Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankalar emeklilere verilen promosyonu arttırıyor

Sanırım emekli maaşlarını baz alıp değerlendirme yapacak bankalar.. 30 kasıma kadar anlaşma yaptılar 31 aralık tarihine kadar uzattılar..

Bakalım bankalar verilen zamlara göre promosyonları arttıracaklar mı ???? ÇOĞU OCAK ŞUBAT VE MART SONUNA KADAR UZATMIŞ ESKİ TARİFELERİ EN YÜKSEK MAAŞ 10.000 TL YE 7000 VERİYOLAR YİNE...

Son düzenleme:
Vakıfbank bugün güncelledi :

1 (bir) aya isabet eden emekli maaşı tutarı;

3.500.-TL ye (3.500.-TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 3.000.- TL,
3.500 - 7.500.-TL (7.500.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 3.500.- TL,
7.500 – 10.000.-TL (10.000.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 4.500.- TL,
10.000.-TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 5.000.- TL
3 (üç) yıllık süre için peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi yapılacaktır.

HakanEs26

Kanka bazen diyorumki 2022 yılında emekli olan bizler çok şanslı insanlarız biliyormusun. Bizim banka YK den 3500 emekli maaş ile 7500 promosyon aldık.

deasn12

aynen öyle valla :) mart a doğru 15k ları görürüz gibime geliyor şubatta çoğu bankanın süresi bitiyor verdiği..

[SIZE=3]Vakıflar bankası emekli sandığı kendi emeklilerine
(BURAYA DİKKAT!!! Sadece Vakıfbank'tan emekli olanlara-Vakıfbank'tan emekli maaşı alan tüm emeklilere değil)
dün ve bugün bir miktar daha ilave promosyon ödemesi gerçekleştirdi.
Rabbim diğer emeklilere ve çalışanlara da bir vesile ile daha fazla bereketli kazançlar/promosyonlar nasip buyursun.
Selametle
NOT.Keşke seçimler her sene yapılsa....[/SIZE]

alifatih1958

Devlet bankaları en düşük promosyonu verir. Para hazineden çıkınca musluğu kısar aynı emeklilere verdiği zamlar gibi düşün...

Mart g,b, eyt ile birlikte tüm bankalar yarışa girer...

Bazı bankaların promosyon süreleri bugün bitiyor bakalım uzatcaklar mı?

[SIZE=3]Vakıflar bankası emekli sandığı kendi emeklilerine
(BURAYA DİKKAT!!! Sadece Vakıfbank'tan emekli olanlara-Vakıfbank'tan emekli maaşı alan tüm emeklilere değil)
dün ve bugün bir miktar daha ilave promosyon ödemesi gerçekleştirdi.
Rabbim diğer emeklilere ve çalışanlara da bir vesile ile daha fazla bereketli kazançlar/promosyonlar nasip buyursun.
Selametle
NOT.Keşke seçimler her sene yapılsa....[/SIZE]

bu yaman çelişki.promosyon ve faiz haram .siz bereket versin diyonuz.verileni alın ama kendınıze harcamayın.bankada kalmasın.

.mka
Muhterem dostum. Promosyon değil bu, bakmayın benim öyle yazdığıma. Vakıfbank emekli sandığı zaman zaman (promosyon dönemleri haricinde) kendi emeklilerine bu tür ikramiyeler veriyor. Bu da o kapsamda bir ikramiye. Şöyle düşünün bir şirket kârından zaman zaman işçilerine ikramiye verir ya, öyle. Arada fark var. Promosyon, biliyorum tartışmalı bir husus. Promosyon için Diyanet dahil, ekseriyeti haram derken kimileri (muteber kişiler) ise haram değil demekteler. Ama işin doğrusu tartışmalı hususlardan uzak durmak ve etrafında dolaşmamak gerektiğidir. Sigara da öyle değil mi? Haram denilirken Cübbeli gibi bazıları ise "sigara için haramdır diyemeyiz" demektedir. Selametle.

alifatih1958

İş bankası da veriyor. Duyduğum kadarı ile devlet İş bankasından emekli olanlara bayram ikramiyesi vermiyormuş.

