Fen Edebiyat Fakültesi Fizik bölümü mezunuyum. 2014'de 2012 ÖMSS'nin son atamalarında bir liseye memur olarak atandım. Formasyon alıp öğretmenliğe geçebilir miyim, bilmiyorum ama konu başlığı ilgimi çekti açıkcası. Deneyimlerinizi okumak istedim.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Sorun olmaz.benim raporda da ona benzer birşey yazıyor.ben atandım.Raporumu yeni aldım. oran yüzde 47. Benim raporumda çalışamayacağı işler bölümünde : ağır, tehlikeli ve uzun süre ayakta durmayı gerektiren işler, yazıyor öğretmen atamasında sorun olur mu ? engelli öğretmen olarak atanan arkadaşlardan aynı durumda olan yada bilen var mı?
Emekliliği haketsemde çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorum.Biz kitap ve film incelemesini zümre olarak yaptık.Siz de baya bir çalışma varmış.Biz net ortamından indiriyoruz genelde hazırcıyız biraz.Bu çalışmaları severek mı yapıyor sizdeki meslektaşlarımız.Bize biraz sıkıcı geliyor da13 yıllık ogretmensiniz yani maşallah.emekliliğe az kalmis sizin hocam.biz birde kitap incelemesi yapip rapor olusturduk.50 adet kitap incelemesi istemisler.birde o kitaplarin slaytlı sunumunu istemişlerdi.
Etkinlik raporu da istemisler her okuldan en az 10 tane sanirim.okul olarak herseye uyuyoruz
Cocuklari geziye goturecegimiz bir yere incelemeye gidecekmişiz.çoğu okul yapmaz ama biz bunu da yaparız kesin
Herşeyin hayırlısı hocam.Hayırlısını dileyin.atanalımda bizde o saçma seminerlere katılalım hiç mühim değil yeterki atanalım
Herşeyin hayırlısı hocam.Hayırlısını dileyin.atanalımda bizde o saçma seminerlere katılalım hiç mühim değil yeterki atanalım