Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İhtiyaç sahiplerine doğalgaz desteği geliyor

Demekki
istanbul yıllık 570
Ankara 800
Ödeme çıkmış.. Elbette ankara istanbuldan çok daha soğuktur

AMN-LX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizimki de belli olmuş 320 tl. Ordu'da oturuyorum

Son düzenleme:
Bizimde belli olmuş İstanbul 299 TL elektrik gibi pttye mi yatırcaz yoksa faturayı. Götürüp yatan parayı mı ptt kurum ödemelerinde 2 gündür sistem yok göstermiyor birley

Aynı elektrik faturası gibi doğalgaz faturasını pttye götürüp ödeme yapıyorusunuz.. Ödeme fazla ise üstünü ödersiniz.. Paranız içerde kalırsa öbür ayın faturasından düşersiniz.

Efe her sene 2 defa yapılacak Ekim ve mart aylarında 2 taksit şeklinde olacak yani 1 senede 2 sefer olacak oda Ekim ve mart için elektrik gibi her ay dil bu ben ptt müşteri hizmetlerini aradım şuan bir ödeme gözükmüyor dedi sadece e devlette gözüküyor şuanlık ödeme miktarı oda 299 TL ödeme hazırdır diyor tamamlandı yazıyor başka bilgim yok

Maşallah istanbul ısıl haritada fena sıcak her kış sıcaklık ortalaması 40 derece olduğundan 299₺ tanımlanmış.Istanbul zengin memleket Pahalılıkta Tokyo ile yarışır kazanan Tabiki istanbul:)))

Bence biraz ülkenin ekonomik şartları gözetilmiş, bütçeden ne kadar kaynak gider diye, İstanbul'unki belirlenirken. Malum, ülkenin megakenti...

Tamamen hava durumunun soğukluğuna göre belirlenmiş.. Zaten başta söylediler en yüksek soğuk gören bölgeler 1150 en düşük soğuk olan bölgeler 450
Diğer bölgeler bu endüşük ve enyüksek seviyenin ortalarında kalıyor. Erzurum en yüksek - 30 dereceyi görüyorsa istanbulun en yüksek derecesi neyse onun ortalamasına göre yaoıyorlar.

Kömür yardımı alana veriliyor mu nasıl olacak

Kömür alıyorsan ancak doğalgazlı bir eve geçtiğin an bu yardımı alabilirsin. Yada evine doğalgaz çektir kömür iptal olur doğalgaz yardımı alırsın

E devlette gözüküyor ama halen hesaba düşmedi ptt müşteri hizmetleri arıyom ödeme yok diyor kurumu arıyom pttye git yator diyor anlamadım yatıran var mı hiç veya ödeyen

E devlette 299 TL ödeme hazır tamamlandı yazıyor ptt kurum ödemesine bakıoz 1 haftadır sistemde sıkıntı var çok yaygara yaptılar ama halen sonuç yok ptt kuruma atıyor kurum pttye git yatır yolladık diyor anlamadım

Elektrik ve doğalgaz destekli faturalarını keşke PTT şubelerine gidip yatıracağımıza, PTT'nin online şubesinden kendimiz yatırma imkanı verilse keşke. Kredi kartı hesabında olduğu gibi. Bakiyen yeterli değilse şubeye gidip farkını cepten koyarak ödersin. İnternet çağında hala şubelere gidip fatura yatırmalar..! Yaşlısı var, engellisi var, kışı var, karı var... Hem, PTT çalışanlarının iş yükü de azalmış olur.
Bu meseleyle ilgili bu platformda herkesi Cimer'e talepte bulunmaya davet ediyorum.

PTT kurum ödemelerine Doğalgaz ödemeleri yansıtılmış.
Ekran resmini attığım ödemenin durumunda paranızı alabilirsiniz yazısı dikkatimi çekti galiba nakit olarak verecekler öyle anlaşılıyor.
Ptt yeni güncelleme yapmış olabilir ayrıca Hesabıma Aktar diye bir bölüm eklenmiş.
( E Devlete uygulamadan değilde normal internet sayfasından girince çıkıyor )

Aylar önce bunu ilk ben demiştim, nakit ödenecek diye. Öbür türlü saçma birşey olurdu. Yılda 2 kez ödeme yapılacağına göre... Zaten Aile ve Sosyal Hizm. Bakanı da bu minvalde bir şeyler söylemişti. Ama bu platformdaki bazı çok bilmiş arkadaşlar peşin hüküm verip aksini iddia etmişlerdi.

