Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İhtiyaç sahiplerine doğalgaz desteği geliyor

Bursa ne kadar aylık ödemesi ısıl haritaya göre ?

Merhaba, Ptt gidip desteği alan var mı? Sosyal yardım da ödemeniz hazır yazıyor ama ptt kurum ödemesi bölümünde herhangi bir ödeme kaydı bulunamadı yazıyor. Bir yardım verecekler onu bile rezil ettiler bir alamadık.

Sensizben Doğalgaz desteği PTT kurum ödemeleri sayfasında görünmüyormuş. Bende 15 gün falan bekledim ne zaman görünecek acaba diye doğalgaz faturasıda gelmemişti henüz o sırada.
Dün gittim PTT' ye fatura ile beraber destek görünüyor dediler o şekilde hallettim.
Ödemeniz hazırdır yazıyorsa gidip faturanız ile işleminizi yapabilirsiniz.

Doğalgaz yardımı hesaba yatmış

Arkadaşlar doğalgaz yardımı yatmış atm den çekiyor mu

Efeeren Doğalgaz yardımı ATM den çekilmiyor Doğalgaz yardımı E-Devletten Bana 317 lira tanımlanmış her ay faturalardan düşüyor
60 tl mart,70 tl nisan, 55 tl mayıs olarak PTT de hesaptan düşüyor
Faturalarım Toplam 317 tl yi geçerse kesemden ödeyeceğim
Doğalgaz yardımı EKİM ayında tekrar güncellenecek

arkadaşlar taşıncaz evi dogalgazlı eve gecicem acaba dogalgaz yardımı her ay mı kac ay sürüyor toplam

Bana da Gaziantep teyim 317 TL yatmış . Bu ay faturam 42 TL kalan param nasıl olacak her ay düşerse iyi yoksa boşa mı gidecek kalan miktar acaba bilen var mı . Keşke en son 350 TL gelen fatura yı ödemeseydim .

dogalgaz yardimi kimlere veriliyor açıklayici bilgiye ulaşamadim cevap verirseniz sevinirim

Çağatay27
Ben gittim sisteme baktı yok dedi . Ama e devlette gözüküyor. Ödemeniz hazır diyor .olmadı yani sen nasıl yaptın oldu mu kardeşim

Furkan08 Ben Mart ayın ve Nisan ayın da Doğalgaz Faturamı aldım Balıklı Parkının Karşısındaki PTT'ye gittim 84 tl mart 63 tl nisanda yatırdım
Daha PTT bana 170 TL Fatura Ödeme alacağın var dedi her ay getir yatır dedi Toplamda faturaların 317 tl yi geçerse cebinden ödeyeceksin dedi
Faturalılarımı Mart ayında ve Nisan ayında gittim bir sıkıntı olmadı ayrı ayrı yatırdım
Balıklı Parkının Karşısındaki Merkez Büyük Postaneye git Ben Büyük Postaneye gidip hep faturalarımı yatırıyorum Oradaki memurlar daha bilgili
NOT :E-DEVLETTE SİSTEMDE GÖZÜKEN DOĞALGAZ YARDIMI 317 TL Yİ PARA OLARAK VERMİYORLAR FATURALARINDA DÜŞÜYORLAR

Dogalgaz yardımını 1 kere kullandık mart ayı olarak nısan ayında yatırabılırımıyız ptt görevlisine sordum bırkerre yatırsıysan yatıramassın dedi

doğalgaz yardımına başvurabilirmiyiz şimdi sistem açikmi

[FONT=Arial]Yardımın Durumu: TAMAMLANDI (02/03/2022) belirtilen Doğalgaz Tüketim Desteği Yardımı 6 ay bitiminden sonra ekim ayında otomatikman yeniden bir 6 aylık yardım tanımlanacak mı yoksa tekrar e-devlet üzerinden başvurmak mı gerekiyor? Çünkü aklım şu 'tamamlandı' sözcüğüne takıldı. Tekrar başvuru gerekecekse tırsmaya başladım, çünkü TADP gibi caz yapıp red edildi denilebilir. Sanki eskisi kadar cömert davranmayacaklar gibi.
Bir de, geçen dönemden kalma kullanılmayan yardım bakiyesi sıfırlanıyor mu yoksa önümüzdeki dönemde kullanılmaya devam mı ediliyor? Çünkü Elektrik Desteği Yardımında kullanım süresi aylık... [/FONT]

Bugün bir gazetede yer alan habere göre geçen kış ayda 1.000 tl d.gaz parası ödeyenin aylık faturası bu kış 2.000 küsur liraya yükselmiş. Hesabı kitabı yüzde yüzden fazla zamma göre göre yapmak gerek.
Selametle.

