bir cok konu okudum ulaşımla alakalı fark etdigim kadarıyla beyaz kartla başbakanlık özürlü kartı birbirine karışdırılıyor o yüzden bu konuyu acmaya karar verdim arkadaşlar
Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı ÖZÜRLÜ KİMLİK KARTI:
Bulunduğunuz ilin SOSYAL HİZMETLER kurumuna giderek müracat etmelisiniz
1.Rapor aslı ve aslının aynıdır kaşelisi (bakın burda raporun fotokopisini cekdirip hastanede başhekime onaylatın raporu aldınız hastanede) benim gibi2 kez gidip gelmezsiniz)
2.Resim
3.Kimlik aslı ve fot.
4.Dilekçe (matbu kurum veriyor sen dolduruyon)
ön yüz
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü BEYAZ KART
bu sadece istanbulda toplu taşıma araclarında gecerli ve bunuda karaköyde iett işletme genel müdürlügü var orda rapor fotokopisi vr birde fotograf 'la gidip 5 tl ücret ödeyerek hemen alabilirsiniz.
ön yüz
umarım bilmeyenlere yardımcı olmuşdur vede bu konu sabitlenirse yöneticiler tarafından sürekli soruldunda aranmaz en cok sorulan sorulardan bir tanesi bu çünkü.
Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı ÖZÜRLÜ KİMLİK KARTI:
Bulunduğunuz ilin SOSYAL HİZMETLER kurumuna giderek müracat etmelisiniz
1.Rapor aslı ve aslının aynıdır kaşelisi (bakın burda raporun fotokopisini cekdirip hastanede başhekime onaylatın raporu aldınız hastanede) benim gibi2 kez gidip gelmezsiniz)
2.Resim
3.Kimlik aslı ve fot.
4.Dilekçe (matbu kurum veriyor sen dolduruyon)
ön yüz
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü BEYAZ KART
bu sadece istanbulda toplu taşıma araclarında gecerli ve bunuda karaköyde iett işletme genel müdürlügü var orda rapor fotokopisi vr birde fotograf 'la gidip 5 tl ücret ödeyerek hemen alabilirsiniz.
ön yüz
umarım bilmeyenlere yardımcı olmuşdur vede bu konu sabitlenirse yöneticiler tarafından sürekli soruldunda aranmaz en cok sorulan sorulardan bir tanesi bu çünkü.