Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaşlarımla görüşmüyorum diye İnvega yazıldı?!

@Pickle,
Yok sende haklısın yanlış anlaşılmaya müsait bir şaka yapmış olabilirim bende ama asla kötü niyet falan yoktu kırdıysam kusura bakma .

Bu psikiyatristlerin sosyallik zorlamasına ben de anlam verememeye başladım. Benim çevremdeki insanlar bana kalırsa beni anlamıyor, benimle aynı derinlikte değiller vs. sürekli aynı yüzeysel sohbetleri onlarla gerçekleştirmekten sıkıldım ve negatif enerji alıyorum, bana iyi gelmiyorlar. Şimdi bir süre içe çekildim, doktora söylesem bunu anormal karşılar. ._.

@Ahmet T, aynen öyle. Ben ara verdiğim dönem psikiyatri muayenesinden hasta olmadığımı öğrenerek ayrılmıştım. Atak geçirince geri döndük.

@Samarra, ben benim gibi içe dönük bir arkadaş istiyorum.

Bende zamanında çok çevresi olan biriydim, zamanla bu azaldı. Şu an ailemden başka bir iki dost dışında görüştüğüm yok. Sırf arkadaşlarınla görüşmüyorsun diye ilaç yazması mantıklı gelmedi ama şöyle bir durum var; arkadaş çevren iyiyse sosyalleşmek iyi geliyor. Bir iki saat güzel bir sohbet muhabbet her şeyi unutturur. Ama çevren kötüyse…. O zaman uzak durman en iyisi.

@Arche,
benimle sigarasına arkadaşlık ediyorlardı bende bıraktım arkadaş çevremi sohbet bile etmiyorlardı sende sigara var mı versene bi dal diyorlardı başka birşey değil

@Ahmet T,
Klasik çıkar menfaat ilişkileri. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Menfaati bitenin dostluğuda bitiyor. Hem arkadaşlık dostluk öyle çabuk oluşan şeyler değildir bana göre. Her iki insanında bazı şeylerin bilincinde olması gerekiyor. Ama toplumda çoğu insan yüzeysel düşünüp yüzeysel yaşıyor.

Dilerim güzel insanlarla karşılaşırsınız.

Üst Alt