Arkadaşlar İETT Beyaz masaya yazdım durumu ve cevabıda aşağıdadır. Yani yeni beyaz kart için Temmuz 2006 sonra alındı ve sürekli ibaresi var ise yeni rapor çıkartmaya gerek yoktur.
İsim: Bülent Özçelik Başvuru Tarihi: 2010-07-08 09:34:32 Mesajınız: Sayın Yetkili, Kasım 2006 yılında aldığım sürekli ibareli %50 özürlü sağlık raporum ile o zaman beyaz kart almıştım. Şimdi yenileme durumu sözkonusuymuş. Yeni kart çıkartmak için Kasım 2006 da sürekli ibareli %50 sağlık raporumu (orjinali elimdedir) getirip çıkarabilirmiyim. Yoksa illaki yeni sağlık raprumumu çıkartmam gerek. Cevabınız için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. NOT:Başbakanlık özürlü kimlik kartım yoktur. Özürüm kulaklarımla ilgili olduğundan telefon ile iletişim kuramamaktayım.Onun için lütfen cevabınızı emailime göndermenizi rica ederim.
Durum:İdaremize 2010-07-08 09:34:32 tarihinde yapmş olduğunuz iletiye 2010-07-09 14:55:09 tarihinde cevap verilmiş olup, adresinize ePosta gönderilmiştir. İletinize verilen cevabımız aşağıdadır.Cevabımız: 2010-07-09 14:55:09 tarihinde
beyaz kartlar sene sonuna kadar geçerlidir.değiştirmek için:
2006 temmuz ayından sonra düzenlenmiş özürlü sağlık kurulu raporunun aslı ve fotokopisi veya başbakanlık özürlüler dairesinin verdiği kimlik kartının aslı ve fotokopisi 1 adet resim nüfus cüzdanı ve 10 tl ile birlikte hasanpaşa ve karaköye başvurabilirsiniz