Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Emeklilik Yeni Yasa Resmi Gazetede Yayınlandı 15.01.2025

@hakkaan,

Bunu neye istinaden yaptılar? Emeklilik dışında niye yapıyorlar bilmiyorum...

Şunun için sordum. Bu vergi indirimi için ise gerçek bir iş gücü kaybını yansıtmıyor. Zaten her durumda Yeni rapor alacaksınız. Ama gerçek iş gücü kaybını yansıtıyor ise endişe etmenize gerek yok. Her türlü emekli olursunuz.

@muhendis3232,

Bir aaparagas haber dönüyor ama bakanlıktan ben hiç böyle bir resmi açıklama görmedim zaten son sözü cumhur başkanı söyler

@gannicus,
Sanirim insanlari engelli de yapmak istemiyorlar ve raporlar ANkara Merkez Saglik kurulu tarafindan tek tek incelenip heyet hakem hastaneye yonlendirip yeniden rapor istiyorlar.

benim icin yonlendirdikleri hastaneden cikan 2. rapor bana elden verilmedi. o raporu ben gormedim. Ankara Merkez Saglik kuruluna hakem hastane raporu gitti ve daha sonra benim calistigim sirkete yazi geldi. calisma gucu kaybi budur diye.

Ben emeklilige basvurunca tekrar mi hastaneye gidip raporlarla ugrasicam ondan biraz kafam karisti. BU surec ne kadar boyle devam edecek-

@gannicus,
Sanirim insanlari engelli de yapmak istemiyorlar ve raporlar ANkara Merkez Saglik kurulu tarafindan tek tek incelenip heyet hakem hastaneye yonlendirip yeniden rapor istiyorlar.

benim icin yonlendirdikleri hastaneden cikan 2. rapor bana elden verilmedi. o raporu ben gormedim. Ankara Merkez Saglik kuruluna hakem hastane raporu gitti ve daha sonra benim calistigim sirkete yazi geldi. calisma gucu kaybi budur diye.

Ben emeklilige basvurunca tekrar mi hastaneye gidip raporlarla ugrasicam ondan biraz kafam karisti. BU surec ne kadar boyle devam edecek-
@hakkaan Nerdeen geldi iş yerine yazı SGK işyerine göndermez neymiş hastalığın çalışma gücü kaybı ne verdiler

Üst Alt