Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmenler ve öğretmen adayı kimler var?

Bu raporu manisa ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden alabilir miyiz?
Devlet hastanesi olmak zorunda mı?

Her ne kadar formasyonum daha olmasada öğretmen adayıyım bende branşım coğrafya :)

Değerli meslektaşlarım hepinize selamlar. Ben 12 yıllık öğretmenim. Öğretmenlik ile ilgili konularda kafanıza takılan olursa bana sorabilirsiniz.

herkese merhaba bende yarım dönem, bitirmiş bir öğretmenim :) branşım tarih Çanakkale'den arkadaşlar ben 18 ocakta göreve başladım 6 ay derse girmeyecek stajyerlerden hemen öncesi derse giriyorum yazılı sınava ve mülakata da gireceğim müfettiş dersime gelecek benim ne hazırlamam lazım, nelere dikkat etmem lazım?

yazılı sınav kolay ebs nin aday ögretmenlik yazılısı sınav icin hazırladı kitaba calış bi aylık calışman yeter , müfettiş icin bütün dökümanların hazır olsun , zümre toplantıları günlük planlar , veli görüşme tutanakların rehberlik sınıfın varsa onların tutanakları ve calışmaların , egitsel gurup tutanakların calışmaların hepsi olsun dosyanda ve müdür tarafından onaylı olsun

teşekkürler ooo baya çokmuş bunların hiçbiri yok bende şimdiden başlamak gerek bende türk eğitim senin kitabı var yeterli olur sanırım

ysfrbkn
Tam teşekküllü devlet hastanesine gitmen gerekiyor.internetten hastanenin numarasını bulup ararsan seni telefonda bilgilendirirler

Sanırım engelli ögretmenlerin tercihleri bugün açıklandı.yanlış görmediysem tabi.umarım herkes tercihine yerleşmiştir.hakkınızda hayırlısı arkadaşlar

Öğretmenlik yapabilir raporu almak için heyet e girdim sıkıntı çıkıyor mu olumsuz olunca başka hastaneden alabilir miyim

öğretmen arkadaşlar kendi branşınızdaki derslerin sorularını kpss den full yapabiliyor musunuz?

1 eylül yaklaşıyor.iş başı yapmaya 3 gün kaldı.2 ay aradan sonra hazır mıyız meslektaşlarım :)))
Erken kalkmak mecburen
İşe gitmek mecburen
Eve dönmek mecburen
Mecburiyetten diyor MFÖ
Ahahasdgh hayat felsefemi anlatmış resmen;):cool::D

bende tatil yoktu malasef onun icin 1 eylül gelmiş gelmemiş benim icin fark etmiyor :)

Eski okulumun watsap grubunda;
Muzik odasinda ney ve gitar dinletisi var
Diye bir mesaj gelirken yeni okulumun watsap grubundan aynı dakika;
Arkadaşlar Bedrettin hoca kordinatörlüğünde ilk kitap tartışması için toplantı odasında toplanmanız rica olunur.. 10.30 da
Diye mesaj almak...işte bütün mesele bu :) Güzelim okulu bıraktım geldim sırf evimden işime gidebileceğim düzenli bir hayatım olsun diye.Rutini kendim istedim.şikayet etmeye hakkim yok :)

merhaba arkadaslar bende ogretmen adayıyım ama bıyolog olarak atandım.bransım bıyolojı.gelecek ogretmen atamasında meb e gecsem mı dıye dusunuyorum.

merhaba bende Muhasebe veFinansman ögretmenliği için müracaat edeceğim tabi formasyon alırsam, Muhasebe ve Finansman ögretmenliği için başvuran veya atanan var mı hangi bölüm mezunu irtibat kurabilirmiyiz?

Lâ Tahzen hayırlı olsun görevinizde başarılar mutluluklar dilerim. bende küçük bebek çocuk karışımlarını severim :D benim yerimede sarılın öpün sevin :)

Yeni eğitim-ogretim yılı yarın başlıyor.Bu hafta uyum haftası olarak başlamasından yanaydım ama malesef balıklama başlayacağız.geçen sene turizmi canlandirmak adina sudan sebeplerle okul ertelendi ama bu yıl olagan üstü hal var.ogretmen acigi cok fazla,sanirim kitaplar da yetişmemiş.2 hafta sonra ogretmen atamasi gerceklesecekken 1 hafta hatta 2 hafta geç baslamak bir şey kaybettirmezdi bana göre.boş ve eksiklerle,aksakliklarla vakit kaybindan başka bir şey olmadı bu.gerçi hazirliksiz ve aksaklık dolu baslamaya alistik biz.koca yaz geciyor ama bakanlik birşey yetistiremiyor.bir sitresle basliyoruz yıla..
Hayırlısı olsun diyelim.bütün ogretmenlere ve ogrencilere basarilar dolu bir yıl diliyorum

Yıllar sonra okul müdürünün tutumu yüzünden ağlayan bir sınıfım oldu.okul ana-baba günüydü bildigin.velilerden cocuklar yemekhaneye zor geçti.herkesin elinde bir telefon.basın ekibi misali millet çekim derdinde.anladık facebooka instagrama atacaksiniz da cocuklar için ne kadar zararlı oldu.heryere anneler geldi.ayrılmak istemediler.yarindan itibaren bu sendrom sürecek.çünkü bir kere o ebebeynler sınıfa,tuvalete,mutfaga girdi.cocuk bunu kabullendi artik tersini benimseyene kadar ağıt var...
Halbuki ilk gün okadar önemliki.veli almadığım için daha sağlam başlıyorduk.okula uyum sağlayan cocuklarin olumsuz etkilenmemesi için bu konu önemli.ama bencil davranan veliler yüzünden uyum saglayanlarda anne demeye basliyor.dışarda ikna edin diyoruz,dinletemiyoruz.

Ülkemin fedakar,cefakar,sefkatli,melek kalpli,asil ve aydın tüm öğretmenlerinin günü kutlu olsun.

Ben de Rehber Öğretmenim. Adana'dan tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, daha nice güzel öğretmenler günü kutlama umudu ile el sallaıyorum.

engelli ögretmenlerin atandıktan sonra bi defaya mahsus istedikleri yere tayin icin verilen dilekce örnegi ve ve nereye verilidigine dair bilgisi olan varmı arkadaşlar

merhaba arkadaslar. sosyoloji öğretmeniyim ama henüz atanamadım.2018 de sınava gireceğim umarım atanabilirim:)

mbaran merhaba hocam.bir defaya mahsus.istedigi yere atanma olayi engelli ogretmenler icin de.gecer li mi

%40 ve üstü raporu olan tüm memurlar için geçerli.

sanırım bu yazıyı yazdığınızda muhtemelen adaydınız şuan öğretmenlik yapıyor olmalısınız deneyimlerinizi paylaşırmısınız öğretmenlere idare işleri verildiğine dair yorumlar alıyorum. ne kdar doğru paylaşırmısınız deneyimlerinizi

Üst Alt