abi işte benim kafama takılan tek soru şu insanız her insanın psikolojisi bünyesi askerliği kaldırmıyo hastaneye gittiğinde uyum bozukluğğu vs tanısı konuyo ve adam ömür boy belki bunun sorununu çekicek bu psikolojiden çıkamaciak bazı komutanlarda bu konuda anlayışlı değil ve zorla askerlik yaptırıyo ve o günden sonra askerlerin hayata bakış açısı değişiyio kimisi intihar ediyo kimisi sivil yaşantısında daha kötü hallere giriyo sonuçta ben yapamıyorum 3 ay sonra gidicem ve psikolojik anlamda tamamıyla bitik durumdaıym ve bu durum beni orda daha kötü yada kendimi intihara kadar götürücek bi durumla karşılaşıcam oğuzhan abi senin yazdığın gibi kimse kimseye zorla askerlik yaptıramaz ama malesef ki ülkemizde bunu zorla hiçbirşeyleri yokmuş gibi karar veren doktorlar ve komutanlar var ailemiz bizleri oraya gönderirken içleri rahat gönderiyo bizlerde orda çok zor şartlardan sadece devletin temizlik evrak işleri için hayatımızdan 5 ay boşu boşuna veriyoruz
benim ordayken bozulan psikolojimi mutlu mesut giden bir hayatım varken sonrası için bu hastalıklarla psikolojiyle neden hayatımı ölene kadar devam etmek zorundayım ki bunun vebalini kim ödicek
benim ordayken bozulan psikolojimi mutlu mesut giden bir hayatım varken sonrası için bu hastalıklarla psikolojiyle neden hayatımı ölene kadar devam etmek zorundayım ki bunun vebalini kim ödicek