Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

F43-2 Uyum Bozukluğu ile askerlik durumu..?

@OğuzHan112 abe doktora sevk ettiler acemiyken bi sihi izin vermişlerdi sonra hava değişimi bitane verdiler şimdide bidaha hava değişimi verdiler 15 gün sonuç ne olur sence?

@OğuzHan112 Abi merhabalar uyum bozukluğu sebebiyle hava degişimi aldım. hava degişimimin bitmesine az bir süre kaldı ikamet ettigim il askerlik şubesine gittim hastaneye sevk istedim. sevki verdiler yarın için hastanede bakacaklar. Sorum şu yarın muaf yada çürük kararı çıkar mı yoksa tekrar hava degişimi mi verirler yada kendi birliginde görün mü derler. Şikayetim sürekli sinir stres hayal görme sesler duyma uykusuzluk iştahsızlık

Sivilden elverişli değildir raporu almak biraz zor, ama verilmez diye bir şey de yok.

Muhtemelen hava değişimi tekrarlanabilir yada birliğinden devam etmen istenebilir.

En doğru karar süreci birliğinden devam ettirmen.

@deveteper,

Teşekkür ederim bilgilendirme için

@OğuzHan112 abi merhaba sivil hastane beni mezarlıkta yatıp kalkıyorum diyince psikiyatri yatışına sevk etti oraya. Hastane yatış servisine baktım işin açıgı korktum uykumdan boynumu bogazımı keserler diye yatışı red istedim bana ölümüm halinde sorumluluk bizde degildir diye belge imzalattılar çıkış yaptım. iki gün içinde birligime dönecegim sence benim durumum ne olur abi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mezarlıkta neden yatıyorsun..madde felan kullanıyor musun?

Psikiyatri servisinde seni kimse kesmez merak etme, yatman gerekirdi bence.

Durumun ne olur?

Komutanlarına yatış verdiler korktum yatmadım dersin, tekrar hastaneye sevk verilir..hava değişimi tekrarlanabilir.. muafiyet verilir ancak bu mezarlıkta yatma işini doktora söyle ve tekrar gözden geçir.

@deveteper,

@OğuzHan112 madde kullanımı yok alkol de yok sadece sigara içiyorum. Abi mezarlıkta yatma durumu evde kalamıyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor gögüs çarpıntısı ile çıkıyorum dışarı biraz yürüdükten sonra hep aynı senaryo kendimi mezarlıkta buluyorum hazır gelmişken bi dua okuyum diyorum saatler geçmiş sabah ezanı ile geri dönüyorum eve. Bu durumu askerliğe baglıyorum kendimi aşırı stres altında hissediyorum seninde vaktini alıyorum özür dilerim tekrar

Mezarlığa herkes gider fakat abartırsan hastalık boyutuna girer.
Şikâyetlerin yaygın anksiyete ile uyumlu,tedavi alman gerekir.

Bence doktorun kararına uymalıydın..neyse hayırlısı olsun.

@deveteper,

@OğuzHan112 abim iki sorum vardı. Rdm den çürük alınınca sivilde iş hayatını etkiler mi?

Bi de hava değişimi alırsak kaç günü şafaktan düşer

Merhaba hocam 2 defa hava değişimi aldım şimdi heyet için yarın toplanacaklar psikiyatri doktoru kağıda uyum bozukluluğu yazdı çürük alırmıyım sizce

Komutanların askerlik yapamaz yazmış sanırım..2 kez de hava değişimi almışsınız.

Sonuç elverişli değildir olarak çıkar/Sonucu paylaşırsınız🙋

@Muratsnmz07,

@OğuzHan112, Oğuzhan bey merhaba. Siz psikiyatri konularına hakimsiniz, Yaygın anksiyete den oran aldım 3 ay önce kontrollerime devam ediyorum. Risperdal, milos, desyrel ilaçlarını kullanıyorum ilaçlarım 1 yıl raporlu. 2 yıl sonra psikiyatriden oran alabilirmiyim. Geçmişimde psikotik belirtili majör depresyon tedavisi ve yatışlarım var. Tek takıntım 2 yıl sonrası. Çok teşekkür ederim.

@OğuzHan112, merhaba Oğuzhan bey. 4 ay önce psikiyatri oran verdi yaygın anksiyete den. Ancak benim aynı hastanede 3 kez psikotik belirtili majör depresyondan yatışlarım var. Doktoruma köntrele gittiğimde epikıriz raporlarını vereyimmi. 2 yıl sonra tekrar heyete girdiğimde dikkate alınırmı lütfen..

Hastane yatışları dikkate alınır.

Doktor isterse hastane sisteminden sizin yatışları görebilir.
Evrak (epikiriz) olarak vermeniz iyi olur.

@Blac_sea,

Üst Alt