Sosyal yardımlardan doğalgaz desteğine başvura
bilirmiyiz abone numarası giriliyormu bi yakınım sisteme girdi abone numarası istemedi süreç nasıl oluyor bilgi verir misiniz fatura başvuranin adına mi olacak

Dogalgaz yardımını 1 kere kullandık mart ayı olarak nısan ayında yatırabılırımıyız ptt görevlisine sordum bırkerre yatırsıysan yatıramassın dedi

[FONT=Arial]İşkembeden sallamış görevli!
Martta tanımlanan 6 aylık doğalgaz yardım bakiyesini peyderpey kullanabilirsin. Zaten ödeme sonrası verilen dekontta kaç liralık yardım bakiyesi olduğu belirtiliyor. Elektrik desteğinde ise bu süre 3 ay. [/FONT]

[FONT=Arial]2 Martta yatırılan 6 aylık Doğalgaz Tüketim Desteği yardımının 2. altı aylık bakiyesi henüz tanımlanmadı.
Tekrardan başvurmak mı gerekiyor? Tek sefere mahsus muydu? Çünkü Yardımın Durumu bölümünde 'Tamamlandı (02/03/2022)' diye yazıyor. Gerçi hala 100 liralık kullanmadığım bakiye var, ondan mı 2. altı aylığınki yatırılmadı?
2. altı ay yardım yatan var mı?[/FONT]

Ben engelli ayligi alıyorum, dogalgaz aboneliği benim.ustume değil yine basvurabilirmiyim acaba

Dogalgaz kullanmiyor Akdeniz bolgesi çoğunlukla. Elektrikle ısınıyoruz biz.

Merhaba arkadaşlar sosyal destek ödemesi kabul edildi memur ekimde paranızı alabilirsiniz doğalgaz yardımı içinde aynı yere başvuru yapmıştım oda onaylanmışmıdır arkadaşlar sizlerinki nasıl oldu

Son düzenleme:
Yukarda Yazdığım konuyla ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar

Benim tek gelirim evde bakım maaşı ama ben hiç bir sosyal yardımdan faydalanamiyorum hatta sağlıktan da yararlanamiyorum gerekçe olarak raporla aldığım aracı gosteriyorlar

[FONT=Poppins]https://www.memurlar.net/haber/1042123/cumhurbaskani-erdogan-yeni-destek-paketlerini-acikladi.html

[SIZE=3][FONT=arial]Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal desteklerin sadece yoksullara değil, hak ve ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara verildiği bir anlayışla sistemi sürekli geliştirdiklerini belirterek, şöyle devam etti:[/FONT][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=arial]
[/FONT][/SIZE][FONT=Poppins][SIZE=3][FONT=arial]
"Mesela bu kapsamda getirdiğimiz yeniliklerden biri de doğal gaz tüketim desteğidir. Şubat ayından itibaren başvuruları alınmaya başlanan bu desteğin ilk ödemelerini 311 bin haneye yapmıştık. Yeni başvuru döneminde ev sahipleri yanında kiracıları da doğal gaz desteği kapsamına aldık. Destek tutarını da hane başı 900 lira ile 2 bin 500 lira arasında olacak şekilde artırdık. Doğal gaz desteği alma hakkı olup da kronik hastası veya yaşam destek cihazı bulunan hanelere yapılan ödemeye yüzde 5 ilave edilecektir. Bu dönemde 3 milyar liralık doğal gaz desteği vererek, vatandaşlarımızı karda kışta sıcak bir yuvanın huzuruna kavuşturmakta kararlıyız."

[/FONT][/SIZE]
[/FONT]

Bizim gibi vakıflar genel müdürlüğü maaşı alanlar da doğalgaz ve elektrik yardımına başvurabiliyorlar mı?

Üst Alt