Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçinden geçeni lütfen söyle 😃🤍

Hem Türk polisinin hem Hollanda polisinin söylemiş olduğu o kestırıp atmam konusunda ki sözleri o konuda ! O konuda takdire Şahan bişey ! Ölmüş o çok asil kadının babaannemin kemikleri sızlattılar

Bu dünyada mutlululugumu bana yapılan haksız lıga karşı o kişilerin bütün iyilik haşema ne varsa kıldığı namaza kadar öbür dünyada istecem

Allahım türkiyedede ruhsal hastalıklarda olanların haklı oldukları halde haksız düşürmemeyi hukuksal ve iş yönünden önlerinin açılmasını canı gönülden diliyorum dua ediyorum

İnsan merak ediyo,ben onu böylesine düşünürken onun aklına geliyo muyum diye

Samimiyetinize ve dürüstlüğünüze güveninize kimsenin inanması için çabalamayın sadece samimi dürüst ve güvenilir bir insan olmaya çalışın o zaman Ebu cahiller Bile size emanet bırakacaktır 😎

Bana hak etmediğim şekilde davranan herkesle kafamda vedalaşıp, Bir daha bana ulaşamayacakları yerlerde bıraktım..

Nur içinde yat garip ramazan😢

Çok güzel söylüyorsun..defalarca dinlesem yetmez,ne doğru sözler😔

Allah kimseyi kendi kararlarını kendi almasından Alı koymasın ! Ben Hollanda’da tel başına bağımsız yaşıyorum ne paramı ne kararlarımı nede bakımımı başkası üstleniyor! Ama sanki böyleymiş gibi göstermeye çalışanlar bile oldu! Yuh ddedim höyt dedim ! Özgürlüğüm battı bazılarına! Nasıl kötü insanlar var .. Allah masum ve iyi psikiyatri hastalarını korusun

Keşke çevrendeki ve dost bildiklerinin içini kalbini okuma yeteneğin,altını çizelim yeteneğin olsaydı.

O zaman aşklar böcekler kelebekler havada Uçar mıydı bilemiyorum 🤔

Bir şeyler yapıyorum, yürüyorum, konuşuyorum, yemek yiyorum yani her zaman yaptığım işleri sürdürüyorum ama nasıl anlatsam, bir boşluk duygusu içinde. Sanki içimde derin bir hiçlik var..... Zülfü Livaneli

Forumda gizli gezinen biri her an çıkıp çarpacakmış gibi 😀

Bir sürü hadisten bunları sectim

"Kusur peşinde koşan, durmadan laf getirip götüren kimseye boyun eğme!." (Kalem sûresi, 11) "(Resûlüm!) Alabildiğine yemin eden, aşağılık, daima kusur arayıp kınayan, durmadan laf getirip götüren, iyiliği hep engelleyen, mütecâviz, günaha dadanmış, kaba ve haşîn, bütün bunlardan sonra bir de soysuzlukla damgalanmış kimselerden hiçbirine, mal ve oğulları vardır diye sakın boyun eğme!"- "Size el-adh kelimesinin ne demek olduğunu söyleyeyim mi? O, insanların arasını bozmak için laf taşımak demektir."

Üst Alt