Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmenler ve öğretmen adayı kimler var?

_çalıkuşu_

Aktif Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
3
merhaba arkadaşlar.Bu sitede kaç tane öğretmen ve adaylarımız var merak ettim:eek:Burada toplanıp tanışıp kaynaşsak,sanal bir öğretmenler odası oluştursak,kavgadan,sıkıntılardan uzak,neşeli,espirili bir muhabbet ortamı oluştursak fena olmaz diye düşünüyorum:eek:Tüm eğitimci kardeşlerimizi bir merhabaya bekliyorum.:eek:öncelikle herkes branşını ve görev yaptığı şehiri yazmakla başlayabilir.Görev yapmayanlarda branşlarını yazsınlar.:eek:öncelikle ben başlasam iyi olacak;
anasınıfı öğretmeni_van :cool:
saygılar.....

ah şu öğretmenler meb hep sizin demi :D 657ye tabi meb memurlarını hiç gözünüz görmez tabii yazıyorum kenara...

Memurlar da kendi başlığını açsın :p
Açtınız da engel mi olduk:eek:
Kıskanmayın :)

dışlandık hemen bak bak tamam alın mem sizin olsun :D

Merhaba! Sınıf öğretmeniyim, Niğde'de görev yapıyorum. Daha bir yıl olmadı başlayalıı. :)

Slm arkadaşlar bende tarih ögretmeniyim mersinliyim ve mersinde görev yapıyorum

Aramıza hoşgeldin Karahan.
Mersin' de havalar nasıl ?
Biz Van' da üşüyoruz hala:eek:

merhaba ben de öğretmen adayıyım sitenize yeni üye oldum.. fen bilgisi öğretmenliği son sınıftayım. bilgilerinizden yararlanmak isterim..

hoşbulduk teşekkürler:) hemen sorularıma başlasam ayıp etmiş olurmuyum..?

teşekkürler:) sizin için zor değildir diye düşünüyorum..:)
ben bu sene kpss sınavına girecem geçirdiğim kaza sonucu %48 raporum var atama konusunda bana biyardımı olurmu? bilginiz varmı?

Hmm peki..:) şimdi bir de diyorlar ki devlet her açtığı kontenjanın %3 kadarını engellilerden alıyo diyolar ama.?? buna ne diyosunuz?

biz tabi bu konularda daha yeniyiz siz daha iyi bilirsiniz.. yapılanlar söylenenlerle uyum göstermiyo galiba..? doğrumudur?

anladım teşekkürler çok sağolun..:(( iyi geceler...

yok yok gayet açıklayıcı oldu teşekkür ederim..:) sizlik değil olay devletlik:)

burdayım ürtmenim:)))

branşım sınıf öğrt. "ürtmenim" den belli olsa gerek:)

selam bende batmandan 5 yıllık dinciyim :eek:(öğrencilerin tabiriyle)

dinciyim dediysem çocukların tabiriyle daha kısa aslında uzun hali ilköğretim din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeniyim

işitme engelliler okulunda sınıf öğretmeniyim:)10yıldır çalışıyorum...

ben girmeyeli siteye bayaa öğretmen tanıtmış kendini.çoğalıyoruz:eek:güzel...:)

bende ögretmen adayıyım. dışlama beni egitimci06:)

ama branşını yazmamışsın melissa hanım.bu arada Allah kuru iftiradan korusun,dışlasam içim yanmaz:eek:

mersinde havalar cok güzel ara ara yagmurlar olsada sıcaklar geldi

iyi yinede biraz varmışız gerci bu dahada cogalacaktır ilerleyen günlerde diye düşünüyorum

karneye 3 hafta kala okullarınızda durumlar nasıl?:)öğrenciler yaprak dökümü gibi yavaş yavaş gelmemeye başladı.en azından doğuda durum böyle:eek:

merhaba. izmirde görevliyim. aynı zamanda müdür yardımcısıyım. :eek:

Üst Alt