Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyaz Kart kaldırılıyormuş. Bilginiz var mı arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peki sgk dan alınan özürlü kimlik kartı ne olacak hem özürlü kimlik kartı hemde beyaz kart mı gerekiyo?

Beyaz kartlar kalkmıyor arkadaşlar sadece yenileniyor .

istanbulkart1.jpg

Yukarıdaki resimdeki görüldüğü gibi tek farkı bundan sonra kartlarımızı göstermices, okutcas.:) Hem de şu çift katlı (Çift katlı özel halk otobüsleri hariç) ve çift bilet gerektiren havaalanı otobüsleri dahil kartımızı dıtlatarak selahat edebileceğiz. :D Yaşasın dıtlı yeni dönem.:D

Ayrıntılı bilgi için ;
İETT - İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü -

Bu arada 31 Temmuz 2010 eski kartları değiştirmek için son gün. Üstelik çok da kalabalık İETT binası sakın son güne bırakmayın.

Verdiğin bilgiler için teşekkürler cicikıs.Ben hep biz de normal insanlar gibi dıtlayıp geçelim istiyordum:)

haberimiz yoktu yeni öğrendik... bilgilendirme için teşekkürler..

merhaba arkadaşlar beyaz kartı olanlar yeniden rapor çıkarmak zorundamı değilmi acaba ben yeni öğrendim kartların değişeceğini benim hem beyaz kartım var hemde başbakanlık kartım var direk gidip kartımı yenileyebilirmiyim bu konuda bilginiz varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler arkadaşlar..

Özürlü kimlek kartın varsa fotokopisini istiyorlar (ama aslınıda yanında bulundur) bir de beyaz kartın kendisini. Yoğunluk olduğu için aynı gün vermediler yenisini 1 hafta sonra aldım.

dün iettden mail ile bilgi aldım. Özürlü istanbul kart dağıtımı başlamış, beyaz kartlarda yıl sonuna kadar geçerliymiş.

SMS 79;

Arkadaşım kartın adı ve tipi değişti ammada uzattınız :) Yiter ya:)

cicikıs;

arkadaşım kaçırdığın nokta;
eğer istanbulkart istemezsen beyazkart veriyorlar sene sonunda bir daha yenilemek zorunda kalıyorsun...
birde yukarıda verdiğin bilgiyi düzeltmek için yazdım bilgin olsun mevcut beyaz kartlar sene sonuna kadar geçerlidir.

e şimdi yiter :)

Ya bu nedır be kardesım herseye bı kart her karta rapor cıkart bu ne bıcım anlayıs engellıye ezıyet bunu yapan ınsanlar ve yasalar nalet olsun hepsıne

SMS 79;

Merhaba Arkadaşım,

Peki İETT'den verilen bilgide varmı İstanbul Kart dağıtımı ne zaman başlayacakmış diye...
Şimdiden teşekkürler.

BU sitede "ara" diye bir bölüm var. bilgi kirliliği yapıyoruz arkadaşlar... aynı konu aynı saatde defalarca açılıyor..

Merhaba arkadaşlar,
ben dün yeni istanbul kartımı aldım.evraklarımı verdim.20 dk sonra kartımı aldım.
çok güzel bir uygulama.şoförle hiç muhatap olmuyorsun.
Kartını okutup geçiyorsun.

selam arkadaşlar
iett binası karaköydeydi değil mi,
bir de ben artık gebzede ikamet ediyorum
ama iett yi hergün kullanıyorum
ikametgah sebebiyle bir sorun çıkar mı acaba
sadece başbakanlık özürlülük kimlik kartıyla mı müracaat ediyoruz
yoksa başka evrak gerekiyor mu
teşekkürler

Arkadaşım.
Karaköye gitmene gerek yok.
Kadıköy hasanpaşada ieet nin yeri var ordan alabilirsin.

tam olarak neresinde hasanpaşanın
hangi evraklar gerekiyor

arkadaslar yaf bi acil cevap acayip gerildim bu beyaz kart olayina ben eylül 2007 tarihli raporla yuzde 48 ergelliyim simdi ucretsiz ulasim için sifirdan rapor mu cikirmam gerekeçek?

arkadaslar bende basbakanlik engelli karti yok ve raporumun tarihi eylul 2007 simdi ben sifirdan rapor mu çikirtmam gerekiyor?

bugün topkapıdaki iett kartlar bürosundan özürlü istanbul kartımı aldım...kimsenin suratını çekmeden kullanmak harika birşey :) :) :)

beyaz katı çok ararsın sen yeni kat limitli kardeş boşuna mı basıyorsun sandın gülümse sen.... elimizden hakımız gidiyor[FONT=Times New Roman][SIZE=3].....[/SIZE][/FONT]

foton kardeşim limitide paylaşırsan verdiğin bilgi hepimiz için açıklayacı olur.. bu arada eve dönüşte mecburen kullandığım beş araçta kartı kullandım bu da demek oluyor ki eğer limit günlük ise en az 5 hakkın var :)

Temmuz sonu son gün diyorsunuz. O günden sonra almak isteyen ne olacak. O konuda bilgisi olan var mı. Sene sonuna kadar eski kart geçerli madem nasıl oluyor da Temmuz sonu son gün oluyor bu durumu anlamadım ben.

temmuz sonu diğer kartlar için beyaz kart sene sonuna kadar geçerlidir.

Beyaz kart dışında başka kart da mı vardı. Hiç bilmiyordum, zati beyaz kartı da aldığımdan beri beş altı defa kullanabildim. Bu dııtt olayı ile inşallah ulaşım hakkımız çok fazla kısıtlamaz. Kontorlü ise yavaş yavaş sınrlama geldi demektir. Bir dahaki seneye yarı fiyatına sonraki seneye de toptan kaldırmasalar iyi.

diğer kartlardan kastım öğrenci yaşlı kartlarıdır. şu limit konusunu araştırcağım bilgiyi yazarım.

limit diye bişey yok arkadaşlar bedava yalnızca dıtlı kart :))) herkes bişeyler uyduruyo iett de görüyo aa böyle yapalım diyo kendi haklarınızı kendimiz bitiyoruz

arkadaşlar benim aralık 2009 raporum var ve benim başbakanlık özürlü kartım yok refakatli beyazkartım var ve beyaz kartımı kasım 2009 da aldım.raporum da sürekli.bu durumda ben yeni rapor mu almam lazı. 2010 için yeni çıkardığım beyazkartı kullanamadan hem yenisini çıkartıcam bunun için de şartlarım uymuyo hep yokuş hep yokuş

Merhaba Arkadaşlar,

Aşağıdaki linkten de görüleceği üzere açıklama kısmında Beyaz Kart almak için özür oranının %50 ve üzeri olması gerektiği yazıyor.
Kartın kullanımı ile ilgili olarak şimdilik bir sınırlama yok. Ancak bu kart akıllı kart olduğu için İETT kimin ne kadar geçiş yaptığını kişisel bazda veya toplu olarak tüm özürlülerin İETT ye olan yükünü raporlama açısından İETT ye avantaj sağlamaktadır. Dolayısı ile ilerde bu raporlamalar neticesinde bu kartı ücretli hale getirebilirler diye düşünüyorum. Önceden kimin ne kadar geçiş yaptığını veya özürlülerin bu kartı ne kadar kullandığını bilmiyorlardı. Sadece kaç adet özürlü kartı verdiğini biliyorlardı.

İETT - İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt