Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İdari işlerden kastınız nedir? Bir az açıklarsanız belki yardımcı olabilirim. Fakat okulda çalışanlar bir aile gibi düşünün;aile bireyleri arasında yardımlaşma ve dayanışma olmaz mı sizce?
Normal KPSS ile 2004 ocakta öğretmenliğe atandım. 5 sene çalıştıktan sonra geri hizmete alındım. Bu engelli öğretmenliğe başvursam mesleğe yeniden dönebilir miyim ? Ne yapmam lazım ?
Arkadaşlar merhaba! Ben aranıza yeni katıldım. Branşım Tarih 2014 mart ataması ile göreve başladım ( ayrica daha önce de memur olarak görev yapıyordum 3 yıldır ) 3 yılımı geride bıraktım öğretmenlikte. Bursa'da oturuyorum, görev yerim de Bursa'da
persekusyon aynen dediğin gibi göreve engelli öğretmen olarak yeniden dönebilirsin.
Merhaba arkadaşlar. 3 yıldır İngilizce öğretmeni olarak görev yapmaktayım.
Birkaç gün sonra okullar açılacak. Tüm arkadaşlar öğrencileriyle birlikte güzel bir yıl geçirir inşallah.
Merhaba arkadaşlar WhatsApp grubu kurmak istiyorum, öğretmen olmuş ve öğretmen olmak isteyen herkes davetlidir, öğretmen olmuş arkadaşlarımız bizi bilgilendirirse çok iyi olur.. https://chat.whatsapp.com/5aALDl0Oq8pG4Oc0adrKIh
Umarım birileri vardır, atanan matematik öğretmeni varsa sorularım var yardımcı olursa çok sevinirim
Merhaba arkadaşlar, bende öğretmen adayıyım. 2014 te memur olarak atandım, 2018 de formasyon aldım muhasebe alanından atanamayinca tarih okumaya başladım şuan son sınıf öğrencisiyim. Önümüzdeki yıl bitirip öğretmen olarak atanmayı istiyorum nasip artık.