Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@gh98, Uzun dönem askerlik yapan kişilerin 45 gün hava değişimi izni hakkı olur.Fakat ciddi bir hastalık durumu söz konusu olursa bu izin günü 90'a kadar çıkabilir.
İzinde olduğunuz günler şafak sayınızdan düşmeye devam eder.
@OğuzHan112 abe doktora sevk ettiler acemiyken bi sihi izin vermişlerdi sonra hava değişimi bitane verdiler şimdide bidaha hava değişimi verdiler 15 gün sonuç ne olur sence?
@OğuzHan112 abe doktora sevk ettiler acemiyken bi sihi izin vermişlerdi sonra hava değişimi bitane verdiler şimdide bidaha hava değişimi verdiler 15 gün sonuç ne olur sence?
@OğuzHan112 Abi merhabalar uyum bozukluğu sebebiyle hava degişimi aldım. hava degişimimin bitmesine az bir süre kaldı ikamet ettigim il askerlik şubesine gittim hastaneye sevk istedim. sevki verdiler yarın için hastanede bakacaklar. Sorum şu yarın muaf yada çürük kararı çıkar mı yoksa tekrar hava degişimi mi verirler yada kendi birliginde görün mü derler. Şikayetim sürekli sinir stres hayal görme sesler duyma uykusuzluk iştahsızlık
@OğuzHan112 abi merhaba sivil hastane beni mezarlıkta yatıp kalkıyorum diyince psikiyatri yatışına sevk etti oraya. Hastane yatış servisine baktım işin açıgı korktum uykumdan boynumu bogazımı keserler diye yatışı red istedim bana ölümüm halinde sorumluluk bizde degildir diye belge imzalattılar çıkış yaptım. iki gün içinde birligime dönecegim sence benim durumum ne olur abi
Mezarlıkta neden yatıyorsun..madde felan kullanıyor musun?
Psikiyatri servisinde seni kimse kesmez merak etme, yatman gerekirdi bence.
Durumun ne olur?
Komutanlarına yatış verdiler korktum yatmadım dersin, tekrar hastaneye sevk verilir..hava değişimi tekrarlanabilir.. muafiyet verilir ancak bu mezarlıkta yatma işini doktora söyle ve tekrar gözden geçir.