Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankalar emeklilere verilen promosyonu arttırıyor

HakanEs26
Kanka EYT emekli olan bir kişi zaten dilekçe veriyor şuan da. Sgk da dilekçe verirken bankada yazılıyor zaten. Eee dilekçesini verince yazdığı bankaya mecbur olarak bağlanacak zaten :)
Ben sözümün arkasindayim. Bu bankalar emekli promosyon artışı yapsaydı mart ayı başında yapardı...

zamanyolcusu
Benim kızdığım nokta nedir biliyormusun. 2022 yılında 2500 maaş alan emekliye 7250 veren bankalar neden şimdi 5500 maaş alan emekliye neden 12.000 yada 15.000 emekli promosyon vermiyorlar??

[SIZE=2]daha öncede söledim gibi temmuz 2023 işaret etmiştim dedimki ozamana kadar banka promosyonları 15 ila 20 bin tl kadar cıkılcak az çok okadar olmaz denildi şimdi gene yazıyorum burdan nasipse secimden sonra yeni parti kurulduktan sonra emekli maaşlarında maaşlarda iyileştirmeler oluncak ve zamlar normal şuanki gibi olmucak ve promosyonlarda yükselicek dedim gibi şuan YAPI KİREDİ banka promosyonu 9250 tl ve şimdiden promosyonlar yükselmeye başladı öbür bankalarda en fazla 20 gün sonra onlarda 13 bin tl ile 12 bin tl arasında kalırlar temmuzdan ise bu yükselir [/SIZE]

Dininiz imaniniz para olmuşğŸ˜ğŸ˜ğŸ˜
(Gölge) Bence Git Sen Bir (Gölge) takıl derim lafı genelleme sormuşsun ama belliki tuzun kurudur umarım kuru oldu içinde böle ağrasif bir yazma hissettim senden neyse zor durumda olan ve kirasını elektiri suyu gideri ortaya kattında biz değil bu parayı düşünen başkalarıdır bilesin bir normal bi hayat yaşayan insanlarız ha birde kiradayiz onuda eklim araya neyse kira vermemeyenler rahat her ay sende evin kendinin degilse 4000 bin tl elektirik su ver toplamda 5 bin tl su içinde yemek icicek gideri saymadım onuda sen say istersen nasılsa toksun :)))

aykut35

VALLA SİTESİNDE HALA BU YAZIYOR MART SONUNA KADAR:

8.500 TL’ye Varan Nakit Promosyon Kampanyası
3 Mart 2023 – 31 Mart 2023 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 8.500 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.
Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.500 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL; 10.000 TL’ nin üzerindeyse 7.500 TL nakit promosyon ödenir.

HakanEs26
[FONT=sans-serif]3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL
daha önce 7500 aldık bu aralıga şimdi aralıklar genişlemiş neden böyle oldu[/FONT]

Önceki alanlara haksızlık oluyor bu ara açığı bankaların kapatması gerek.

aykut35

Denizbank En düşük maaşı 5500 TL olana 7000 veriyor. Maaşı 10.000 TL olan emekliye veriliyor o promosyon..

Bankalardaki promosyondan kimse memnun değil şuanda.. 2022 yılında Bizler şanslı insanlarızki 3500 emekli maaşa 7250 TL promosyon aldık.

Nurtan

Promosyon haksız zaten, madem ki veriliyor orada koyup almamak bankaya bırakmak da zararlı, alıp harcamak ta zararlı. En iyisi alıp toprağa gömmek. Çürüsün gitsin

Arkadaşlar emekli maaşlarına 2023 seçimlerinden önce ara zam konuşuluyor. Bankalar çıtayı yüksek tutmamalsrının nedeni bu bence Şuanda 8500tl veriyorlar ortalama ama nisanda bu fiyat yukarıya çekilir

şu an en yüksel deniz bank veriyor diye biliyorum..

Maaş Tutarı Standart Promosyon EYT'lilere MobilDeniz Ek Ödül Toplam

3.500 TL Altı Maaş Alanlar 3.000 3.000 TL 6.000 TL

3.500 TL - 7.500 TL Arası Maaş Alanlar 3.500 3.500 TL 7.000 TL

7.500 TL - 10.000 TL Arası Maaş Alanlar 4.500 4.500 TL 9.000 TL

10.000 TL ve üzeri Maaş Alanlar 5.000 5.000 TL 10.000 TL

Nurtan

garantiye itiraz etmiştim aradaki farkı bana vermişlerdi. ama o dönem işyerinden aldığım maaş da garantide idi belki iki maaş da orda diye yaptılar bilmiyorum

HakanEs26

Aynen kanka hala ses yok. Ses olmadığı gibi düşüşe geçti tüm bankalar. Sadece bizim banka ykb 7500 emekli maaş alana biraz fazla 6250 TL promosyon olarak veriyor..

