Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmenler ve öğretmen adayı kimler var?

ben varım ama şuan memur olarak görev yapıyorum mebin son alımında memurluğu seçmiştim.

merhabalar bende antalyada türkçe öğretmeniyim.son engelli atamasıyla atandım;)

merhaba. adım hakan. ingilizce öğretmeniyim. Antakya'da görev yapıyorum. Mesleğimde 9. yılımı yaşıyorum.

Mr. Aykut arkadaşım MEB Deyince tabi ki öğretmenler akla gelir. Onlar olmazsa çark yürür mü? Yarım gün ders verirler kafa kazan dolusu ve birde o kadar isyan 2 aylık yaz tatilini beğenmezler, 15 gün kış tatili az gelir. Bizse sabah 8, akşam 6 onların tüm özlük işlerini yaparız, derece kademelerini yaparız, maaş bordrolarını düzenleriz öğrencilerin tüm işlemlerini yaparız sonra işin kolayı sitemize öğretmenler girsin memurlar ayrı site kursun eğitimciler ya hani tabi ki tüm insanları böyle sevgi dolu kucaklarlar. Onlar işlerin nasıl yürüdüğünü ve işlerini memurların yaptığını bile bilmezler. Biz ayrı site kurmayız tüm MEB çalışanlarını hatta kamuda veya özelde çalışan engelli olan veya olmayan herkesi kucaklarız. Zülfü yare istemeden dokunduğum ve bu kutsal görevini layık-ı vechiyle yapan tüm eğitimcilerimizin yaşlarını benden bile küçük olsa hepsinin ellerinden öperim.

soner81;
biz mr.aykutla tatlı tatlı takılıyorduk:eek:aramıza hoşgeldin.

eğitimci06
slm bende bugün vana atandım başkale
Hayırlı olsun Mele'ğim.Allah cc.kazancını mutlu günler de, sağlıklı günler de, sevdiklerinle birlikte yemek nasip etsin:)
Başarılarının devamını dilerim canım benim:)

Neresini tartışalım Mustafa arkadaşım doğruyu söylüyor. Gerçekten bu ülkenin topraklarının hepsi bizim, bizim bayrağımızın dalgalandığı, ezanlarımızın okunduğu batısı-doğusu, kuzeyi-güneyi tüm yerler bizim. Öğretmenler kutsal bir görevi ifa ediyorlar onları ulviliğe taşıyan cahiliyete son vermeleri, yanlışları azaltarak aydınlık yarınlara çıkmamıza yardımcı olmaları. Bilmiyorum ben bu konuda şu anki durumdan daha fazla kendimi şanslı sayıyorum. Zira ben liseye kadar hiçbir dershaneye gitmediğim halde 2 fakülte bitirdim. Bunu kendi başarım saymıyorum öğretmenlerimin de bu konuda çok destekleri vardı. Şöyle ki Beden Eğitimi dersine giremediğimden bilemediğim soruları okuldaki hocalarıma sorardım sadece dersimize girenlere değil girmeyenlere de. Bir kez bile bu konuda ret edilmedim.Mükemmel ilgili ve bilgili öğretmenlerim sayesinde okudum. Tok olanlara yemek yedirirsen ya çıkarırlar ya da kabul etmezler aç insanları doyurmak ise tüm insanlığın görevidir. Ancak burada görev yapan kamu görevlilerine gereken ilgi ve desteği vermemiz gerekir diye de düşünüyorum...

slm arkadaşlar ben edebiyat öğretmenliği mezunuyum. benim engel durumum ruhsal. majör depresyon hastasıyım. iki yıl tedavi gördüm 0/40 rapaor aldım iki ay önce. acaba depresyon hastasının öğretmen olmasında bir mani var mı ? beni yöllendirirseniz sevinirim..

merhaba arkadaşlar. benimle birlikte 5 öğretmen olduk. 6 yıllık Türkçe öğretmeniyim. hatay'da çalışıyorum. merkezi okulda. çok zor bir iş . keşke masa başında olsaydım diyorum şimdi. sağlık olsun. ne diyelim. şimdi de tayin derdine düştüm.

merhaba bende türk dili ve edebiyatı 1 . sınıf ögrencisiyim yani öğretmen adayıyım

sayın meslektaşım ben de Türkçe öğretmeniyim ama aramızdaki fark ben atanamamış bi Türkçe öğretmeniyim ne garip değil mi olduğumuz makamı bulana kadar çatlarız buluncada keşkelere başlarız;) neyse inş tayininiz olur benimde atamam:rolleyes:

melekkk atandığına çok sevindim.Allah utanddırmasın.Vanımıza hoş geldi sefalar getirdin:eek::eek::eek:

s.a

ben din kültürü ve ahlak bilgisi ögretmen adayıyım henüz okul bitmedi

ben de öğretmen adayıyım son sınıfa geçtim umarım atanabilirim:( çünkü eminim bu mesleği çok severek yapıcam:)

arkadaşlar benim branşımda kimya öğretmenliği 2011 engelli öğretmenlik sınavı olacak mı biliyor musunuz bir de bu sınav her yıl oluyor mu ve alım var mı her yıl atanan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim

bunun cevabını kimse bilmiyor.bu sınav daha 1 kere oldu.o da geçen yıl.bu yıl olur mu yada her yıl olacak mı bilemiyoruz malesef.bilen varsa açıklasın:)

selam beni biliyosun ama burayada yazayım dedim maksat kaç kişi olduğumuzu belirlemek merak eden arkadaşlar için söyliyim branşım anaokulu öğr.izmit de görev yapıyorum...

teşekkürler şimal...daha çok öğretmen var burada aslında ama,nedense tanıtmak istemiyolar kendilerini:eek:

Merhaba.. Bende insaat teknolojisi öğretmeniyim. 1 yılım oldu. Konyada görev yapıyorum. Atanamayan öğretmen adayı arkadaşlarımızın darısı başına.. :)

yeni eğitim-öğretim yılımız herkese hayırlı olsun arkadaşlar.başarılar dilerim.

Üst Alt