Arche,
benimle sigarasına arkadaşlık ediyorlardı bende bıraktım arkadaş çevremi sohbet bile etmiyorlardı sende sigara var mı versene bi dal diyorlardı başka birşey değil
@Ahmet T,
Klasik çıkar menfaat ilişkileri. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Menfaati bitenin dostluğuda bitiyor. Hem arkadaşlık dostluk öyle çabuk oluşan şeyler değildir bana göre. Her iki insanında bazı şeylerin bilincinde olması gerekiyor. Ama toplumda çoğu insan yüzeysel düşünüp yüzeysel yaşıyor.