[SIZE=3]PaPi hocam, devletin ödediği bayram ikramiyeleri özel sandıklardan emekli olanları kapsamıyor. Yani bir diğer ifade ile devlet baba, mesela bankalardan emekli olup da emekli maaşını emekli olduğu bankanın kendi emekli sandığından alanlara, bayram ikramiyesi ödemiyor. Bu nedenledir ki kimi özel bankalar bayramlarda emeklilerine bayram ikramiyesi vermiyor. Vakıfbank ise kendi emekli sandığının bütçe ve fonlarından karşılamak suretiyle emeklilerine her bayram devletin belirlediği bayram ikramiye tutarını ödüyor. Bazı bankalar farklı miktarlarda ödeme yapıyor ama kimi özel sandıklar da dediğim gibi hiç ödeme yapmıyor. Devlet özel sandıklara karışmıyor, “ben emeklime devlet olarak ödüyorum, sen kendi emekline istersen öde istersen ödeme, senin ileceğin iş” diyor yani. Sizin dediğinizden yola çıkarsak demek ki İş Bankası emekli sandığı bayram ikramiyesi ödemiyor emeklisine, sandık öyle karar almış.
Neticede devletin İş Bankasına karşı aldığı bir tavır yok demek istiyorum.
Selametle.[/SIZE]

tapasya

Kanka daha 42 yaşındayım ama eyt vurdu. Double maaş alsam hiç fena olmaz.:eek:

Wowwwww kanki hayırlı olsun ben sana banka bakarım da sen düşünme onları 😀😀😊😊😜 42 yaş vlla bnde sandım 18 falandır kankiiiii hayırlı olsun darısı başimiza🤣🤣😉😊

tapasya

Uzun zamandır yoktun en son ayağın ya da kolun kırılmıştı galiba sonra senin için işe falan başladı dediler.
Kayıp kız tapasya:eek:

Ayyy kankim sorma bi nazar üstümde sorma şimdi iyiyim Rabbime hamd olsun teşekkür ederim merak edenlere sornlara arkadaşlara dostlara 🤗😍🫶 yoktum yoğundum bi aralar kankim işler güçler falan derken sen nasılsın iyi misin bakimmm heee bu arada ben yokken neler oldu neler anlat bakim çekirdek alcemmm ona göre çağlarda senden kanki 😂😂😊😊

Tapasya özledi mi bu arada 😆😊

Ya da özlendi mi🙃🙃🤣😊

tapasya

Özledik seni parayı bulan platforma girmiyor. :D Bende kankam parayı buldu ve bizi unuttu sandım. :eek:

İşte ben buna sesli qülerim kankiiiii ne demek :D:) ben unutmadım unutma unutulanlar unutanları asla unutmaz:cool: çok çalışmak lazım kanki yaaa o değilde sen ne Alcennn bizlere eee ilk maaşla benden çikolata :eek:

Bnde özledim şaka bi yana kanki sizleri :eek:

Siteye girmeleri sorun değil kankide fatura sorun:cool::eek:

tapasya

İzmir'e geldiğim zaman yemek ısmarlarım. Ekonomi bölümünde fakir edebiyatı yapıyoruz. Ekonomi sayfasına gel ve gül hâlimize...:eek:

Mart 2022 de en düşük emekli maaş 2500 alana 7250 veren yapıkredi bankası ve diğer tüm bankalar mart 2023 yılında emekli maaş en düşük 5500 alana 5250 promosyon veriyor.. Şimdi sana sorarım hakim bey suç kimde??

HakanEs26

Valla kanka hiç ama hiç bir zaman promosyon üzerine kimse beklentiye girmesin. Bu bankalar yeteri kadar emekliyi topladı. Bundan sonra da promosyon artışı olmaz.
Ayrıca bir artış olsaydı mart ayı başında EYT resmi gazeteye düştükten sonra olurdu.
2 milyon kişi dilekçelerini vermeye başladı zaten..

deasn12

tamam hacı abi işte eyt de altın vuruş yapacaklar 10k ile 15k arası promosyon verecekler benim tahminim.. Ama eksi olarak sadece eytlileri kpasayacak bir promosyon da yapabilirler...

EYT lilere banka emekli maaşı promosyon ayrımcılığı yapılacakmı?

EYT lilere banka emekli maaşı promosyon ayrımcılığı yapılacakmı?

deasn12

elini sallasan emekliye çarpıyor zaten :)
bu kadar emekli bolluğunda, bundan sonra gelecekleri de düşününce bankalar promosyon falan artırmaz.
velev ki artırmadılar ne yapacaksın maaşı almayacakmısın ? oy sandığı değil bu oy moy yok diyebilesin :D

Üst Alt