Son düzenleme:
bayram sonrası promosyon lar acıklanır eyt tam emekli olmadı

Aynen bayramda sonra patlama olursa olur olmazsa böyle kalır...

soneman

Garanti bankasi hafta ici sabah 10 dan aksam 16 ya kadar eft havale ucretsiz limiti kendin belirle mobil banka uygulamasindan en fazka 5 bin limit veriyor eft icin yapi kredi ucret kesiyomu bilmiyom brn aliyom bu arada 2 yildir

De-Kont

Gatantidede var promosyon bitmeden yenileme bende aldim garantiden garanti iyi

Namedrop
Yapıkredide düzenli ödeme bedava
Eskiden beceremiyordum

Eft yapacaksam düzenli ödeme yapıyorum 2 taksit göbdereceğim aynı miktarı
Ertesi gün ödeme gidince eft düzenli ödemeyi iptal ediyorum
Ücretsiz limitsiz eft gidiyor

Valla yapı kredi havale ücreti alıyor ve bu durum çok canımı sıkıyor başka bie bankaya geçebilirm...

HakanEs26 eft paralı havale ücretsiz yapıkredide
Eft içinse düzenli ödeme tslimatı verip eft gidince 2. Ödemeyi talimatı iptal ediyorum

Oda bedava oluyor

Bankalar neden promosyon ödemesi için yarışa girer...
CEVAP ;
Bankacılık uygulamasında promosyonlar, ilk olarak kurum personelinin ve emekli bağkur maaşlarının
bankada bulunacağı sürede bankanın elde edeceği gelir beklentisine karşılık verilmektedir.
Çünkü kurumlar, personelinin maaşlarını toplu olarak maaşların ödenmesinden belli bir süre evvel anlaştığı bir bankaya vadesiz olarak yatırmakta ve Bankalar da bu süre zarfında vadesiz bekleyen bu paradan vadeli mevduat faizi ödemediğinden kar elde etmektedir.

İkinci olarak elde edilecek gelir bakımından daha önemlisi bu protokol süresi içerisinde Bankalar kurum personeline çeşitli bankacılık ürünlerini (kredi kartı, konut kredisi, taşıt kredisi pazarlamakta ve bu ürünlerden elde edeceği gelir beklentisiyle o kurumla birtakım kazandırma hükümleri de içeren anlaşmaları yapmaktadırlar. Kurum ile Bankalar arasındaki bu ilişkiye bakıldığında, Bankaların promosyon verirken her halükarda gelir beklentisi içinde
oldukları görülmektedir.

Kurum personelinin maaşının Bankalar aracılığıyla ödenmesi için
kurum tarafından açılan ihalelere katılınmakta veya kurum ile pazarlık sonucu tespit edilen
meblağ kuruma ödenmektedir. Zira ihale usulü ile yapılabilecek sözleşmeler, tam iki tarafa
borç yükleyen “ivazlı” sözleşmelerdir..

Ayrıca kurum da bankanın böyle bir gelir elde edeceğini bilmekte ve promosyonu bu çerçevede kabul etmektedir.

Emekli promosyonu

Selâmü aleyküm arkadaşlar... Bir yakınım kamu bankasından emekli promosyon aldı 36 ayı doldurdu ve sadece otomatik ödemede elektrik doğalgaz ödemeleri devam ediyor... Özel bir bankaya maaşını taşıyacak... Maaşını taşırken herhangi bir bloke olur mu ? Kamu bankasına gidip blokeyi ve otomatik ödemeleri kaldırması mi gerekiyor? Ya da internet bankacılıktan otomatik ödemeleri kaldırıp, direk Özel bankaya gidip maaşını taşıyabilir mi? Çok teşekkür ediyorum.

Merhaba, İnternet bankacılığından otomatik ödemeleri kaldırsın. Sonrasında istediğini en karlı bir bankaya taşısın. Taşırken de ekstra otomatik ödeme talımatı vereceğini söylesin belki puan verirler.

36 ayını doldurduğu için herhangi bir işlem için eski kamu bankasına gitmeye gerek yok yani... Cevap için teşekkür ederim.

Üst Alt