İlk bu konu açıldığında yetkililer yardımın fatura ödeme yada nakit olacağını söylemişlerdi..hatta faturayı ödeyip üstü kalırsa onu alırsınız demişlerdi.. Ancak daha sonra yardımın nakit olarak verilmeyeceğini söylediler.. Ben hala nakit olarak alınabileceğine veya hesaba aktarılacağına ihtimal vermiyorum... Umarım öyle olur

Hesabıma aktar seçeneği ile işlem yaptım. Başvuruyu yapan kişiye anneme ait IBAN istedi onu girdim.
16:45 ten sonra aktarma yaptığım için bir sonraki iş günü aktarılacaktır uyarısı verdi 3 TL kesinti yaptı sadece.
Yarın bakarım banka hesabına ona göre tam net yazarım son durumu. İyi Geceler.

Bir ülke de işleri o kadar güzel yapacaksın ki ülke de hiç kimse yardım almayacak. Ama bizde işler tam tersi kömür yardımı bitti şimdi doğalgaz yardımı çıktı bunu da öyle güzel banlandırıyor ki sanki yardım alan kişiler çok ama çok mutlu biri de çıkıp demiyor ki yardım edene kadar insanların hiç bir yardım almadan yaşaması için sen ne yaptın diye soran yok :)

ben farklı bir şehirde ikamet ediyorum ama doğalgaz aboneliğim farklı bir şehirde. başvurabilirmiyim

Evde 5 kişi yaşıyoruz tek ben çalışıyorum 4.250 tl maaş alıyorum başvursam olumlu sonuçlanırmı

Dün PTT kurum ödemelerinde Doğalgaz yardım parasını Hesabıma Aktar seçeneği ile işlem yapmıştım ama bu saate kadar hesaba PTT tarafından aktarım yapılmamıştır.

Ptt müşteri hizmetleri ile görüştüm ve söylenen şu; doğalgaz yardımınında fatura ibrazıyla yapılacağını nakit olarak alamayacaksınız dedi. Hesaba Aktar seçeneği ile dün ben aktardım e devlet üzerinden dedim, öyle bişey olduğundan haberim yok dedi PTT müşteri temsilcisi.

PTT kurum ödemelerinde dün görünen doğalgaz yardımı şu an görünmüyor ama sosyal yardım bilgilerinde ödemeniz hazırdır yazısı duruyor.

Belki de yeni birşeyler deniyorlar tam olarak sisteme entegre olamamıştır. Söyledikleri gibi bu ay sonuna kadar belli olur galiba.

Ben istanbuldayım ve Ptt müşteri hizmetlerini aradım.Gelen faturayı ibraz edip farkı ödersiniz dedi.Kısaca hesaba tanımlanan yardım ne kadarsa o faturadan düşecek.Elektrik gibi oldu sanırım bu benim fikrim.

Zaten elektrik yardımının aynısıdır.. Elektrik bundan çok daha iyidir. Elektrik her ay.. Bu 6 ayda bir kere[emoji3]

edevlette ödemeniz hazır yazıyor ptt ye sordum yatmamış bankayada yatmadı çeken varmı parayı arkadaşlar

Yattığı zaman ptt ödemeleri sayfasından görürsünüz..

hnr hayır alamadım. PTT kurum ödemelerinde şimdide ödenecek kayıt bulunamadı yazıyor.
Vakıfı aradım sosyal yardım bilgilerinde ödemeniz hazırdır yazısı duruyor sadece ama PTT sayfasında ödeme görünmüyor dedim, gidip PTT den ödeyebilirsiniz faturanızı dediler.
PTT kurum ödemelerinde görünmeyen bi miktar nasıl ödenecek onuda bilmiyorum. Doğalgaz faturası henüz gelmedi bugün yada yarın gelir büyük ihtimalle gidip deneyeceğim artık.

Üst Alt