Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EYT ve engellilerin emekliliği hakkında bilgi paylaşım platformu

Engellektuel merhaba

eyt den emekli olmayı hak etmişse hemen emekli olabilir.ve emekli maaşı ile geçinebiliyorsa çalışmayadabilir.
eğer çalışırken aldığı maaş emekli maaşından yüksekse hiç emekli olmasın çalışmaya devamm.edebilir.

Eyt emeklisi oldum .engel raporu sonradan çıkardım yüzde 53 üm.. Engel maaş hakkına da sahip olunabiliniyormu??? Sadece kendin olmuş emekliyle mi yetiniyoruz . Peki bu engel maaş alanlar nasil oluyorda aliyorlar ?? Hem.hasta hem aileye veriliyor. Bazı uyanık kişiler mallarini başkaların üzerinde oluyor baskasinin işinde kira borç ödeme gibi gözüküyorlar. Devletten her şeye sahip oluyorlar. Bu nasil iş oluyor....

engelli emeklilik

merhabalar,
emeklilik cizelgesinde önce giriş yapanın hiç avantac yok ben 13.*4.2008 girişliyim 2009 girişli olan benden iki yıl daha erken emekli olabiliyor bunun adaletli oldugunu düşünmüyorum
emeklilik ilgilide eyt bile 20 yıl çalışma sartı var bizdede aynı niye engelli kişilerin emekli olması bu kadar zor ben emekli olucam diye kendimi zorluyorum nerde bize destek kolaylık göremiyorum
sizler nerler düşünüyorusunuz.

Üst Alt