Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmenler ve öğretmen adayı kimler var?

Fen Edebiyat Fakültesi Fizik bölümü mezunuyum. 2014'de 2012 ÖMSS'nin son atamalarında bir liseye memur olarak atandım. Formasyon alıp öğretmenliğe geçebilir miyim, bilmiyorum ama konu başlığı ilgimi çekti açıkcası. Deneyimlerinizi okumak istedim.

melek hanım bende 4. sınıfta okuyorum da formasyonlar ne oldu ya haberiniz varmı

Raporumu yeni aldım. oran yüzde 47. Benim raporumda çalışamayacağı işler bölümünde : ağır, tehlikeli ve uzun süre ayakta durmayı gerektiren işler, yazıyor öğretmen atamasında sorun olur mu ? engelli öğretmen olarak atanan arkadaşlardan aynı durumda olan yada bilen var mı?
Sorun olmaz.benim raporda da ona benzer birşey yazıyor.ben atandım.

Bende universite son sinif ogrencisiyim. Brans fen bilgisi ins atanip sizlerin arasina katilirim :)

Kpss ile normal atandıktan sonra engelli raporunu işleme andıran var mı?yoksa bu konu halen muallakta mı?

Arkadaşlar ben yeni, bir yıl süreli rapor aldım. Rapor tarihi 2017 şubatta bitiyor. Sorum şu: ben öğretmen atamasına katılacağım. Atandım diyelim. ilk yıl malum, aday öğretmenlik var. Benden, aday öğretmenlikten asil öğretmenliğe geçişte de tekrar rapor isterler mi yoksa atandığım an olay bitmiş mi sayılır?

Elektrik Öğretmenliği mezunuyum.Ama Elektrik Ustası olarak çalışıyorum : ))

Merhaba arkadaşlar,ben de Edebiyat Öğretmeniyim. Atanma bekliyorum.

Merhaba sevgili meslektaşım. bu yıl ki sınava bende girdim. Alımlar nasıl oluyor anlatabilir misin ?

Merhaba meslektaşlarım Konuyu açalı 5 yıl olmuş.Yine bir seminer dönemine girdik.Bugün meb'in film tavsiyelerinden Can Dostum filmini izledik.Ben daha önce izlemiştim ama kimse izlemediği için sesimi çıkarmadım.Tekrar zevkle izledim.
Ramazan olduğu için yeme-içme olanağı da yok 2 senedir.Biraz sıkıcı geciyor o yüzden.hergün film izlemek en iyisi şu durumda.ögretmenlerin çocukları da geliyor.Film izlerken curcuna da oluyor haliyle :)
Bizde haberler bu yönde.
Eee nasıl geçiyor seminerleriniz?

Lâ Tahzen merhabalar bende Öğretmenlik düşünüyorum ama bir çok sıkıntım var.

temmuzda mı başlayacak tatiliniz ? seminerler zaman kaybı olmalı .Öğretmenin tatilini artıracakları yere ne ile uğraşıyor meb.

13 yıldır hiç isteyerek gitmedim şu seminerlere.Gereksiz ,anlamsız ve israf...Ya hiç gidilmemeli yada daha verimli bir şekilde planlanmalı...

13 yıllık ogretmensiniz yani maşallah.emekliliğe az kalmis sizin hocam.biz birde kitap incelemesi yapip rapor olusturduk.50 adet kitap incelemesi istemisler.birde o kitaplarin slaytlı sunumunu istemişlerdi.
Etkinlik raporu da istemisler her okuldan en az 10 tane sanirim.okul olarak herseye uyuyoruz :)
Cocuklari geziye goturecegimiz bir yere incelemeye gidecekmişiz.çoğu okul yapmaz ama biz bunu da yaparız kesin :)

Herkese hayırlı kandiller diliyorum.
Bu mubarek ayda ve gecede Allah herkesin gonlune göre versin.
Düne kadar gündemimizde mudurlerin ogretmenlere verdigi performans degerlendirme puanları vardi.puanlarin çoğu adaletsiz oldu.bu mübarek ayda kalpler kırıldı belki beddualar edildi.idareciler ve öğretmenler birbirine girdi.Rabbim kalbi kirilanlarin yardımcısı olsun.hak yiyen müdürleri ıslah etsin.hak ve adalet yerini bulsun ve bu uygulama son bulsun insallah.
Bircok ogretmenin motivasyonu düşmüş durumda.ogretmen işine konsantre olamazsa eğitim-ogretim ne hale gelir varın siz düşünün.faydasindan cok zararı olan bu uygulama dilerim son bulur

atanalımda bizde o saçma seminerlere katılalım hiç mühim değil yeterki atanalım:)

rugu bahsettigim seminer degil.aday ögretmenleri kapsayan bir durum değil yani.ama çok gundemde bu ara.ve oldukça çok dava açılacak.

13 yıllık ogretmensiniz yani maşallah.emekliliğe az kalmis sizin hocam.biz birde kitap incelemesi yapip rapor olusturduk.50 adet kitap incelemesi istemisler.birde o kitaplarin slaytlı sunumunu istemişlerdi.
Etkinlik raporu da istemisler her okuldan en az 10 tane sanirim.okul olarak herseye uyuyoruz :)
Cocuklari geziye goturecegimiz bir yere incelemeye gidecekmişiz.çoğu okul yapmaz ama biz bunu da yaparız kesin :)
Emekliliği haketsemde çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorum.Biz kitap ve film incelemesini zümre olarak yaptık.Siz de baya bir çalışma varmış.Biz net ortamından indiriyoruz genelde :) hazırcıyız biraz.Bu çalışmaları severek mı yapıyor sizdeki meslektaşlarımız.Bize biraz sıkıcı geliyor da :)

atanalımda bizde o saçma seminerlere katılalım hiç mühim değil yeterki atanalım:)
Herşeyin hayırlısı hocam.Hayırlısını dileyin.

Lâ Tahzen

hocam mesajım @hasankrmn 'ydı:) Allah yardımcınız olsun hocam çok üzüldüm:/ bizde atanmadan yaşanacak sıkıntıları az çok kestirebiliyoruz. Allah şimdiden yardımcımız olsun.

Severek yaptığımız pek söylenemez.ilceden yazı geliyor,özellikle bizim okuldan isteniyor her faaliyet.cevre okuldan öğretmenler dinlemeye geldi ve slaytlarla kitaplarin sunumunu yaptık.en merkezi okul olunca...

Ben de sınıf öğretmeniyim. Bu başlığı yeni fark ettim. Tüm meslektaşlarıma selamlar.

Son düzenleme:
bende engelli ögretmenim , başlıgı yeni fark ettim :)

stajerlik kalkmadı tam tersi uzadı yeni yönetmelikle

Danisman ogretmenle derse girmekten bahsediyorz degil mi alti ay uygulanan yeni atamam oldu ama herhangi bi bilgimiz yok diyolar surekli ?

ilk 6 ay ne olursa olsun derse giremezsiniz danışamn ögretmen raporlu bile olsa , ilk 6 aydan sonra adaylık süreci devam ediyor ve derslere girmeye başlıyorsununz

Merhaba. Ben 6 yıllım sınıf öğretmeniyim. 32 yaşındayım. 16 yıldır kronik depresyon, anksiyete bozukluğu ile mücadele ediyorum ama tam iyileşemiyorum. Bu konuda rapor almak istiyorum. Alabilir miyim?
Doğru yere mi sordum bilmiyorum ama yardımcı olabilecek var mı?

Üst Alt