Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olup yasadan sonra kontrol muayenesine çağırılacaklar hangi mevzuata tabiler?

@DAĞYAR,
Ben muktesep haktan falan anlamam. Mesela Sen farklı kişileri aynı zamanda, aynı miktarda, aynı şartlarda dolandıran 2 kişiye farklı cezalar verirsen orada problem vardır. Bu cezalar keyfidir. Bizim iş de Aynen buna benziyor...

Arkadaşlar,kardeşler lütfen hepimiz sayın Aylin Yaman'a İnstagramdan bu kontrol muayeneleriyle ilgili olarak yazalım.Kendisi mutlaka dönüyor ve yine sayfasında 1-2 gün önce açıkladığına göre olayı Anayasa mahkemesine götürüyor

Haydi gözümüz aydın. https://hizliresim.com/idbmv22

@Profsör, Engelli emekli maaşı olarak sabit bir ücret yok herkesin aynı olmaz. Çalışma hayatı boyunca yatırılan primlere göre değişir.

En düşük alınan ücret 2025 Ocak itibariyle 14.469 TL olarak belirlendi bu tutardan daha az alınmıyor.

@BnymnYldz,

Anladim. Tesekkur ederim. Kalp amelyat oldum 3 damar degisti. Ilk defa heyete girdim 48 puan aldim tabi 3 hastaliktan. 15 0cak 2025 nasil bir şansızlık. Yasa degisiyor ve basvuru yapamiyorum. Ssk genelge bekliyor. Arafta kaldim resmen..

Primleri vs tavandan yattıysa 2000 öncesi @Profsör,

Primleri tavandan yattıysa 2000 öncesi abo günleri fazlaysa ikramiyeler vs yüksek maaş olabiliyor kurumsal firmalardan emekli olanlar vs @Konyaereğli,

@DAĞYAR,

Kontrol muayenesine birileri girip uygulamanın bu şekilde olduğunu görmeden ben inanmam , son dakikada hersey değişiyor çünkü

Üst Alt