Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başbakanlık engelli kimlik kartı ve beyaz kart nasıl çıkartılır? Arasındaki farklar?

arkadaslar refakatcı gıtmek ıcın ooran %85 olmus dıyorlar .

ozurlu kart

ozurlu kartım var devam edıyormu

anlamadım daha acık yazarmısın ne kartı ozurluler ıcın kımlık kartımı gecerlı mavı olanlar

merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.sizinle bir bildiğimi paylaşmak istedim.belki işinize yarar.özürlü kimlik kartı ile diigitürk ten % 50 ,dsmarttan da %40 indirim sağlarsınız.belki çok işinize yaramaya bilir ama bilin istedim.

ben kalp hastasıyım.özürlü kimlik kartı aldığımda başka ne işe yarayacak?aydın nazilli de oturuyorum.

ozurlu kimlik karti hala veriliyorsa nerden alinabilir tsk ederim..

İETT BEYAZ KART ÜSKÜDAR VE CİVARI BAŞVURUSU İÇİN..

Halkla İlişkiler ve Seyahat Kartları Şube Müdürlüğü Üsküdar Şubesi Selami Ali Mah. Cumhuriyet Cad. No:48 Fıstıkağacı -Üsküdar(CUMHURİYET LİSESİNİN AŞAĞISINDA KALIYOR)
İstenen belgeler;
-Sağlık raporu aslı ve aslı gibidir (Aslı nı mutlaka geri alın)
-10 tl kart ücreti
-1 adet resim
-Nufüs cüzdanı

5 dakidada veriyorlar..

ÖZÜRLÜ KARTI'NIN KULLANIM ALANLARI için tıklayınız.
ÖZÜRLÜ KARTI

istanbul beyoglunda yasıyorum başbakanlık kartını nasıl alırım bi fikriniz varmı yardımcı olurmusunuz teşekürler

istanbol bahçelievlerde sosyal hizmetler binasında sağlık kurul raporun aslı 2 adat vasikalık resim yeterlidir 15 gön içinde alırsın kardedş

arkadaşlar bu özürlü kimlik kartı neye yarıyorki ben aldım ama hiç işime yaramıyor öylece evde duruyor ilk aldıgım günden beri

peki beyaz kart maçlara girmek için yeterli olabiliyormu acill

beyaz kart ulaşımda geçerlidir.başbakanlık kartı seyahette,stadlara girişlerde geçerlidir.beyaz kart ile maçlara gidemzesin.

Yakın zamanda özürlü kimlik kartı çıkarttım şimdi engelli kimlik kartı olmuş kart için yeniden başvuru mu yapacağım yoksa benim adresimemi gelecek

arkadaşlar ben bir konuyu öğrenmek istiyorum bu kimlik kartları değişecekmi yani engeli süreklidir ibaresimi eklendi yoksa eklenecekmi,bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim teşekkürler..

Beyaz Kart ile İstanbul Kart iki ayrı kart İstanbul ulaşımında neden iki ayrı kart var?

Arkadaşlar hangi kart otoparkta geçerli peki plakada engelli amblemi yok.

Kısa bir araştırmanın ardından anladığım kadarıyla İstanbul için Avrupa yakası için bana en yakın yer olarak.

İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar
İl Müdürlüğü
Ek Hizmet Birimi
Bahçelievler
Eski Londra Asfaltı
Siyavuşpaşa Durağı
Çocuk Sit. / B.evler
0212 441 01 41 ( telefonla bir kaç kez aradım açan yok )
0212 442 13 79
0212 442 31 62
0212 442 70 51

Gerekli belgeleri

Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan, özürlüler için sağlık kurulu raporu alınabilecek hastanelerden alınmış olan raporun aslı ve fotokopisi ( Orijinali ile gidince aslı gibidir yapılıp aslı tarafımıza veriliyor )

Engellinin 2 Adet Kimlik Fotokopisi

2 Adet Fotoğraf

Başvuru evrakları ile başvurup gelişmeleri sizlerle yakın zamanda paylaşacağım.

benim hem başbakanlık kartım var,hemde ücretsiz seyahat kartım var.ikisinin kullanım amaçları ve yerleri farklıdır.

Başbakanlık engelli kimlik kartı kaldırıldı mı yoksa hala veriliyor mu ?

Arkadaşlar hangi kart otoparkta geçerli peki plakada engelli amblemi yok.

Trafikten alacağın kart geçerlidir, İspark'ta geçerli olması için ayrıyetten İspark'a da kayıt olman gerekiyor.

başbakalnık kartı deişmiş yeni kartta pek bilgi yok oda başbakanlık yerine geçiyormuş bahçelievlere gittim deişmediler benimkini süürekli raporun tc var ölene kadar kulan dedi kadın yaşlanıncadamı aynı resmi kulanacam şimdi kaybettim desem deişmezlermi

arkadaşlar bir önceki konuda yazdım artık başbakanlık kartları ya sistem tarafından yada yeni çıkan bakanlığın kartı alınsın diye iptal ediliyor elinde başbakanlık kartı bulunan varsa il sosyal hizmetlere tel açıp sorsun ben tel açıp sordum benimkini iptal etmişler bende yeni karta başvurdum

slm arkadaşlar bugün engelli kimlik kartımı aldım artık başbakanlık deilde( aile sosyal politikalar bakanlığı) yazıyor üzerinde bilginiz olsun

başbakanlık kartı ile maçlara girerken ücretsizmi yoksa indirimli felan mı ? bilgi istiyorum.

benim kardeşim özürlü ve ayda bir defa ist kontrole getiriyoruz.int beyaz kart müracaatında bulunabilirmiyiz. ist onunla birlikte gidip çıkarma vaktimiz olmuyor. şimdiden yardımlarınız için tşk. 05445741111 irt numaram

Ben kardeşim için başvurdum kartın üzerinden Aile ve sosyal politakalar bakanlığı yazıyor. Yeni Başbakanlık kartı bu mu?

Engelli seyehat kartı ile ilgili yardım

Arkadaşlar ücretsiz beyaz kart engelli olmadan başkası kullanırsa cezası varmı ?

kartına el koyma hakları var ama daha sonra ne gibi işlem yapılıyor bilmiyorum

Üst Alt